AdipoBurn EXTREME

Kapsule za učinkovito kurjenje maščob na predelu trebuha - za lepo oblikovano postavo in vitek pas.

Napade maščobo na trebuhu

Zmanjša maščobo na trebuhu in obseg pasu.

Pospeši kurjenje maščob

Vaše telo se ob tem spremeni v pravi stroj za kurjenje maščobe in prepreči rast maščobnih celic.

Spodbudi rjavo maščobno tkivo

Rjavo maščobno tkivo deluje kot naravni topilec maščob. Vse 4 glavne sestavine v AdipoBurn EXTREME lahko aktivirajo rjavo maščobno tkivo.

Letos me na poti do želene postave spremljajo produkti SlimJOY, ki poskrbijo, da imam več energije, hitreje oblikujem postavo in ob tem izgubljam kilograme.”

AdipoBurn je naravni produkt, ki mu lahko zaupamo. In, kar je najbolj pomembno, daje rezultate.

DARILO OB NAKUPU: 28-DNEVNI NAČRT ZA HUJŠANJE

  • Priročnik za hujšanje (e-knjiga)

  • Jedilniki z malo ogljikovimi hidrati (e-knjiga)

  • Dostop do spletne telovadnice

  • Bonus: mobilna aplikacija za hujšanje

NOVA MOČNEJŠA FORMULA!

Kar 30 % učinkoviteje kuri maščobo okoli trebuha.

STIMULIRAJTE SVOJE NARAVNO KURJENJE MAŠČOB

Ali ste vedeli, da imamo v telesu 2 vrsti maščobnih tkiv: belo in rjavo maščobno tkivo?

Belo maščobno tkivo = slabo

Belo maščobno tkivo je tisto, ki se ga želimo znebiti, rjavo maščobno tkivo (dobra maščoba) pa je ključ do vitkega telesa.

Rjavo maščobno tkivo = dobro

Rjavo maščobno tkivo deluje kot naravni topilec maščob. Ko vas zebe in se tresete, spodbujate rjavo maščobno tkivo, da proizvaja toploto - tako topite (belo) maščobo.

Na žalost s staranjem izgubimo do 70 % svoje rjave maščobe!* Toda rjavo maščobno tkivo je mogoče spodbuditi tudi na druge načine.

AdipoBurn podpira delovanje rjavega maščobnega tkiva

Vse 4 glavne sestavine v AdipoBurn EXTREME lahko spodbudijo rjavo maščobno tkivo - maščoba, ki vpliva na termogenezo (kurjenje maščobe za sproščanje toplote). Vaše telo se ob tem spremeni v pravi stroj za kurjenje maščobe, kakršen je bil, ko ste bili mlajši!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

V samo 1 kapsuli je 5 učinkovitih sestavin

Najboljše sestavine na trgu!

Aktivne sestavine

AdipoBurn EXTREME
Vsebina (1 enota)30 kapsul
Dnevni odmerek1 kapsula
Neto teža (1 enota)18,4 g

SestavineV 1 kapsuli%PDV*
MOROSIL® [ekstrakt sicilijanske rdeče pomaranče]400 mg**
- vitamin C17,2 - 18 mg21,5 – 22,5
Ekstrakt zelenega čaja100 mg**
- polifenoli50 mg**
- kofein2 - 6 mg**
MaxiTherm® SD [ekstrakt kajenske rdeče paprike]50 mg**
- kapsaicinoidi1 mg**
Vitamin B63,5 mg250
Ekstrakt črnega popra5 mg**
- piperin4,75 mg**

*PDV = priporočen dnevni vnos ** = priporočeni dnevni vnos ni določen

Način uporabe

Priporočeni dnevni vnos je 1 kapsula.

1 kapsula

1-krat na dan

SESTAVINE

(v 1 kapsuli): MOROSIL® [ekstrakt plodov sicilijanske rdeče pomaranče var. Moro s 4,3-4,5% vitamina C] 400 mg (vitamin C 17,2-18 mg (21,5 - 22,5% PDV*)), ekstrakt listov zelenega čaja s 50% skupnih polifenolov in 2-6% kofeina 100 mg (polifenoli 50 mg, kofein 2-6 mg), MaxiTherm® SD [kroglice kajenske paprike odporne na želodčno kislino z 2% kapsaicinoidov] 50 mg (kapsaicinoidi 1 mg), piridoksin hidroklorid (vitamin B6 3,5 mg - 250 mg), ekstrakt plodov črnega popra s 95% piperina 5 mg (piperin 4,75 mg), sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

MOROSIL® je blagovna znamka Bionap. MaxiTherm® je blagovna znamka VitaActives.

NAČIN UPORABE

Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula z 250 ml vode po obroku.

POMEMBNA OBVESTILA

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Zaradi naravnih razlik v lastnostih aktivnih sestavin se lahko barva, okus in vonj izdelka nekoliko razlikujejo od serije do serije. Te spremembe ne vplivajo na splošno kakovost in učinkovitost izdelka.

OPOZORILA

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke, nosečnice ali doječe matere (vsebnost kofeina: 2-6 mg/1 vrečko). Čeprav ekstrakt kajenske rdeče paprike (MaxiTherm® SD) uporabljamo v enkapsulirani obliki, lahko ljudje z bolj občutljivim prebavnim traktom občutijo blage neželene učinke, kot je draženje želodca.

SHRANJEVANJE

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je SlimJOY?

Smo podjetje, ki zagotavlja vrhunske izdelke z dokazanimi učinki za najboljše možne rezultate. Verjamemo, da dobro zdravje in uspešno hujšanje izhajata naravnost iz narave in v kombinaciji z najnovejšimi znanstvenimi raziskavami.

Naš cilj je oblikovati izdelke, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam in ciljem, pa naj bo to za izgubo ali ohranjanje telesne teže, razstrupljanje telesa, ukrotitev apetita, podporo pri vadbi ali oblikovanje vašega telesa – tukaj smo za vas na vsakem koraku. Do sedaj smo pomagali več kot 1 milijonu zadovoljnih strank!

Smo del podjetja Sensilab, ki ima že več kot 15 let izkušenj na področju proizvodnje prehranskih dopolnil. Naši izdelki so razviti in proizvedeni v središču Evrope po najstrožjih predpisih EU.

Ali so vaši izdelki zasnovani za uspešno hujšanje tudi brez pravilne prehrane in fizične aktivnosti?

Vsi naši izdelki izboljšajo učinke zdrave prehrane in telesne aktivnosti. Hitrost hujšanja in količina izgubljenih kilogramov sta odvisna od vsakega posameznika. Upoštevati je potrebno dejavnike, kot so starost, zdravje, življenjski slog, začetna teža in kakšen je vaš cilj pri hujšanju. Prehranska dopolnila ne nadomeščajo raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Pomembna sta uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Kako dolgo je potrebno jemati prehranska dopolnila?

Za najboljše učinke je priporočljivo, da prehranska dopolnila uživate vsaj 3 mesece.

Ali lahko preneham jemati zdravila, če uživam prehranska dopolnila?

Nikakor! Prehranska dopolnila ne morejo nadomestiti zdravil na recept. Če jemljete katerokoli zdravilo, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte s svojim zdravnikom.

Imam zdravstvene težave, ali lahko uživam prehranska dopolnila?

Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte s svojim zdravnikom.

Ali so vaša prehranska dopolnila varna?

Naša prehranska dopolnila vsebujejo visokokakovostne sestavine iz zaupanja vrednih virov. Vse sestavine in serije izdelkov so testirane na potencialno škodljive težke kovine in mikroorganizme. Naši izdelki vsebujejo koncentrate hranil ali druge snovi s hranilnimi ali fiziološkimi učinki.

Prehranska dopolnila Sensilab so izdelana v skladu z GMP in HACCP standardi v sodobnem proizvodnem obratu v Evropski uniji. Vsa prehranska dopolnila so v skladu z EFSA. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo prehrano, ampak jo dopolnjujejo.

Ali lahko prehranska dopolnila jemljejo tudi nosečnice in doječe matere?

Nosečnice in doječe matere ne smejo uporabljati prehranskih dopolnil za hujšanje. Pred jemanjem kakršnegakoli prehranskega dopolnila se posvetujte s svojim zdravnikom.

Ali so prehranska dopolnila primerna za otroke?

Vsa naša prehranska dopolnila za hujšanje so namenjena odraslim osebam. Preden otroku ponudite kakršnokoli prehransko dopolnilo za hujšanje, se posvetujte z zdravnikom.

AdipoBurn EXTREME

Kapsule za učinkovito kurjenje maščob na predelu trebuha - za lepo oblikovano postavo in vitek pas.

Napade maščobo na trebuhu

Zmanjša maščobo na trebuhu in obseg pasu.

Pospeši kurjenje maščob

Vaše telo se ob tem spremeni v pravi stroj za kurjenje maščobe in prepreči rast maščobnih celic.

Spodbudi rjavo maščobno tkivo

Rjavo maščobno tkivo deluje kot naravni topilec maščob. Vse 4 glavne sestavine v AdipoBurn EXTREME lahko aktivirajo rjavo maščobno tkivo.