Kako uravnotežiti raven estrogena za hujšanje

Ste utrujeni od preizkušanja neštetih diet in prehranskih dopolnil za hujšanje, vendar se zdi, da nič ne deluje? Potem je čas, da se lotite vzroka težave – vaših hormonov! Da, hormonsko neravnovesje lahko uniči vaše cilje pri hujšanju, eden glavnih krivcev za to pa je estrogen.

Estrogen

Morda ste že slišali, da neuravnotežena raven estrogena vpliva na celotno telo, saj postanete slabe volje, razdražljivi, utrujeni, lahko pa to celo moti presnovo in spanec. Veliko ljudi se ne zaveda, da je presežek estrogena pogosto lahko vzrok za nenadno povečanje telesne teže ali razlog, da se ne morete znebiti maščobe v predelu bokov, stegen in zadnjice.

Najboljši način za reševanje težav s telesno težo, zaradi estrogena, je ponovna vzpostavitev hormonskega ravnovesja. Estrogen Slimming Support je popolna rešitev za uravnoteženje ravni estrogena in doseganje postave, ki ste si jo vedno želeli.

Kako raven estrogena vpliva na telesno težo

V ženskem telesu je estrogen eden najpomembnejših hormonov, saj pomaga uravnavati številne telesne funkcije in ima ključno vlogo v ženskem reproduktivnem sistemu. Ne le da uravnava menstrualni cikel ter skrbi za zdravje nožnice in sečil, temveč vpliva tudi na razpoloženje, kognitivne funkcije in presnovo. Morda vas bo presenetilo dejstvo, da nadzoruje tudi maščobne celice.

Svet, v katerem živimo, in življenjski slog, ki ga vodimo, hormonov v resnici ne podpirata. Predelana hrana, aditivi, onesnažen zrak, mikroplastika, stres – vse to resno posega v raven naših hormonov!

In čeprav je povsem normalno, da raven estrogena niha med menstrualnim ciklom in v življenju ženske, lahko stalno povišana raven estrogena moti normalno delovanje telesa in povzroči:

  • napihnjenost,
  • nihanje razpoloženja,
  • utrujenost,
  • možgansko meglo.

Če se vaše telo spopada s presežkom estrogena, je to lahko tudi velika ovira pri doseganju vitkejše postave, saj ta hormon spodbuja shranjevanje maščob, zlasti v predelu bokov, stegen in zadnjice.

Kaj to pomeni za vas? Porazdelitev maščobe se premakne proti tem predelom in težko se je znebite!

Vendar pa lahko z usmerjenim pristopom k odpravljanju prevlade estrogena s pomočjo izdelka Estrogen Slimming Support postanejo cilji hujšanja veliko bolj dosegljivi – in trajnostni!

Kako na naraven način uravnovesiti hormon estrogen 

Ni razloga za obup, če se ukvarjate s kopičenjem maščob, povezanim z estrogenom, in imate težave z izgubljanjem kilogramov. Obstaja nekaj preprostih rešitev za uravnavanje ravni estrogena!

1. Zdrav življenjski slog: poskrbite, da boste izbirali tudi ekološka živila, naravno kozmetiko in čistila, da zmanjšate količino toksinov v telesu!

2. Pomagajte svojemu telesu v boju proti presežku estrogena s prehranskimi dopolnili: čeprav vedno priporočamo zdrav način življenja, pa ta ni vedno najučinkovitejši, saj boste še vedno izpostavljeni visokim ravnem toksinov že zaradi vsakdanjega življenja. Estrogen Slimming Support pomaga vašemu telesu uravnovesiti raven estrogena, hkrati pa se znebite toksinov!

Povrnite harmonijo svojemu telesu z Estrogen Slimming Support

Estrogen Slimming Support vsebuje sestavine na naravni osnovi, ki sodelujejo s telesom, spodbujajo zdravo raven estrogena in podpirajo ciljno usmerjeno hujšanje.

Razstrupljanje estrogena s trojnim delovanjem:

  • okrepi jetra, vaš glavni organ, ki pomaga izločati estrogen,
  • podpira delovanje črevesja, ki ima pomembno vlogo pri končnem izločanju estrogena,
  • uravnovesi raven estrogena.

Ne dovolite, da bi vas hormonsko neravnovesje oviralo – s to revolucionarno formulo prevzemite odgovornost za svoje telo in začnite uspešno shujševalno pot še danes!

Izbrani izdelki za vas

HORMONSKA PODPORA
-60%
Akcijska cena 7,99 € Redna cena 19,99 €
Ogled izdelka