Ana: „V majicah s kratkimi rokavi se počutim veliko bolj samozavestno.”

Ali ste vedeli, da se lahko z našimi izdelki za hujšanje počutite veliko bolje v svojem telesu, tudi če nimate namena shujšati? To se je zgodilo Ani, študentki, ki izdelkov SlimJOY ni izbrala zato, da bi shujšala, temveč tonirala in oblikovala svoje telo, da bi dobila motivacijo za večjo aktivnost in več samozavesti.

„Nikoli nisem imela prekomerne teže, kot tudi napetega in izklesanega telesa,” pravi Ana. »Zlasti težko sem sprejela, da mi je koža visela z rok, motile pa so me tudi maščobne obloge, ki so se nabrale okoli bokov in trebuha. Poleti sem sovražila obleke in majice brez rokavov in vedno sem nosila kratke hlače, ki so bile malo daljše, kot so jih nosila druga dekleta.”

Njen cilj je bil oblikovanje telesa in pridobivanje mišične mase s športom, vendar to je bil pravi izziv. „S športom sem se ukvarjala že pred uživanjem izdelkov, vendar nisem opazila nobene vidne spremembe.”

Zato se je odločila za nakup naših izdelkov.

Vprašali smo jo: zakaj ravno SlimJOY? Odgovorila je: „Vem, da ste opravili veliko kliničnih testiranj, preden ste izdelek dali na trg. Vem pa tudi to, da za izdelke uporabljate samo naravne sestavine. Tudi moja babica je pohvalila enega vaših izdelkov za razstrupljanje jeter.”

Izbrala je dva izmed naših najbolj prodajanih izdelkov za hujšanje - WaterOut EXTREME in AdipoSlim EXTREME**. Prve spremembe je opazila že v samo nekaj dneh*! Počutila sem se veliko manj napihnjeno, imela sem manjši apetit in sladkarij si sploh nisem več zaželela.

Uporaba izdelkov jo je spodbudila tudi k uživanju bolj zdrave hrane in na splošno k bolj zdravemu načinu življenja.

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

*AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

„Najpomembnejši zame je bil občutek, da zmorem”

Po 2 tednih* je bil njen napredek očiten. »Opazila sem, da se moje telo počasi oblikuje in da imam več mišic točno tam, kjer sem si želela - na rokah, nogah in trebuhu,” pravi Ana.

Kako so ji izdelki pomagali doseči cilj? „Najpomembnejši zame je bil občutek, da zmorem. Izdelki so mi pomagali pri oblikovanju telesa, predvsem pa so mi dali motivacijo, da nadaljujem z zdravim načinom življenja.”

Po 1 mesecu jemanja izdelkov se Ana ne namerava vrniti k starim navadam. „Približno istočasno, ko sem začela jemati izdelke, sem začela tudi bolj zdravo jesti, več telovaditi in piti manj alkoholnih in gaziranih pijač. S tem nameravam nadaljevati, saj se res počutim neizmerno bolje in imam več energije tekom dneva ter sem posledično seveda boljše volje.”

Treningi so zdaj nekaj, česar se Ana vsak dan resnično veseli, končno pa je dobila tudi samozavest, ki jo potrebuje za nošenje majic brez rokavov. Bravo, Ana!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izdelki, ki jih uporablja Ana

WaterOut EXTREME odpravlja napihnjenost, pomaga vam v boju proti zastajanju vode ter razstruplja telo, še posebej jetra, naš glavni organ za kurjenje maščob.

AdipoBurn EXTREME je učinkovit topilec maščob, ki cilja na maščobo okoli trebuha. Vsebuje patentirane sestavine, ki dokazano zmanjšujejo trebušno maščobo!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izbrani izdelki za vas

Morda bi vas zanimalo