Ko sem slišala za ta preprost korak za aktiviranje kurjenja maščob, sem to morala preizkusiti! Zdaj sem izgubila 11* kg in si končno povrnila samozavest – pri 41 letih!

Odvečna teža

Spomnim se dneva, ko sem se oblačila za večerjo z možem za najino obletnico. Zelo sem se je veselila, saj si le redko privoščiva nekaj časa samo zase.

Tako sem se veselila, da se bom naličila in oblekla, da sem si pred mesecem dni celo kupila nove čevlje in obleko!

Toda bila sem še v spodnjem perilu, moja čudovita obleka je ležala na postelji ... Tega trenutka ne bom nikoli pozabila – obleko sem začela oblačiti in vse je bilo v redu, dokler ni prišel trenutek, ko sem jo morala povleči čez trebuh.

Najprej sem mislila, da se je tkanina prilepila name, potem pa sem stopila pred ogledalo. Bila sem zgrožena!

Obleka mi ni bila več prav, na trebuhu so se pojavili obročki in ne glede na to, koliko sem poskušala obleko raztegniti, da bi se mi prilegala, ni šlo. Spomnim se, da so se mi solzile oči, ko sem se gledala. Počutila sem se poraženo – obleko sem kupila šele pred mesecem dni! Kako to, da mi ni več prav?

Začela sem kričati, da ne grem nikamor. Brez obleke, brez obletnice. Bila sem izjemno čustvena! Že več let se borim s svojo težo, a to je bila kaplja čez rob. To je uničilo mojo obletnico in spomin nanjo.

Bila sem neutolažljiva in želela sem si le povrniti telo, ki sem ga imela pred dvema nosečnostma. Takrat je bilo tako enostavno vzdrževati telesno težo!

Sem Eva, 41-letna mati dveh fantov. V tem članku želim z vami deliti zgodbo o tem, kako sem zaradi razočaranja prišla do tega, kar sem danes – 11* kilogramov lažja.

Po dveh nosečnostih sem se res borila s svojo težo in preizkusila sem vse diete in izdelke za hujšanje pod soncem – tablete, napitke, keto dieto, dieto z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov. Bila sem obupana!

Potem sem izvedela nekaj o kurjenju maščob, kar je spremenilo moj pogled na hujšanje.

V telesu obstaja tkivo, ki je odgovorno za kurjenje maščob. Žal to tkivo na splošno ni aktivirano, zato so bile vse diete, ki sem jih preizkusila, neuporabne. Nič čudnega, da nisem shujšala, če nisem upoštevala tega bistvenega procesa v svojem telesu!

Na srečo sem našla rešitev, ki lahko aktivira to tkivo in sproži kurjenje maščob. Ko sem se osredotočila na to, se je hitrost mojega hujšanja popolnoma spremenila. Trajalo je nekaj tednov, a ko sem enkrat začela hujšati, je bilo to povsem enostavno.

Seveda sem morala pomeriti svojo obleko za obletnico in nisem mogla verjeti svojim očem – po spremembi te le ene stvari je bila moja obleka ohlapna! Minili so štirje meseci, odkar sem dojela, kako deluje telo, in izgubila sem že 11* kilogramov. Svojo neverjetno ugotovitev moram le še deliti z več ljudmi. Ženskam moram sporočiti, da obstaja način, kako shujšati tudi v 40. letih.

Telesna teža je ovirala mojo srečo, zato sem morala ukrepati!

Že leta se borim s svojo težo, po dveh nosečnostih pa se mi je zdelo, da je nemogoče zmagati. Osemurni delovniki v pisarni niso pomagali in če sem iskrena, sem bila doma preveč utrujena, da bi se ukvarjala s kakšno pravo vadbo. Ker nisem imela časa za pripravo bolj zdravih obrokov, so se mi začeli nabirati kilogrami, predvsem okoli trebuha.

Počutila sem se nesrečno in nesamozavestno glede svojega videza. V preteklosti sem preizkusila nešteto diet v upanju, da se bom znebila trebušne maščobe in si povrnila samozavest, a vsakič, ko sem shujšala, se je teža neizogibno vrnila. Bilo je tako frustrirajoče.

Dobro se spomnim, da sem se v svoji koži počutila neprijetno. Najbolj me je bolelo, da nisem mogla dohajati svojih otrok, nisem mogla teči z njimi in si z njimi podajati žoge! Nenehno sem bila izčrpana in še preden sem vstala iz postelje, mi je zmanjkalo energije.

Povečanje telesne teže je vplivalo tudi na moje čustveno stanje. Nakupovanje oblačil je postalo zastrašujoča izkušnja, saj sem s težavo našla oblačila, ki bi mi dobro pristajala, in doživljala sem trenutke frustracij in razočaranja. Počutila sem se kot v nenehni bitki in kljub prizadevanjem, da bi z različnimi dietami izgubila nekaj centimetrov v pasu, je moja teža ostala moja največja negotovost.

Počutila sem se ujeto v neskončni zanki razočaranja in občutka krivde. Vedela sem, da potrebujem rešitev, ki bi enkrat za vselej prekinila ta krog, vendar sem se šele na večerji ob obletnici odločila, da ne bom dovolila, da se ta občutek nadaljuje.

Ne samo zase, ampak tudi za svojo družino sem moral nekaj storiti. Želela sem se igrati s svojimi otroki, želela sem uživati v teh trenutkih.

Kaj prehranske blagovne znamke skrivajo pred vsemi! 

Na svoji poti sem preizkusila številne diete, da bi shujšala in si povrnila postavo, ki sem jo imela pred nosečnostjo. Vsakič sem se z upanjem in odločnostjo lotila novega prehranskega načrta, a sem bila na koncu razočarana.

Eksperimentirala sem z dietami, ki so obljubljale hitre rezultate, od tistih z malo ogljikovimi hidrati do tistih z malo maščobami, od postenja do nadomestnih obrokov. Nekatere od teh diet so mi sprva prinesle nekaj uspeha in sem za kratek čas izgubila težo. Vendar sem sčasoma ugotovila, da se je vse težje držati strogih smernic in omejitev, ki so jih določale te diete.

Pogosto sem se počutila prikrajšano in nezadovoljno, kar je povzročilo nenasitno željo po hrani. Zaradi omejujoče narave teh načrtov je bilo težko vzdržati dalj časa, zato sem sčasoma podlegla skušnjavi in se vrnila k starim prehranjevalnim navadam.

Postalo mi je jasno, da mi te diete ne zagotavljajo trajnostnega in uravnoteženega pristopa, ki sem ga potrebovala za ohranjanje zdrave telesne teže in življenjskega sloga. Potrebovala sem nekaj dolgoročnega, nekaj, kar ne bi tako močno oviralo mojega življenja, kot so to počele te diete.

Nekega dne sem bila z otroki na igrišču in tam sem zagledala drugo mamo, ki je bila nenadoma videti veliko vitkejša! Morala sem vedeti, kaj je naredila, da je shujšala.

Kar mi je povedala, je bilo šokantno. Povedala mi je nekaj, česar še nikoli nisem slišala, in razjezila sem se, da na vsej svoji poti hujšanja še nikoli nisem naletela na to informacijo. Obstaja preprost pristop za učinkovito kurjenje maščob in tudi preprečevanje kopičenja le-teh!

Odkrila sem, da lahko vse moje težave izginejo, če aktiviram to telesno tkivo

Nisem vedela, da bo to naključno srečanje z drugo mamo popolnoma spremenilo moj pogled na to, kako telo kuri maščobe. Njena zgodba mi je bila zelo blizu, še posebej zato, ker je imela dva lastna otroka in se je bližala štiridesetim letom.

Ko sem jo vprašala, kako je shujšala in ali ima težave z izbrano dieto, je z mano delila fascinanten koncept, ki ni imel nobene zveze z dietami! Njen prvi stavek je bil: „Ni vsa maščoba slaba!“ Nisem razumela, kaj je hotela povedati, vendar me je zanimalo.

Razložila je, da obstajata dve vrsti telesne maščobe! Bela maščoba je tista, ki jo vsi poznajo, saj se je mnogi poskušajo znebiti. Druga vrsta, o kateri nihče ne govori, je rjava maščoba. Nikoli prej nisem slišala za rjavo maščobo in bila sem šokirana, ko sem izvedela, da je to maščoba, ki skrbi za kurjenje maščob!

Kot je pojasnila, je rjava maščoba odgovorna za ustvarjanje toplote v našem telesu s procesom, imenovanim termogeneza, in s tem kuri kalorije za ogrevanje telesa. To razkritje mi je odprlo oči, saj sem maščobo vedno povezovala z nečim negativnim in odvečno težo.

Poudarila je, kako pomembno je, da aktiviramo rjavo maščobo in tako povečamo sposobnost našega telesa, da kuri belo maščobo. Kar me je pomirilo, je to, da lahko ta proces aktivirajo določena živila.

To sta zeleni čaj in kajenski poper. Nisem mogla verjeti, da imata ti dve sestavini sposobnost aktivirati to tkivo, ki skrbi za kurjenje maščob!

Pojasnila je, kako ji je uspelo aktivirati rjavo maščobno tkivo in doseči vitko postavo, ki sem ji jo tako zavidala

Najprej mi je prišlo na misel, da bi začela piti zeleni čaj in uporabljati kajenski poper v vsakem obroku, vendar mi je razložila, da to ni tako preprosto. Koncentracija obeh sestavin mora biti visoka, kajenski poper pa zelo draži želodec.

Kako ji je torej uspelo vključiti ti dve sestavini v svojo prehrano? Takrat je izrekla čarobne besede: „Z izdelkom AdipoBurn!“

Povedala je, da je to najmočnejši topilec maščob, ki aktivira rjavo maščobo, ne da bi dražil želodec, in da ne pospešuje le kurjenja maščob, temveč cilja tudi na trebušno maščobo.

Bila sem presrečna; to je bilo točno to, kar sem potrebovala. In ko je povedala, da je rezultate videla že po enem mesecu, sem bila popolnoma prepričana. Naslednji dan sem ga kupila in nikoli več se nisem ozrla nazaj!

Na spletni strani je bilo navedeno, da priporočajo uporabo vsaj 3 mesece, zato sem se založila, saj so imeli velik popust in ponujali 30-dnevno garancijo vračila denarja. Prvič po dolgem času sem se počutila pozitivno! Prvo kapsulo sem vzela po večerji in tako nadaljevala, ne da bi veliko razmišljala o svoji prehrani.

Moja samozavest se je vrnila in zahvaliti se moram samo izdelku AdipoBurn

AdipoBurn

Naslednjih nekaj tednov nisem opazila nobenih sprememb in iskreno povedano, bala sem se, da pri meni ne bo deloval. Vedno znova sem se spominjala prijateljičinih besed, kako je pri njej v mesecu dni delovalo, zato nisem želela obupati. To je bila tako preprosta stvar, ki jo je bilo treba narediti po večerji – veliko boljša kot katera koli restriktivna dieta, ki sem jo poskusila.

Zelo sem vesela, da sem vztrajala, saj sem po približno mesecu in pol* nove rutine iz omare vzela svoje najljubše kavbojke, ki so mi bile zelo tesne, kadarkoli sem jih prvič oblekla po pranju. Tokrat jih je bilo tako enostavno obleči in po nekem čudežu mi v njih ni bilo neprijetno okoli trebuha, ko sem se usedla.

Le da to ni bil čudež, ampak AdipoBurn! V prvem mesecu in pol* sem izgubila 5* kilogramov, opazila pa sem tudi, da je bila moja presnova veliko hitrejša kot prej.

Odkar sem začela uporabljati AdipoBurn, so minili že 4* meseci, tehtnica pa vsak teden znova kaže nižjo številko. Nisem več vznemirjena zaradi svoje postave in nisem več razočarana, ko grem po nakupih. Iz številke XXL* sem prešla na XL*, zdaj pa se mi celo XL zdi prevelik – zdaj, ko sem ponovno pridobila nadzor nad svojo težo, se počutim neverjetno.

Prav tako sem se možu oddolžila za odpovedano večerjo ob obletnici, navsezadnje je bil on tisti, ki me je popolnoma podpiral skozi ta čustveni vrtiljak. In prav tako je on tisti, ki uživa v moji na novo pridobljeni samozavesti in videzu!

Najbolj srečna pa sem, ker se zdaj lahko igram s svojimi otroki. Verjetno še nisem športna mama, a zagotovo se lahko bolje držim na nogah kot prej!

Tega izdelka ne morem dovolj priporočiti. Pravzaprav sem se nanj naročila, tako da mi ga nikoli ne bo zmanjkalo – tako zelo sem obsedena. Zelo sem vesela, da je pri meni deloval, in vem, da bo deloval tudi za druge ženske, obžalujem le to, da za AdipoBurn nisem slišala že prej.

Lep pozdrav,

Eva

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas