Dovoljena pregreha, brez slabe vesti

Veste, kaj je trenutno velika stvar na področju hujšanja? Sirotkine beljakovine. Še kaj? Vlaknine oziroma prebiotiki. To, da je izdelek nizkokaloričen, brez dodanega sladkorja in z minimalno maščobami, je samoumevno. In kaj je najboljši zadetek? Imeti oboje skupaj – visoko beljakovinski in visoko vlakninski izdelek z njami okusom lešnika, vanilije ali čokilade.

Shake'n'Shape se predstavi.

Trojni plus za Shake'n'Shape:

+

ZA HITRO POTEŠITEV LAKOTE IN PROTI PRENAJEDANJU

Najboljša mešanica, ki jo lahko privoščite telesu kot nadomestek malice/prigrizka: slastni šejk z okusom lešnika, vanilije, ali čokolade lahko kombinirate s sadjem ter imate hiter, neredilen, nasiten in uravnotežen obrok, ko se vam najbolj mudi. 

++

ZA UČINKOVITO REGENERACIJO IN ŠE HITREJŠE KURJENJE KALORIJ 

Najboljša mešanica,  ki jo vaše telo potrebuje za regeneracijo, krepitev mišic in pospešitev metabolizma po vadbi - in samo 105 kalorij!  

+++

KO ŽELITE, DA SE REZULTATI VIDIJO NA OBLIKOVANI POSTAVI, NE LE V KILOGRAMIH 

Najboljša mešanica za vsakogar, ki se trudi potegniti čim več iz svoje vadbe. Nahranite mišice, dodatno pospešite kurjenje kalorij in oblikujte postavo!


Če niste navdušeni nad telovadbo …

Ne glede na to, koliko pogosto telovadite, je Shake'n'Shape tista slastna pregreha, zaradi katere vam ni treba imeti slabe vesti. Beljakovine, ki sestavljajo več kot polovico prahu, in vlaknine, ki zasedajo dodatnih 16 %, bo vaše telo s pridom uporabilo za regeneracijo in očiščenje, ne pa za skladiščenje.

Kar je najbolje, pa je občutek sitosti, zaradi katerega ne boste posegali po drugi hrani, ki bi vas sicer premamila.

Če je telovadba del vašega tedenskega rituala...

Nagradite se za svoj trud med vadbo in poskrbite, da telo takoj po vadbi dobi beljakovine, ki jih nujno potrebuje. Če telo ne bo dobilo beljakovin iz hrane oziroma iz visoko kakovostnega izdelka, si bo z njimi postreglo iz mišic. In ves trud bo zaman: padel bo metabolizem, zmanjšala se bo poraba kalorij in hujšanje se bo ustavilo.

8 razlogov, zakaj je Shake'n'Shape najboljši

  1. Shake'n'Shape ima toliko beljakovin kot 2 veliki jajci ali 2/3 lososovega zrezka. Z enim napitkom telo nahranite s 16 grami polnovrednih beljakovin.
  2. Z malo kalorijami (samo 105!) poskrbi za takojšnjo potešitev lakote (po vadbi, pred vadbo, brez vadbe).
  3. Zaradi kombinacije sirotkinih beljakovin in beljakovin kazeina ponuja takojšnjo sitost, ki traja dlje časa (prepreči prenajedanje), obenem pa takojšnjo regeneracijo mišic po vadbi + dolgoročno ohranjanje mišične mase tudi med hujšanjem.
  4. Z visoko vsebnostjo inulina (vodotopna vlaknina iz korenine cikorije) podpira ravnotežje naše črevesne mikrobiote (mikroflore), s tem pa tudi dobro delovanje črevesja in telesa nasploh.
  5. Z izbranimi vitamini poveča raven energije.
  6. Zaradi visoke vsebnosti beljakovin pospeši metabolizem. Do tega pride zaradi t. i. termičnega učinka hrane. To pomeni, da telo za prebavo in predelavo beljakovin pokuri bistveno več kalorij (kar 25-30% celotnih kalorij) kot za maščobe (2-3%) ali ogljikove hidrate/sladkorje (6-8%). 
  7. Slasten, hranljiv in lahek obrok preprost za uporabo – zmešate ga z vodo in uživate v svoji dovoljeni pregrehi!
  8. Dodali smo mu tudi 5 sestavin, ki dodatno podpirajo njegovo delovanje:

- L-karnitin, ki je nujen za kurjenje maščobe,
- encimbromelain, ki dodatno pomaga prebaviti zaužite beljakovine,

- zeleno kavo, ki zavira absorpcijo sladkorja iz hrane,

- koencim Q10, močan antioksidant, ki ščiti naše celične tovarne za kurjenje maščobe (mitohondrije), in

- hialuronsko kislino, ki po vsem telesu skrbi, da so tkiva navlažena in delujejo nemoteno, predvsem pa jo poznamo kot snov, ki skrbi za hidriran in napet videz kože.

Zašejkajte kilograme in uživajte v dovoljeni pregrehi!