Saša: „Čeprav sem jedla več, sem začela izgubljati kilograme”

„Po drugem porodu in glede na moja leta – stara sem 44 let – sem pridobila kar 25 kilogramov. Nato sem jih sicer 20 izgubila, pa 5 spet pridobila. Moja želja je bila izgubiti to odvečno težo in se predvsem dobro počutiti,” pove Saša iz Ljubljane. „Iskala sem nekaj, kar bi mi pomagalo začeti z boljšimi navadami in jih tudi ohranjati.”

„Ob nepravilni prehrani in hormonskih spremembah ženske dejansko pademo v neko obdobje desetih let, ko kar nekako iščeš samega sebe,” ugotavlja Saša. Kot pravi, se nikakor ni mogla rešiti odvečnih kilogramov, kar pripisuje preveliki količini zaužite hrane , predvsem v večernih urah ter nezdravim prigrizkom in sladkarijam med obroki.

„Bila sem utrujena in nezadovoljna sama s sabo”

„Če v službi dobesedno presediš 8 ali več ur, tudi ne porabiš veliko kalorij. Nepravilna prehrana pa še dodatno odžira energijo. Posledično sem bila pogosto utrujena in nezadovoljna sama s sabo,” se spomni Saša.

„Kdo pa je kdaj povedal, kako je ženskam po tem, ko rodijo, če nimajo varstva za otroke, bolne starše, polni delovnik ... Ja, zelo dobro se moraš organizirati, da stvari tečejo,” razmišlja Saša o bitki s časom, ki pesti mlade mamice. Obenem pa ohranja pozitivno naravnanost. »Drugače pa je to obdobje polno ljubezni in spremembe pač pridejo. Če ne jemlješ tega kot negativno, je vse skupaj lažje. Sama sem optimist in vedno najdem pot!”

„Večkrat sem poskusila s hujšanjem in tudi različne diete, vendar se ni nič obdržalo”

Saša je tako preizkusila marsikatero dieto in tudi shujšala, vendar jo je najbolj motilo to, da ni bilo trajnih rezultatov in da se ni mogla držati strogih prehranjevalnih zapovedi. Kilogrami so se vedno vrnili nazaj, sčasoma pa je postalo hujšanje prava misija, ki se je zdela vse težje dosegljiva.

Zato je vedela, da potrebuje pomoč, nekaj, kar pokaže hitre učinke in kar bi jo spodbudilo, da res začne spreminjati stare prehranjevalne vzorce ter da vztraja pri spremembah.

Treba se je bilo odločiti za spremembo – z AdipoSlim* je bilo hujšanje lažje

„Partner mi je poslal link do SlimJOY izdelkov. Ko sem pregledala sestavine v izdelkih, so me takoj pritegnili. Izbiram namreč take izdelke, ki vsebujejo kar največ naravnih sestavin. To je ključno,” razloži Saša, zakaj se je odločila za kapsule AdipoSlim. „Dejansko se je treba odločiti za spremembo! Potrebovala pa sem tudi rezultate. Z AdipoSlim* je bilo vse skupaj lažje, saj so rezultati hitro vidni in ti dajo dodatno spodbudo.”

 *[Stranka je uporabjala prejšnjo različico izdelka AdipoSlim. Preizkusite izboljšano različico zdaj!]

„Čeprav sem jedla več, se je proces hujšanja zelo pospešil”

„AdipoSlim* je bistveno pospešil proces hujšanja. Vesela sem bila tudi, ker sem imela več energije, torej sem z lahkoto šla na sprehode in telovadila. Prej sem bila pogosto tako utrujena, da mi je bilo gibanje odveč,« opiše Saša svojo izkušnjo.

„Zanimivo je, da sem jedla celo več kot po navadi, vendar drugače, imela sem bolj redne in uravnotežene obroke. Nikoli nisem bila lačna.”

 *[Stranka je uporabjala prejšnjo različico izdelka AdipoSlim. Preizkusite izboljšano različico zdaj!]

„Brez težav sem izgubila 5 kilogramov. Počutim se super!”

„Izgubila sem 5 kilogramov, ne da bi se sploh odrekala. In teža ostaja na enaki ravni. Počutim se super,« se veseli Saša. „Ta izkušnja mi je pomagala gledati na vse stvari bolj pozitivno in me utrditi v prepričanju, da je res vse možno doseči – če se le odločimo in poiščemo pravo pomoč.« Kot doda, je zdaj bolj samozavestna, „več se smejim in več časa posvetim tudi sama sebi.”

Paket Last minute bikini – sinergično delovanje sestavin za izklesano postavo v kopalkah

AdipoSlim EXTREME, ki zmanjša trebušno maščobo in poveča kurjenje maščobe, je zdaj del našega 1-mesečnega paketa Last minute bikini, ki ponuja najhitrejše shujševalne učinke. Tako boste v kratkem času izklesali postavo in se ponosno pokazali v novih kopalkah.

Paket vsebuje še:

  • drenažni napitek WaterOut EXTREME, ki zmanjša zabuhlost in napihnjenost ter spodbudi izgubljanje prvih odvečnih kilogramov,
  • kapsule HungerBlock EXTREME, ki zavirajo nenehno lakoto in vam pomagajo topiti maščobo brez izgube mišic, in
  • vrhunski topilec maščobe FatBurn EXTREME, ki poveča kurjenje kalorij med gibanjem, deluje pa tudi v mirovanju.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 91,99 €
Ogled izdelka