3 koraki do uspešnega hujšanja

Poletje se je poslovilo in že pošteno smo zakorakali v jesen. 

Želite prečistiti telo, se znebiti vseh toksinov in škodljivih snovi, ki so se nabrale med poletnim dopustovanjem in pri tem izgubiti kakšen kilogram? Poskrbite zase tudi jeseni in osvojite dobre navade za hujšanje ter očistite svoje telo.

Za optimalno izgubljanje kilogramov sledite naslednjim 3 korakom.

1. korak: Razstrupljanje

Razstrupljanje pripravi naše telo na pospešeno delovanje jetrnih encimov, ki so nujno potrebni za presnovne procese celic. Ti encimi toksine nevtralizirajo, ali pa jih pretvorijo v različne oblike. Kasneje jih izločimo v enem od naslednjih korakov.

Omogočite svojemu telesu dodatno spodbudo s kapsulami CiderCleanse EXTREME, 100% naravnim prehranskim dopolnilom z jabolčnim kisom za učinkovito razstrupljanje.

2. korak: Drenaža telesa

Cilj drenaže je odstranitev odvečne vode in toksinov iz telesa. Rastline, ki imajo drenažni učinek, kot na primer opuncija, preslica, pegasti badelj in artičoka, so za to nalogo idealni. Hkrati pa aktivne učinkovine teh rastlin jetra osvobodijo zalog maščob in sladkorja (glikogena), kar omogoča hitrejše hujšanje.

Priporočamo vam WaterOut EXTREME, najučinkovitejši drenažni napitek, ki vsebuje izvlečke 8 rastlin z drenažnim učinkom.

3. korak: Hujšanje

Cilj tretjega koraka je izguba maščobnih oblog, ki so se nabrale med počitnikovanjem. Antocianini, katehini in kapsaicin so vaši zavezniki, ki bodo porabo kalorij še povečali! Stimulirajo nastajanje hormona adiponektina, ki je znan tudi kot hormon vitkih ljudi.

Vse te naravne sestavine najdete tudi v kapsulah AdipoBurn EXTREME, ki učinkovito napadejo maščobe!

Še nekaj nasvetov

Za optimalno hujšanje se izogibajte prigrizkom med glavnimi obroki, omejite hrano, ki vsebuje veliko maščob in sladkorja. Gibajte se 45 minut na dan vsaj 3-krat tedensko.

POZOR: Izberite varna in naravna prehranska dopolnila, ki so bila klinično testirana in potrjena. Mi smo prepričani v kakovost naših izdelkov, zato vam nudimo 100% garancijo na zadovoljstvo.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-63%
Akcijska cena 26,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka