Najboljši čas za kurjenje maščob je noč, ne dan!

Če mislite, da med spanjem vaše telo ne porablja kalorij, se zelo motite. Porablja jih, ampak za druge stvari: medtem ko sta denimo procesiranje informacij, ki jih zajemamo s čutili, in prebava na »off«, sta regeneracija in »čiščenje podstrešja« na »on«. To so ure, ko se kurijo maščobe in to so ure, ki jih je treba maksimalno izkoristiti. Zdaj boste izvedeli, kako.

Noč ima svojo moč tudi na področju hujšanja, čeprav to dejstvo zelo premalo izkoriščamo. Kakšne so prednosti noči?

Prednost noči 1: Ko spimo, ne jemo, torej ne dodajamo kalorij

To pomeni, da telo preklopi v stanje, ki je podobno postenju. Ko porabi zaloge sladkorja, ki so v obtoku in shranjene v jetrih, se začne kurjenje maščob. Zato je seveda pomembno, da nima preveč kaloričnega materiala v obtoku, kar pomeni, da je najbolje imeti večerjo najpozneje ob 18. uri. V takem primeru bo začel kuriti maščobe približno 4 ure po tem, ko ste zaspali.

Prednost noči 2: Ko spimo, se telo regenerira, torej porablja kalorije

Drugič, ko spimo, se naše telo regenerira, v njem se dogaja prava čistilna akcija – in tudi za to je potrebna energija. Kot rečeno, če nismo imeli pozne večerje, bo preklopilo v kurjenje maščob že po 4 urah od tega, ko smo zaspali.

Dlje kot boste spali, dlje bo telo kurilo maščobe. Seveda pa je v povprečju 8 ur dovolj. Žal več kot 30 % ljudi spi manj kot 7 ur na noč, kar telo vrže povsem iz ravnotežja, regeneracija pa je tudi upočasnjena!

Prednost noči 3: Nočno kurjenje maščob lahko pospešimo

Ko se lotevamo boja s kilogrami, šteje vse, kar nam na naraven in varen način pomaga do cilja. Zakaj torej ne bi izkoristili naravno pripravljenost telesa, da poveča porabo maščob med spanjem, ko ni obremenjeno s prebavo in drugimi motečimi dejavniki?

To prednost smo imeli v mislih, ko smo oblikovali napitek NightBurn EXTREME – izdelek, kot ga še ni bilo na trgu. S pomočjo skrbno izbranih rastlinskih učinkovin boste aktivno topili maščobe tudi ponoči, ko je telo na to najbolj pripravljeno. Tako lahko izkoristite maksimalno čas spanja, zjutraj pa se zbudite spočiti.

NightBurn EXTREME – večerni napitek, s katerimi lahko izgubite za 2-krat več telesne teže

Številne študije kažejo na povezavo med spanjem in hujšanjem. Med spanjem se naše telo zanaša na maščobne zaloge. Dlje in bolje spimo, več maščobe pokurimo.

NightBurn EXTREME pospeši nočno hujšanje z

  • izboljšanjem vašega spanja in
  • spodbujanjem neposrednega kurjenja maščobe.

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC MAŠČOBE
-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,99 €
Ogled izdelka