Kurkuma latte, ki lahko pomaga pri hujšanju

Kurkuma, tako imenovana zlata začimba, že tisočletja slovi po svojih številnih koristih za zdravje, strokovnjaki za prehrano pa se strinjajo, da ima odličen učinek na celotno telo, če jo dodate v svojo prehrano.

Koristi kurkume

Morda kurkumo uporabljate kot začimbo v kuhinji, vendar njene koristi segajo veliko dlje:

  • preprečuje kopičenje maščob in pospešuje odstranjevanje maščob iz jeter,
  • pomaga ohranjati zdravje jeter,
  • uporablja se za lajšanje težav s prebavo,
  • pomaga vzdrževati normalno delovanje jeter,
  • prispeva k spodbujanju proizvodnje prebavnih telesnih tekočin,
  • prispeva k boljši presnovi maščob.

Pomembno je, da se zavedate, da imajo vsi zgoraj našteti dejavniki pomembno vlogo pri hujšanju. Študije potrjujejo, da bi morali za najbolj učinkovito shujševalno pot, vsi poseči po kurkumi. Celostni pristop je ključnega pomena, prav tako pa je treba v svoj življenjski slog vključiti redno telesno vadbo in uravnoteženo prehrano.

Katero kurkumo uporabljati?

Na hitro pobrskajte po spletu in videli boste, da je na trgu na tisoče izdelkov iz kurkume, celo v bližnjem supermarketu boste imeli veliko izbiro.

Nasvet: ne pustite se preslepiti z nizkokakovostnimi izdelki iz kurkume! Zaradi slabe naravne absorpcije kurkume v krvni obtok si namreč želite uživati le prehranska dopolnila s potrjeno visoko biorazpoložljivostjo.

Tudi pri kurkuma latte napitkih, ki jih imamo vsi tako radi, morate biti pozorni na etikete. MCT (srednjeverižni trigliceridi) v prahu, korenina cikorije in vitamin C so dobre sestavine v mešanici.

V čem je CurcumaLatte Lean drugačna?

V poplavi različnih latte napitkov s kurkumo CurcumaLatte Lean izstopa predvsem zato, ker lahko pospeši hujšanje! Zaradi visokokakovostnih podpornih sestavin zagotavlja odlično podporo pri hujšanju - poleg podpore celotnega telesa, kot sta imunsko delovanje in razstrupljanje jeter.

V rokavu pa ima še več asov: je prijetnega okusa, ne bo obarval vaših oblačil ali vaše najljubše skodelice in nima vonja, kot ga običajno imajo dodatki s kurkumo. Ima slastno kokosovo aromo, zaradi katere boste vsakič znova zamrmrali mmmm ...! Poleg tega je enostaven za pripravo (samo zmešajte ga z vodo) in 100% veganski!

Najpomembneje pa je, da vsebuje kurkumo v obliki patentirane sestavine CuroWhite™ - ta ima 6,7x boljšo biorazpoložljivost od navadnega ekstrakta kurkumina - tako veste, da boste za svoj denar dobili več! Preizkusite ga še danes in prihranite!

Vir: Sreeraj, G, Joby Jacob, Robin George and Sreeraj Tr. “A Unique Formulation of Hydrogenated Curcuminoids with Higher Bio-Availability and the Application in Food Matrices.” Journal of Nutrition and Food Sciences 6 (2016): 1-4.