Pripravite svoje telo na poletje 2022

Junij je mesec, v katerem lahko začnete delati za svojo poletno postavo! Da bo vaš trud viden, je potrebnega nekaj časa, a če začnete takoj, ste na pol poti, da boste poleti pripravljeni za na plažo.

Ker se za vašo pozornost poteguje toliko izdelkov, je vedno ustrežljiva ekipa SlimJOY skrbno izbrala vrsto prehranskih dopolnil, ki vam bodo najverjetneje pomagala doseči vaše cilje v razmeroma kratkem času.

Predstavljamo vam tri najpomembnejše stvari, ki jih lahko storite že danes, da se znebite odvečnih kilogramov, zmanjšate celulit in odpravite druge težave, ki vam preprečujejo dobro počutje.

Vadba

Vemo, vemo, to ste slišali že milijonkrat, vendar je res: vadba je bistvenega pomena!

Še več, ob lepšem vremenu ne bi smelo biti izgovorov; ni vam treba izvajati zapletenih treningov z utežmi, pomagali vam bodo tudi redni sprehodi, hitra hoja ali tek. Vsaka vadba je boljša kot nobena.

Uravnotežena prehrana

Druga stvar je zdrava prehrana. Prehrana mora telesu zagotavljati hranila, ki jih potrebuje za pravilno delovanje. Poskrbite za sveže sadje, svežo zelenjavo, polnozrnata žita, stročnice, oreščke in puste beljakovine ter poskrbite, da bo živil s praznimi kalorijami čim manj.

Pravzaprav se mnogi, ki se spopadajo s prekomerno telesno težo in na splošno slabo telesno pripravljenostjo in počutjem, dovolj gibljejo, vendar se ne posvečajo dovolj prehrani. Teorija pravi, da je za izgubo telesne teže 80% pomembna pravilna prehrana, 20% pa pravilna vadba.

Projekt poletje 2022 - učinkoviti paketi za hujšanje  

Dodajanje prehranskih dopolnil v predpoletni režim dokazano prinaša pozitivne rezultate, zato smo v sklopu kampanije Projekt poletje 2022 pripravili pakete, ki vam bodo pomagali hitreje doseči želene rezultate.

Ne glede na to, ali iščete celovite rešitve, izdelke za kurjenje trebušne maščobe, potrebujete pomoč pri odpravi celulita ali nekaj, kar vam bo pomagalo nadzirati večerno željo po hrani, ste prišli na pravo mesto.

Prejmite večtedensko zalogo izdelkov, ki jih potrebujete za svojo preobrazbo, po posebnih cenah le za kratek čas.

Če niste povsem prepričani, da izdelki SlimJOY delujejo, preverite izjave naših strank; če je uspelo njim, ni nobenega razloga, da ne bi tudi vam!

Se vidimo pod vročim poletnim soncem 2022, ko boste izgledali in se počutili tako dobro, kot se le da!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas