„V 3 mesecih sem izgubil 13 kilogramov”

Zdenek se je spopadal s povsem običajnim problemom, enostavno ga je bilo malce preveč skupaj. Še posebej ga je motila prevelika količina maščobe na trebuhu. „Vsa ta dodatna teža je začela imeti negativne učinke na moje razpoloženje. Preprosto sem moral nekaj spremeniti.”

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

V svoji dieti je omejil uživanje belega kruha, belih testenin in sladkorja, za dodatnega zaveznika pa si je izbral izdelek iz linije SlimJOY. „Ko sem pričel jemati AdipoSlim, sem imel svoje cilje že jasno začrtane.” Ampak Zdenek ni pričakoval tega, kar je sledilo.

Rezultati

„Spremembe sem opazil zelo hitro! Po enem tednu sem stopil na tehtnico in številka je bila že veliko manjša!” Tri mesece kasneje pa je Zdenek imel kar 13 kilogramov manj!* „Sedaj imam svojo postavo veliko raje, v svojih novih kavbojkah pa izgledam odlično.”

„AdipoSlim bi priporočIl vsakemu”

Zdenek nam je zaupal, kako se je kvaliteta njegovega življenja izboljšala: „Ena od sprememb (poleg manjšega trebuha) je bila izboljšano razpoloženje. Počutim se veliko bolje in imam tudi veliko več energije v vsakodnevnem življenju. Tudi stanje moje kože se je izredno izboljšalo! Prejemam komplimente in veliko ljudi me sprašuje, kako mi je uspelo narediti tako spremembo.”

„Nisem zaznal stranskih učinkov, zato AdipoSlim zagotovo priporočam vsakemu, ki bi rad izgubil težo na naraven in zdrav način.”

AdipoSlim EXTREME

Zdenek je za pomoč pri hujšanju uporabil AdipoSlim, ki pomaga zmanjšati trebuh in pospeši metabolizem. Prav tako preprečuje jo-jo učinek, kar pomeni, da se Zdenkovi izgubljeni kilogrami ne bodo vrnili.

Zdaj je izdelek na voljo v novejši in 30% močnejši različici - AdipoSlim EXTREME. Preizkusite zdaj!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izbrani izdelki za vas