5 stvari, ki dejansko pomagajo odpraviti celulit

To ste že slišali - celulit je povsem normalen in naraven pojav, ki ga ima 85 % žensk. A če se ne morete sprijazniti z dejstvom, da se sprijaznite s svojo kožo, je tudi to povsem v redu. Leta raziskav so nam dala vpogled v to, kaj dejansko najbolje deluje, ko poskušamo zgladiti kožo, in izdali vam bomo majhno skrivnost: to niso samo prehranska dopolnila!

Razlogi za celulit

Razlogi za celulit nimajo nobene zveze s telesno težo. Oslabitev vezivnega tkiva je lahko povezana z:

 • vsakodnevnim stresom,
 • spremembami telesne teže (da, tudi s hujšanjem),
 • staranjem,
 • poškodbami zaradi sonca,
 • nezdravo prehrano,
 • sedečim življenjskim slogom,
 • hormonskimi spremembami,
 • toksini.

Starodavno prizadevanje, da bi se znebili celulita

Ženske si že od nekdaj prizadevajo za gladko kožo, vendar vse metode proti celulitu niso učinkovite in kar je res pomembno, ena sama stvar ne bo naredila čudeža. Celulita se je treba lotiti tako od znotraj kot od zunaj. Zato samo z jemanjem prehranskih dopolnil proti celulitu ne boste dosegli želenih rezultatov, tako kot tudi samo z uporabo losjonov ne boste naredili čudeža.

5 korakov za boj proti celulitu

1. Pijte več vode

Če boste pili več tekočine, bo vaša koža ostala hidrirana in napeta, zato bo videti bolj gladka. Zadostna hidracija je pomembna tudi za boj proti zadrževanju vode in izločanje toksinov.

2. Gladka od znotraj

Izboljšajte videz kože s prehranskimi dopolnili, ki pomagajo izboljšati mikrocirkulacijo od znotraj, zaradi česar bo vaša koža videti bolj gladka.

SlimJOY Cellulite Attack počne vse to in še več, saj podpira tudi izgubo telesne teže (izguba maščobe prispeva k zmanjšanju videza celulita) in ščiti pred poškodbami okolja. Vse, kar potrebujete za izboljšanje svoje kože od znotraj!

3. Izvajajte vaje za moč

Krepitev mišic lahko pripomore k izboljšanju videza celulita. Priporočamo vam vaje, kot so počepi in izpadni koraki, ali vadbo z elastiko.

4. Utrdite kožo od zunaj navznoter

Poskusite uporabiti losjon proti celulitu, ki vam bo pomagal zmanjšati videz pomarančne kože. SlimJOY Anti-cellulite LOSJON vlaži kožo in izboljša njeno gladkost, kar pomaga zmanjšati videz celulita. Poleg tega pospeši kurjenje maščob, zmanjša kopičenje maščob in preprečuje nastajanje novih maščobnih celic, s čimer vidno zmanjša ne le maščobo, temveč tudi videz celulita.

5. Masaža

Redno masiranje kože lahko pomaga spodbuditi mikrocirkulacijo, izboljša limfni pretok in drenažo ter odstrani toksine. Za največji učinek proti celulitu poskusite uporabiti kombinacijo SlimJOY Anti-cellulite LOSJONA in Krtače proti celulitu.

Z našim intenzivnim Paketom proti celulitu si pospešeno utirate pot do kože brez jamic

Močna kombinacija SlimJOY Cellulite Attack s trojnim delovanjem proti celulitu in Anti-cellulite LOSJONOM za lokalno zmanjšanje maščobe in celulita. Za piko na i smo dodali še našo masažno krtačo, s katero lahko z masažo odpravite jamice.

Zdaj lahko celulit (in maščobo!) končno zmanjšate tako, da se ga lotite od znotraj in od zunaj!

Zmogljiv paket vam lahko pomaga:

 • okrepiti stene krvnih žil (kar pomaga izboljšati mikrocirkulacijo),
 • zgladiti kožo in vidno zmanjšati celulit,
 • povečati kurjenje maščob do 60* %,
 • zmanjšati kopičenje maščob do 55* %,
 • zmanjšati nastanek novih maščobnih celic za do 60* %.

Izbrani izdelki za vas

ZMANJŠA ZADRŽEVANJE VODE
-50%
Akcijska cena 29,99 € Redna cena 59,99 €
Ogled izdelka