POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Naročila

Ali lahko naročilo prekličem?

Naročilo lahko prekličete, če račun še ni bil izdan. Prosimo, stopite v stik z nami prek klepeta za podporo strankam na naši spletni strani.

O naših izdelkih

Ali so vaši izdelki zasnovani za uspešno hujšanje tudi brez pravilne prehrane in fizične aktivnosti?

Vsi naši izdelki izboljšajo učinke zdrave prehrane in telesne aktivnosti. Hitrost hujšanja in količina izgubljenih kilogramov sta odvisna od vsakega posameznika. Upoštevati je potrebno dejavnike, kot so starost, zdravje, življenjski slog, začetna teža in kakšen je vaš cilj pri hujšanju. Prehranska dopolnila ne nadomeščajo raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Pomembna sta uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Kako dolgo je potrebno jemati prehranska dopolnila?

Za najboljše učinke je priporočljivo, da prehranska dopolnila uživate vsaj 3 mesece.

Kako dolgo je potrebno uživati napitek WaterOut EXTREME oz. AquaSlim EXTREME?

WaterOut oz. AquaSlim morate piti vsaj 10 dni (v 1 škatlici je 10 vrečk). Lahko ga uživate tako dolgo, kot želite. Če jeste veliko predelane ali slane hrane, se pogosto počutite napihnjene ali pa se spopadate s zadrževanjem vode v telesu, je priporočljivo, da WaterOut oz. AquaSlim pijete dlje časa.

Ali lahko preneham jemati zdravila, če uživam prehranska dopolnila?

Nikakor! Prehranska dopolnila ne morejo nadomestiti zdravil na recept. Če jemljete katerokoli zdravilo, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte s svojim zdravnikom.

Imam zdravstvene težave, ali lahko uživam prehranska dopolnila?

Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte s svojim zdravnikom.

Ali so vaša prehranska dopolnila varna?

Vsa naša prehranska dopolnila vsebujejo visoko kakovostne sestavine iz zaupanja vrednih virov. Vse sestavine in vse serije izdelkov so testirane za potencialno škodljive težke kovine in mikroorganizme. Naši izdelki vsebujejo hranilne koncentrate ali druge snovi s prehranskim ali fiziološkim učinkom.

SlimJOY prehranska dopolnila so izdelana v skladu z GMP in HACCP standardi v sodobnih proizvodnih obratih, ki se nahajajo v EU. Vsa prehranska dopolnila so izdelana v skladu z Evropsko agencijo za varnost hrane (EFSA). Prehranska dopolnila niso namenjena nadomeščanju uravnotežene prehrane, ampak jo zgolj dopolnjujejo.

Ali lahko prehranska dopolnila jemljejo tudi nosečnice in doječe matere?

Nosečnice in doječe matere ne smejo uporabljati prehranskih dopolnil za hujšanje. Pred jemanjem kakršnegakoli prehranskega dopolnila se posvetujte s svojim zdravnikom.

Ali so prehranska dopolnila primerna za otroke?

Vsa naša prehranska dopolnila za hujšanje so namenjena odraslim osebam. Preden otroku ponudite kakršnokoli prehransko dopolnilo za hujšanje, se posvetujte z zdravnikom.

Vračilo izdelkov

Ali lahko naročene izdelke vrnem?

V skladu s Pogoji poslovanja lahko naročene izdelke vrnete v 30 dneh po nakupu. Vrnemo vam samo celotno kupnino izdelka, brez vrednosti stroškov pošiljanja.

Kako lahko izdelke vrnem?

Hraniti morate račun, ki je bil priložen paketu, in izpolniti poseben obrazec za vračilo, ki ga skenirate in pošljeteprek klepeta za podporo strankam na naši spletni strani. Izdelke v originalnem stanju vrnemo na naslov: Sensilab, Obrtna Cona 30, 1370 Logatec, Slovenija Preden nam karkoli pošljete nazaj, nam pošljite email, da bomo lahko vaše vračilo obdelali pravočasno.

V kolikšnem času bom prejel denar nazaj?

Vračilo denarja je izvedeno v 30 dneh po prejetem vračilu vašega paketa.

Plačilo in dostava

Kako poteka dostava?

Dostava se opravi prek dostavne službe GLS Slovenija.

Kolikšna je cena dostave?

Pri naročilu do 49,99 € je strošek dostave 3,99 €. Dostava je brezplačna pri naročilu nad 49,99 €.

Kako dolgo traja dostava?

Izdelki so dostavljeni v 2-3 delovnih dneh. Razlog za to je, da se lahko izdelki zaradi velikega povpraševanja odpremijo z nekajdnevno zamudo.

Kaj se zgodi, če me v predvidenem času dostave ni doma?

Če med delovnim časom običajno niste doma, predlagamo, da vnesete naslov svojega delovnega mesta.

Moj račun

Kaj moram storiti, da preneham prejemati vaša email sporočila?

Pojdite v 'Moj račun' na stran 'Novice'. Tam lahko spremenite email nastavitve.

Kaj lahko storim, če pozabim svoje geslo?

Kliknite gumb Prijava za vnos svojega email naslova, in nato gumb Ste pozabili svoje geslo?. Prejeli boste povezavo, s pomočjo katere boste geslo ponastavili in ustvarili novega.