Kako je Nina preoblikovala svojo postavo

Nina Martina Korbar, nekdanja tekmovalka hrvaškega šova The Biggest Loser, opisuje uspešno izgubo ogromnega števila kilogramov kot rezultat odrekanja, vsakodnevnega treninga in zdrave prehrane.  

*[Stranka je uporabljala starejšo različico izdelka. Zdaj je na voljo novejša in še bolj učinkovita verzija tega istega izdelka.]

„Imela sem kar 150 kilogramov”

„Ime mi je Nina, stara sem 26 let in prihajam iz Zagreba. Diplomirala sem in tekmovala v oddaji The Biggest Loser.

Pri 18 letih sem dosegla vrh, kar se tiče moje teže - imela sem 150 kilogramov. Začela sem opažati, da se ljudem smilim in da se zaradi mene počutijo slabo. Ugotovila sem, da nočem takšnega življenja. Odločila sem se, da se bom začela boriti proti odvečnim kilogramom, dokler se jih dokončno ne rešim in ne bom srečna in zadovoljna sama s sabo. Dolgo sem se borila in zdaj sem končno na pravi poti. Sem srečna, hvaležna, samozavestna in počutim se bolje kot kdajkoli prej.”

„Napitek WaterOut* uporabljam vsak dan”

„SlimJOY napitek WaterOut*uporabljam vsak dan ali vsak drugi dan in zdi se mi neverjeten. Učinke sem opazila že po 2 vrečkah. Ne počutim se več napihnjeno, noge so manj zatečenetrebuh je manjši, ker gre odvečna voda iz telesa. Res sem zadovoljna. To je največja razlika, ki sem jo opazila pri sebi, odkar sem ga začela uporabljati. Res bi vsem priporočila SlimJOY izdelke.”

„Zdaj sem bolj srečna, postala sem samozavestna in uživam v življenju”

„Izgubila sem že ogromno kilogramov. Moja prehrana je zdaj zdrava in uravnoteženatreniram skoraj vsak dan, 5 ali 6-krat na teden. Ta nov način življenja mi je pomagal, da se zdaj počutim neverjetno! Po vsakem treningu imam več energije, bolj srečna sem in samozavestna – in vsak dan uživam v življenju. Ti izdelki so neverjetni, ob zdravi prehrani in redni vadbi pa bo učinek še boljši. Morate biti disciplinirani, samo tako boste rezultate videli in čutili.”

„Morate se boriti in verjeti vase”

„Za konec bi dodala, da je hujšanje res težko, vendar je občutek nezadovoljstva s samim seboj še veliko hujši. Ustvarjanje novih navad ni lahko, ampak za to, da bi začeli živeti bolje, morate narediti spremembe in pristati na določena odrekanja. Danes je moje življenje čudovito samo zato, ker sem se odločila, da se osredotočim nase, na svoje dobro počutje, zdravje, srečo in rast. Morate se boriti in verjeti vase ne glede na to, kako težko je včasih, ker vas bosta vaše telo in umnagradila.”

*[Stranka je uporabljala starejšo različico izdelka. Zdaj je na voljo novejša in še bolj učinkovita verzija tega istega izdelka.]

Izbrani izdelki za vas