5 razlogov, zakaj je jesen kot nalašč za začetek hujšanja

Ko se začne listje barvati in se dnevi krajšajo, je v zraku opazna sprememba. V mesecu vračanja v šolske klopi je nekaj, kar daje občutek novega začetka. In nov začetek je morda prav to, kar potrebujete, da začnete svojo pot uspešnega hujšanja!

Poleg udobnih puloverjev in vročega kakava to obdobje prinaša priložnost, da se osredotočite na svoje telo, zdravje in fizično pripravljenost, pri čemer vas bodo manj motili poletni dogodki ali pritisk, da morate shujšati pred sezono kopalk.

Preverimo, zakaj je jesen odličen čas, da se osredotočite na svoje cilje glede hujšanja in prehitite razvajanje v času zimskih počitnic!

5 glavnih razlogov, zakaj sta jesen in hujšanje odličen par

1. Odlični pogoji

Jesen je idealna - zunaj ni ne prevroče in ne prehladno. Takšne vremenske razmere so odlične za preživljanje časa na prostem. Se želite sprehoditi po parku? Ali morda teči med padajočim listjem? Obe aktivnosti sta odlični, saj za začetek ne potrebujete drage opreme ali članarine v telovadnici.

Tudi jesenska gospodinjska opravila, kot je grabljenje listja, vam lahko omogočijo mini vadbo. Strokovnjaki pravijo, da lahko povprečna oseba s to dejavnostjo pokuri več kot 300 kalorij na uro. Zato zavihajte rokave, obujte športne copate in vdihnite svež jesenski zrak!

2. Sezonske dobrote

Jesen je zakladnica okusnih in hranljivih živil. Pomislite na buče, bučke, korenje, hruške, jabolka ... Pri pripravi jesenskih jedi se osredotočite na sezonsko sadje in zelenjavo ter pripravite velike lonce odličnih, krepkih juh ali enolončnic - te vrste jedi imajo običajno zelo nizko vsebnost maščob.

Če običajno ne jeste zajtrka, je jesen pravi čas, da začnete. Zaradi krajših dni v hladnejših mesecih se lahko počutimo bolj utrujene, zajtrk pa vam lahko zagotovi še kako potreben in koristen energijski zagon. Poskusite ovsene kosmiče, ki so enostavni za pripravo in odličen jesenski zajtrk, saj se energija sprošča postopoma skozi celo jutro, še posebej če jim dodate jabolka ali drugo sezonsko sadje kot naravno sladilo.

3. Brez pritiska, zgolj napredek

Poletje je pogosto zaznamovano s pričakovanji. Pritisk, da moramo imeti izklesano telo za na plažo ali da se nam prilegajo kopalke, je pogosto prevelik. Jesen pa vam omogoča, da se stvari lotite bolj sproščeno. To pomeni, da se lahko osredotočite na postopen napredek in postavljanje realnih, dosegljivih ciljev glede hujšanja - navsezadnje je najbolj zdrav način hujšanja tisti, ki zagotavlja postopen in enakomeren napredek.

4. Zdrave navade

Čeprav imamo vsi radi poletje, lahko počitnice na plaži, poletni dogodki in družinski pikniki nekoliko zmotijo naše vsakdanje navade.

Po drugi strani pa je jesen sezona rutine! Otroci se vrnejo v šolo, delovni urniki postanejo bolj predvidljivi in poletni kaos se začne umirjati. Zaradi manjšega števila motenj se lažje držimo uravnotežene prehrane in redne telesne aktivnosti.

5. Čas za načrtovanje in razmislek

S krajšimi dnevi in daljšimi nočmi seveda več časa preživimo v zaprtih prostorih. To je odlična priložnost, da se osredotočimo na načrtovanje in razmislek, pripravimo hranljive obroke, eksperimentiramo z jesenskimi pridelki, vnaprej pripravimo zdrava kosila za v službo in morda celo pišemo dnevnik, v katerem spremljamo svoj napredek.

Navsezadnje je pri hujšanju in dobrem počutju priprava temelj in ključ do uspeha.

Popoln spremljevalec za jesensko hujšanje: Adijo, kilogrami! v omejeni izdaji

Čeprav je zaradi vseh teh dejavnikov jesen odličen čas za hujšanje, lahko svoje rezultate izboljšate še na drug način - s  30-dnevnim paketom Adijo, kilogrami! v omejeni izdaji

Ta omejena izdaja, ki vsebuje 4 naše prodajne uspešnice, je bila zasnovana tako, da dopolnjuje vse naravne prednosti, ki jih prinaša jesen, vam pa pomaga ohraniti motivacijo in hitreje doseči rezultate.

Sprejmite čarobnost jeseni in pospešite svoj napredek z izločanjem odvečne vode, hitrejšim kurjenjem maščob podnevi in ponoči ter odpravljanjem trdovratne trebušne maščobe.

Preobrazbena moč paketa Adijo, kilogrami! v omejeni izdaji je oddaljena le en klik - vendar le za omejen čas, po nepremagljivi ceni!

Izbrani izdelki za vas

15-DNEVNI PAKET
-48%
Akcijska cena 23,99 € Redna cena 45,99 €
Ogled izdelka
NONSTOP KURJENJE MAŠČOB
-67%
Akcijska cena 49,99 € Redna cena 152,99 €
Ogled izdelka