5 izvrstnih toplih napitkov za hladne dni

Najbolj čaroben letni čas se počasi a vztrajno približuje! Vonj vaših najljubših piškotov svežih iz pečice, prasketanje ognja v kaminu, okus vročega kakava - nič ni boljšega od udobja, ki ga prinese zima!

image

Čeprav imamo seveda radi zimsko veselje in dobrote, ki ga spremljajo, pa nam podzavest šepeta, da se odvečne kalorije ne bodo pokurile same!

Namesto izgovorov, da bomo dnevno vadbo prestavili na pomlad 2021, in občutka krivde, ki nas zagrabi ob vsakem grižljaju tistih puhastih dvojno-čokoladnih piškotov... kaj pravite na preizkušeni način, s pomočjo katerega se boste gotovo počutili bolje - vroč napitek!

Pripravili smo vam izbor 5 izvrstnih napitkov za krepitev imunskega sistema v mrzlih dneh. Vašemu telesu bodo dali malo dodatne pomoči, ki jo pozimi še kako potrebuje.

1. Vroč ingverjev čaj

Zaradi svojih številnih koristi je vroč ingverjev čaj vsako zimo nepogrešljiv. Izboljšuje prebavo, lajša bolečine vnetega grla, bori se proti prehladnim obolenjem in lajša slabost. Z drugimi besedami: skuhajte si enega takoj ZDAJ! Rezine korenine ingverja dajte v skodelico, prelijte z vrelo vodo in pustite, da se namaka približno 10 minut. Po okusu dodajte med ali sladkor.

2. Toplo mleko s kurkumo

Ta zlata dobrota je bogata z antioksidanti, železom in zdravimi maščobami. Če želite kar najbolj izkoristiti njene moči, segrejte mleko po izbiri, dodajte kurkumo, ingver v prahu, ščepec črnega popra, cimeta in sladilo po želji ter pustite, da nekaj minut vre.

Lahko pa preizkusite tudi naš novi napitek CurcumaLatte Lean, okusen kremni napitek, ki združuje vse prednosti kurkumina in nudi učinkovito podporo hujšanju.

3. Matcha

Bogata je s katehini, ki lahko zmanjšajo poškodbe celic, zato je dobra ideja, da matcho vnesete v svojo dnevno rutino. Obenem izboljša tudi učinke vašega hujšanja. Pripravite jo tako, da matcha prah prelijete z vročo vodo in z metlico dobro premešate.

4. SlimTEA Dnevni in Večerni čaj za hujšanje

Ta vam bo kar 2-krat priskočil na pomoč pri vašem hujšanju! Z dnevnim in nočnim čajem, ki se ponašata z učinkovitimi skrbno izbranimi sestavinami na rastlinski osnovi, bo vaše telo na naraven način našlo ravnovesje.

Live & Slim TEA zbudi prebavo, razstrupi telo in pospeši kurjenje maščobe, medtem ko vam Sleep & Slim TEA omogoči, da se poslovite od večerne želje po hrani, sprostite um in izboljšate svoj spanec.

5. Slimmiccino

Nadvse priljubljeni Slimmiccino - kapučino, ki zmanjšuje občutek lakote, preprečuje nastajanje novih maščob in vam priskrbi svež val energije. S samo 8 kalorijami na skodelico in brez sladkorja. Mar ni to ni najbolj okusen zimski superheroj med vročimi napitki?

Izbrani izdelki za vas