Preprosta sprememba rutine pred spanjem mi je pomagala preiti z velikosti L* na M* v 2* mesecih!

Preobrazba

Pred enim letom je bil dan v pisarni, ki ga ne bom nikoli pozabila. Moja marketinška ekipa je menila, da bi se nove stranke bolj povezale z mojim podjetjem za odnose z javnostmi, če bi lahko videle, kdo stoji za njim. Ko so mi pokazali fotografije, namenjene naši spletni strani, sem se zgrozila! 

Izbrati naj bi morala tri fotografije, vendar sem sovražila, kako sem videti na vsaki od njih! 

Kljub temu, da sem se trudila, da bi zakrila svoje mlahave roke in povešen trebušček, sem videla le tesnost suknjiča in nobene oblike svojega telesa. Imela sem občutek, da ženske na fotografijah ne morem povezati z uspešno poslovno žensko. 

Je bil ta nedolžen človek res ista oseba, ki je zgradila podjetje od samega začetka? Kako dober šef sem lahko v resnici, če ne znam poskrbeti niti zase?

Nisem človek, ki bi bil neracionalen, vendar sem se na tej točki že začela dušiti. Teh fotografij nisem mogla več gledati. Kampanjo sem prestavila do nadaljnjega in takrat sem vedela, da se mora nekaj spremeniti!

Sem Sofia, 38-letna lastnica majhnega podjetja. To je zgodba o tem, kako sem v 2* mesecih shujšala samo s spremembo te ene stvari! 

Ko sem gradila svoje podjetje, sta bili dve stvari stalni – veliko neprespanih noči in veliko poznih večerij. Hitro sem pridobivala težo, vendar sem bila preveč zaposlena z delom, da bi kaj ukrenila. 

Ko sem se videla na teh fotografijah, sem začela s shujševalno potjo, vendar nobena dieta ni zares ustrezala mojemu natrpanemu urniku. Številka na tehtnici je ostajala enaka, saj sem bila vedno bolj razočarana. 

Ko sem bila že pripravljena obupati, sem izvedela, kako lahko moje slabe spalne navade ovirajo moj napredek pri hujšanju. Nisem se popolnoma zavedala, da med spanjem telo kuri naše maščobne zaloge.

Na srečo mi je uspelo najti rešitev in povečati nočno kurjenje maščob! Končno sem se lahko znebila maščobe, ki se mi je nabrala v preteklih letih. Po spremembi rutine spanja je moja teža začela padati, in to hitro! 

Zaradi dodatnih kilogramov mi je padla samozavest in morala sem si jo povrniti! 

Delo za računalnikom

V zadnjih petih letih sem z dušo in srcem gradila svoje podjetje za odnose z javnostmi. Kljub mojim poklicnim dosežkom me je v življenju nenehno preganjal en vidik – moja teža.

Nisem se vedno spopadala s telesno podobo, a ko sem začela delati dlje časa, sem le redko imela čas za pravi obrok. Odločala sem se za nezdrave stvari, od hitre hrane med hitrimi odmori za kosilo do čipsa po prihodu domov. 

Maščoba se je začela kopičiti in kmalu sem se morala odpraviti po nakupih za večja oblačila. To je bilo prvič v mojem življenju, da sem morala kupiti oblačila velikosti L. 

Začela sem dvomiti o sebi na vseh področjih življenja. Primerjala sem se z drugimi in analizirala njihovo sposobnost, da brez težav ohranijo vitko postavo, medtem ko sem se sama borila s svojim odsevom v ogledalu. Negativni samogovor je kmalu začel vplivati na moje delo! 

Menila sem, da me potencialne stranke in partnerji ocenjujejo na podlagi moje teže in domnevajo, da ta odraža pomanjkanje discipline ali sposobnosti. Takšno počutje je bilo izčrpavajoče, poleg vseh drugih stresnih dejavnikov, s katerimi sem se morala spopadati vsak dan! 

Česa nam industrija hujšanja ne želi razkriti! 

V zadnjem letu sem poskusila že vse. Keto dieto, prekinitveni post, tablete za hujšanje, nešteto vadbenih načrtov. Vsakič znova so se moji upi povečali, nato pa so se razblinili zaradi poraznih rezultatov.

Začela sem se omejevati, rekla sem ne sladkorju, ne ogljikovim hidratom. Zaradi tega sem imela komaj kaj energije za delo, na sestankih pa nisem mogla niti jasno razmišljati. Poleg tega sem ob večerih videla samo hrano in žal sem se začela prenajedati. To na dolgi rok ni bilo vzdržno!

Nič drugače ni bilo s programi vadbe. Ko mi je končno uspelo iti v telovadnico, sem s treningi HIIT svoje telo potisnila do skrajnih meja. Vendar so se številke na tehtnici komaj premaknile, odsev, ki me je gledal v ogledalu, pa je ostal nespremenjen.

Z vsakim neuspelim poskusom je moja samozavest dobila nov udarec. Tega nisem mogla več dolgo prenašati. Potrebovala sem nekaj, kar bi me usmerilo na pravo pot, nekaj, kar bi me motiviralo, da bi se trudila bolje, da bi bila boljša.

Obiskala sem sestro in začela brezupno jokati pred njo. Videla sem jo z njenim popolnim telesom in nisem razumela, kako ne morem priti do tega, kar je ona. Bilo je tako frustrirajoče!

Potem je z mano delila nekaj, kar mi je odprlo oči! Bila sem šokirana, da o tem nikoli nisem razmišljala!

Bila sem tako srečna, ko sem spoznala, da bi lahko izginila vsa moja negotovost glede teže, če bi povečala kurjenje maščob! 

Kozarec vode

Mislila sem, da mi bo sestra povedala o še eni nevzdržni dieti ali o tem, kako redno hodi v telovadnico. Toda ko mi je razlagala o svojem popotovanju, sem se z njo resnično povezala. Bilo mi je tako blizu. 

Končno sem videla kanček upanja, saj je tudi njej uspelo, ko je popravila to eno stvar v svojem življenju. 

Nadaljevala je, da to stvar vsi jemljemo za samoumevno, a je res ne bi smeli, saj je to najmočnejši pospeševalec kurjenja maščob. Zelo sem bila radovedna, kaj je to? 

Spanje! 

Ta ideja me je zasvojila, saj je nadaljevala z besedami, da telo, ko počiva, črpa energijo iz shranjene maščobe tako, da jo kuri. Kadar pa ne spimo optimalnih 7-9 ur na noč, se telo na to maščobo prilepi. Zato je tako težko spustiti odvečne kilograme. 

Opozorila je, kako pomembno je, da si zagotovimo dovolj kakovostnega spanca, da lahko telo črpa iz teh maščobnih zalog in pospeši proces hujšanja.

Izkazalo se je, da sem v najbolj stresnih letih svojega življenja resnično zanemarjala najpomembnejšo stvar. Nato mi je povedala še nekaj boljšega ... 

Povedala mi je, da svojo popolno postavo ohranja s čim večjim nočnim kurjenjem maščob

Če sem iskrena, sem najprej pomislila, ko sem slišala za to: „Bom pač več spala!“ Zvenelo je dovolj preprosto, kajne? 

Sestra se mi je nasmehnila. Razložila mi je, da telo potrebuje veliko močnejšo spodbudo! Okej, kako ji je potem uspelo v hipu izgubiti vso težo? 

Takrat je končno razkrila svojo skrivnost: „NightBurn XXL!“

Povedala je, da je to najboljši izdelek, ki resnično poveča potencial telesa za kurjenje maščob v ključnih nočnih urah. Vse, kar je storila, je bilo, da je 1 vrečko NightBurn XXL zmešala z vodo in napitek spila pred spanjem. To revolucionarno sredstvo za kurjenje maščob ne pomaga le pri mirnem spancu, temveč tudi optimizira nočno kurjenje maščob. 

Sestrino iskreno navdušenje in njena lastna preobrazba sta me prepričala, da poskusim! Bilo je točno to, kar sem potrebovala. Šla sem na splet in ga takoj naročila!

Želela sem ga temeljito preizkusiti, zato sem se založila s škatlicami za 3 mesece. To je bilo tudi priporočilo blagovne znamke! Ni me preveč skrbelo, da mi ne bi ustrezal, saj so imeli ugodno ponudbo, poleg tega pa so ponujali 30-dnevno garancijo za vračilo denarja. 

Ko sem dobila paket, sem bila tako navdušena in občutila sem val pozitivnosti. Prvo vrečko NightBurn sem popila tisti večer po večerji in nadaljevala s tem, ne da bi preveč razmišljala o svoji prehrani.

Končno sem se počutila kot uspešna in samozavestna ženska, za kar se lahko zahvalim samo izdelku NightBurn XXL! 

Od trenutka, ko sem začela uporabljati NightBurn, sem opazila razliko v kakovosti spanja. Zbujala sem se sveža in pomlajena, pripravljena na dan, ki je pred mano. 

Ko so se dnevi prevesili v tedne, sem opazila subtilne, a opazne spremembe na svojem telesu. NightBurn mi je pomagal pri kurjenju neželene maščobe, moja samozavest pa je začela zopet rasti. 

Poleg tega nisem imela več večernih napadov lakote, kar je bilo zame tako prijetno presenečenje. Nikoli si nisem mislila, da bom lahko zaspala brez sladice. 

 

NightBurn XXL je resnično spremenil moj videz! V 2* mesecih sem z velikosti L* prešla na M*. Nikoli si nisem predstavljala, da bi se lahko vrnila v svoja stara oblačila! Na splošno sem se počutila veliko bolje in ljudje v pisarni so to takoj opazili. 

Še nikoli se nisem počutila bolj privlačno in samozavestno, zato sem se odločila, da organiziram novo fotografiranje. To novo počutje se je vsekakor pokazalo na novih fotografijah in z veseljem sem v celoti stopila v vlogo obraza svojega podjetja! 

Ko vidim koga, ki se tako kot jaz bori s težo, mu z vsem srcem priporočam, da poskusi NightBurn XXL. To je več kot le sredstvo za kurjenje maščob, ampak spreminja pravila igre. Želim si, da bi ga odkrila prej!

Lep pozdrav, 

Sofia

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Izbrani izdelki za vas