Dragi celulit, prosim odidi!

Večina nas vsako leto komaj čaka na poletje... morje, večerni sprehodi, oddih. Žal pa se kar 85 % žensk spopada z odvečno maščobo in celulitom, zaradi česar je čas kratkih oblek in kopalk vse drugo kot nekaj, kar komaj čakamo ...

Vsi smo že morda pomislili: Ali obstaja način za usmerjeno zmanjševanje te nadležne maščobe na trebuhu, bokih, stegnih in zadnjici?

Da bi vam pomagali rešiti te težave in vam pomagali najti načine, ki bodo preprečili kopičenje maščob in zmanjšali vidne znake celulita, naj vas najprej seznanimo s to nadlogo, ki prizadene tudi vitke.

Kaj povzroča celulit?

Znanstvenki niso še našli pravega odgovora, vendar se zdi, da celulit povzroča kopičenje maščobe pod kožo. Kolagenska vlakna med kožo in mišicami ločujejo osnovno telesno maščobo v več žepov.

In čeprav ni škodljiva, se nam zdi, da je ta neenakomerna, grudasta koža vizualno zelo neprijetna.

Celulit veliko bolj prizadene ženske kot moške

Zlasti ženske se ga zaradi specifične porazdelitve maščob, mišic in vezivnega tkiva želijo znebiti, saj je sredi 20. let (ko se začne pojavljati), pri ženskah veliko bolj viden kot pri moških.

Na žalost lahko pri nastanku celulita poleg staranja igrajo vlogo tudi drugi dejavniki: hormoni, slaba prehrana, nakopičeni toksini, debelost in genetika - vse to lahko povzroči kožne izbokline in jamice ter videz pomarančne kože.

Vsi ti dejavniki v kombinaciji pa naredijo kopičenje maščobe še bolj vidno. Videz jamaste kože je vsem poznan in je vse prej kot lep!

Kako lahko zmanjšamo oz. se znebimo videza pomarančne kože?

Čudežnega uničevalca celulita še niso odkrili, saj maščobne celice še vedno obstajajo pod kožo, vendar se strokovnjaki strinjajo, da lahko njegov videz na več načinov zmanjšamo.

Če medicinsko zdravljenje pustimo ob strani, so med najbolj priljubljenimi domačimi zdravili, ki jih lahko vključimo v svojo dnevno rutino, naslednja:

  • Fizična aktivnost: za najboljše rezultate združite aerobno vadbo in trening za moč, saj bo telo, ki ima več mišične mase, videti bolj čvrsto, pa tudi počiutili se boste bolj fit. Odločite se za vaje, kot so izpadni koraki, stopanje na klop, počepi in most.
  • Zdrava prehrana: potrudite se jesti zdravo in uravnoteženo. Prenehajte z uživanjem predelane hrane z visoko vsebnostjo sladkorja in se raje odločite za obroke, bogate z vlakninami; zmanjšajte tudi uživanje alkohola.
  • Hidracija: ne moremo dovolj poudariti, kako pomembno je pitje zadostne količine vode. Ta namreč ker odplavlja toksine iz telesa, ki so lahko tudi krivec za nastanek celulita.
  • Opustite kajenje: kajenje oslabi tvorbo kolagena, ki je bistvena sestavina vezivnega tkiva - če je tkivo šibko, pa je tudi celulit veliko bolj viden.

Bonus nasvet: borite se z maščobo z novim Fat Burning LOSJONOM

Poleg zgornjih predlogov v svojo dnevno rutino dodajte še najnovejši SlimJOY izdelek!

Losjon klinično dokazano poveča kurjenje maščob za 60 %*, poveča hidracijo kože in poveča njeno mehkobo, jo zgladi in učvrsti.

Znanstveno dokazan trojni mehanizem delovanja losjona proti maščobam je redkost na trgu krem in preparatov proti celulitu; to daje našim strankam kanček upanja, da je odvečno maščobo na bokih in stegnih, trmasto trebušno maščobo in pomarančno kožo končno mogoče zmanjšati na bolj učinkovit način.

Popolnoma nov Fat Burning LOSJON za usmerjeno kurjenje maščob vsebuje patentirano sestavino SymFit®1617 in kopico drugih naravnih sestavin, s pomočjo katerih je brez dvoma postal najboljši izdelek za lokalno zmanjšanje maščob in celulita na problematičnih delih telesa.

Preizkusite, popolnoma ničesar ne morete izgubiti - pridobite pa lahko čvrsto in gladko kožo!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas

PROTI CELULITU
-59%
Akcijska cena 18,99 € Redna cena 45,99 €
Ogled izdelka