Oblikujte sanjsko telo v 15 dneh

Vsaka ženska sanja o tem, da bi bila privlačna. Če želite hitro izklesati svojo postavo in pritegniti poglede v svoji novi obleki, sledite naslednjim 4 korakom. 

Če boste te korake v naslednjih 15 dneh vključili v svojo dnevno rutino, boste rezultate svojega truda zagotovo opazili. Preoblikujte svoje telo in pritegnite poglede.

1. Postavite svojo najljubšo obleko na vidno mesto

Za ohranjanje motivacije je dobro, da imate cilj vedno pred svojimi očmi. Postavite torej svojo najljubšo obleko na vidno mesto, da jo boste vedno videli. Tako se boste zagotovo bolj potrudili pri sledenju naslednjih korakov.

2. Voda – najpomembnejša pri vsakem hujšanju

Kot že veste, voda je najpomembnejša tekočina za naše življenje, saj jo telo potrebuje za opravljanje osnovnih življenjskih procesov, prav tako pa je bistvena tudi za hujšanje. Če telesu zagotovimo dovolj tekočine, povečamo svoje zmožnosti za razmišljanje, opravljanje dela, za učinkovitejšo telovadbo in več gibanja, pa tudi za izločanje škodljivih toksinov iz telesa... Najpomembnejše pa je, da boste s pitjem večje količine vode tudi manj lačni. Pomanjkanje vode namreč poveča naš apetit in željo po hrani.

3. 8 ur spanja na dan

Če se boste pogosto odrekali počitku, bo telo prej ali slej občutilo posledice. Telo namreč zazna krizno situacijo in se oklepa nakopičene maščobe ter kilogramov, ki si jih tako želite izgubiti. Prav zato pojdite spat prej in zagotovite svojemu telesu 8 ur spanja. S tem boste poskrbeli tudi za kurjenje nakopičene maščobe (verjetno pa nam ni treba posebej omenjati, da po dobrem spancu vsakdo tudi veliko lepše izgleda).

4. Poslovite se od maščob in kalorij s pomočjo 2 napitkov: FatBurn EXTREME in FatEliminator EXTREME

Pri hujšanju je pomembno, da porabimo več kalorij kot jih zaužijemo. FatEliminator EXTREME blokira absorpcijo 28 %* maščob iz vaših obrokov in vam pomaga, da brez občutka krivde uživajte v svoji najljubši hrani, napitek FatBurn EXTREME pa bo vaše telo spremenil v pravi stroj za kurjenje maščob.

Koristi kombiniranja obeh izdelkov:

  • Zmanjša število zaužitih kalorij iz obrokov
  • Zavira napade lakote - počutili se boste siti dlje časa
  • Prispeva k boljši presnovi maščob
  • Zmanjša absorpcijo kalorij
  • Pomaga pokuriti več maščobe, tudi ko niste telesno aktivni
  • Pospeši regeneracijo

Preoblikujte svoje telo. Začnite že danes!