Alexandru: „Opazil sem znatno zmanjšanje trebušne maščobe in manjši obseg pasu!”

Kljub temu, da je navdušenec nad skupinskimi športi in vsak dan obiskuje fitnes, mora Alexandru paziti na svojo prehrano; Alexandru spada v tisto skupino ljudi, ki odvečne kilograme lahko izgubijo zelo hitro, toda brez načrta za uravnoteženo prehrano se maščoba predvsem na predelih, ki vplivajo na dobro počutje, kopiči prehitro in se je samo s treningom ne moremo tako hitro znebiti.

Ali tudi vi le s težavo kurite odvečne maščobe in ohranjate svoje telo vitko in v formi

Tveganja zaradi nezdrave prehrane

Vsi vemo, da je glavni vzrok za povečanje telesne teže slaba prehrana. Alexandru je svoje slabe prehranjevalne navade osvojil v študentskih letih in običajno že med študijem naše žilvljenje postane naporno in precej zasedeno, zato prevečkrat zanemarjamo svojo prehrano in se odločamo za visoko kalorično hrano z malo hranili, kot so sendvič, pica, hamburger, itd.

Vse kalorije, ki jih vsrkamo iz teh živil, pa se spremenijo v maščobo, ki se kopiči na našem telesu, mi pa postajamo vse bollj nezadovoljni s svojim videzom. Tako izgubimo samozavest in zaupanje vase. „Če čisto iskreno povem... ko v svojih najljubših oblačilih ne izgledate niti se ne počutite več dobro, se seveda zmanjša tudi vaša samozavest - ravno zato si človek zaželi spremembo."

Prepričala so ga mnenja zadovoljnih uporabnikov

Alexandru je ukrepal dovolj hitro. „Na spletu sem iskal izdelke za hujšanje in videl dobra priporočila za SlimJOY prehranska dopolnila. Z upanjem, da se bom lahko v dveh mesecih znebil nadležne trebušne maščobe, sem izdelke tudi naročil.”

Medtem ko je Alexandrujeva motivacija izboljšati predvsem videz svojega telesa, pa slabo prehrano pogosto spremljajo utrujenost, pomanjkanje motivacije, težave s spanjem ter nepravilno delovanje jeter in črevesja.

SlimJOY prihaja na pomoč!

Dva izdelka, ki ju Alexandru uporablja in sta mu še posebej všeč, sta FatBurn EXTREME in NightBurn EXTREME. 

Prve pozitivne spremembe so se pojavile že 1 mesec* po tem, ko je Alexandru začel tudi teči in telovaditi.

Z 78 kg na 74 kg v 4 tednih*

Alexandru z veseljem poroča o rezultatih: „V samo 4 tednih* sem z 78 kg* prišel na 74 kg*, ne da bi pri tem izgubil mišično maso.” Učinke potrjujejo tudi naše študije: napitek FatBurn EXTREME več ur kuri kar 24% več maščobe*, pri tem pa mišice pusti nedotaknjene.

Zaradi izgube kilogramov se je izboljšal tudi njegova postava: „Opazil sem znatno zmanjšanje maščobe okoli trebuha, zmanjšal pa se mi je tudi obseg pasu.” Kakšen uspeh!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

FatBurn + NightBurn EXTREME: kurita maščobe podnevi in ponoči! 

Lepše oblikovano telo, manj maščobe, podpora za regeneracijo po vadbiin več motivacije so le nekateri razlogi, zakaj naše stranke obožujejo kombinacijo napitkov FatBurn EXTREME in NightBurn EXTREME. 

Ustvarili smo edinstven paket, v katerega smo dodali še tretji napitek WaterOut EXTREME, ki bo zagotovo povečal vašo motivacijo, saj sproži hujšanje tako, da odplakne odvečno vodo in toksine iz telesa ter že v prvih nekaj dneh poskrbi za vidne rezultate!

Naročite zdaj in izkoristite posebno ponudbo!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas