Mojca: „10 let sem se trudila shujšati in končno mi je uspelo!”

37-letna Mojca ve, kako se počutiš, ko se odrekaš in telovadiš, trdo prigarani rezultati pa hitro izpuhtijo. „Za mano je veliko neuspelih poskusov hujšanja, trudim se že več kot 10 let. Po vsaki dieti sem vedno pridobila kilograme nazaj.” Po priporočilu prijateljice, ki je s shujševalnimi izdelki SlimJOY dosegla trajne rezultate, se je zanje odločila tudi sama.

*[Stranka je uporabjala prejšnjo različico izdelka FatBurn EXTREME. Preizkusite izboljšano različico zdaj!]

Kot razloži Mojca, sta v ozadju njenih težav s težo predvsem preobremenjenost in stres. „Zaposlena sem kot vodja restavracije in računovodja, največkrat pojem nekaj na hitro, pogosto pa ni časa za obroke.” V takih okoliščinah pa tudi prej poseže po nezdravih prigrizkih in hitro pripravljeni hrani.

„Čeprav sem telovadila, ni bilo vidnih rezultatov”

Čeprav je Mojca telovadila, je pogrešala vidne rezultate. „Pogosto sem bila brez prave energije, odvečni kilogrami so me obremenjevali, počutila sem se slabo. Prav prisiliti sem se morala, da sem šla na telovadbo.”

Šele ko je na priporočilo prijateljice začela uporabljati napitek BootBurn Active STRONG*, je opazila očitne učinke: „Navdušena sem bila, ko sem opazila, da napitek resnično deluje. Že po nekaj dneh sem se počutila, kot da bi me nekdo napolnil z energijo. Komaj sem čakala na telovadbo! Velika sprememba je bila ta, da sem vse počela z manjšim naporom.”

„Brez SlimJOY izdelkov mi ne bi uspelo toliko shujšati”

Mojca je v dveh mesecih shujšala 7 kilogramov ter se počuti veliko lažjo in manj utrujeno, kar vpliva tudi na lažje prenašanje stresa v službi. „Diete delujejo trenutno, teža pa se vrne. S SlimJOY izdelki sem dosegla hitre rezultate, ki so mi dali dodatno spodbudo za spremembe na bolje.”

Veseli jo, da BootBurn Active STRONG* nagradi njen trud v telovadnici, saj kar za 5-krat poveča porabo kalorij.

*[Stranka je uporabjala prejšnjo različico izdelka FatBurn EXTREME. Preizkusite izboljšano različico zdaj!]

„Najboljša možna motivacija za hujšanje – hitri in vidni rezultati”

Kot pove, ji je BootBurn Active STRONG* pomagal izgubiti odvečne kilograme, obenem pa pridobljeno težo brez težav tudi ohranja. „Najpomembneje mi je, da se zdaj dosti bolje počutim. Nikoli si ne bi mislila, da mi bo izkušnja s SlimJOY izdelki tako zelo olajšala življenje. Priporočila bi jih vsem, ki potrebujejo najboljšo možno motivacijo za hujšanje – hitre in vidne rezultate.”

*[Stranka je uporabjala prejšnjo različico izdelka FatBurn EXTREME. Preizkusite izboljšano različico zdaj!]

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 74,97 €
Ogled izdelka