Sixtine: „Izgubila sem 10 kilogramov in to brez športa!”

Sixtine, 20-letna negovalka, ki je vedno zelo zaposlena (kot vsaka druga mlada oseba njene starosti) sovraži šport. Zato je bila izguba teže je bila zanjo pravi izziv … 

„Moja telesna teža me je vedno motila,” nam pove. Na Facebooku je videla oglas za SlimJOY in se odločila, da ga bo preizkusila. Izbrala je kapsule AdipoSlim*, ki lahko visceralno maščobo zmanjšajo tudi do 50 %**.
Izdelke je začela uporabljati že pred poletjem, da bi se resnično pripravila na sezono kopalk.

*[Stranka je uporabjala prejšnjo različico izdelka AdipoSlim. Preizkusite izboljšano različico zdaj!] **[Rezultati se lahko razlikujejo pri posameznikih. Za izgubo kilogramov je pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.]

„Sovražim šport, vendar sem kljub temu uspela izgubiti kar nekaj kilogramov!”

Sixtine priznava, da ni ljubiteljica športa - zato se z njim sploh ne ukvarja. V času hujšanja ni bistveno spremenila prehrane. Začela se je le malo bolj uravnoteženo prehranjevati.

Ker je zaposlena v zdravstvenem sektorju, je seznanjena z načeli uravnotežene prehrane. Tako je jedla veliko zelenjave in sadja, spila vsaj 2 litra vode na dan in zaužila zelo malo sladkorja in nasičenih maščob.

S temi majhnimi spremembami v svojem življenjskem slogu, predvsem pa z redno uporabo AdipoSlim*, ji je uspelo močno shujšati.

*[Stranka je uporabjala prejšnjo različico izdelka AdipoSlim. Preizkusite izboljšano različico zdaj!]

Sixtinin najljubši izdelek? AdipoSlim*!

Všeč ji je AdipoSlim*, ki aktivira hormon adiponektin in kuri maščobe. Sixtine poudari njegove koristi: „So najmočnejše kapsule, ki jih je kdaj preizkusila in vidno topi maščobe.”

*[Stranka je uporabjala prejšnjo različico izdelka AdipoSlim. Preizkusite izboljšano različico zdaj!]

„Spet uživam v tem, da se pogledam v ogledalo”

Sixtine priznava, da jo je teža že močno motila. Je zelo vesela, da je dosegla svojo želeno težo in da se je njena postava končno izoblikovala. Pravi, da se v svoji koži počuti veliko bolje. Zahvaljujoč izdelkom SlimJOY si je povrnila samozavest: „Spet uživam, kadar se pogledam v ogledalo.”

„Če oklevate, poskusite, nimate kaj izgubiti, razen nekaj kilogramov in centimetrov.”