Dawn: „Že po nekaj dneh je bil moj trebuh bolj raven!”

Dawn večino časa preživi doma in skrbi za svoje otroke. Čeprav nikoli ni imela resnih težav s težo, jo je mučilo tisto, s čimer se nas lahko večina poistoveti: ni se mogla znebiti tistih nekaj trdovratnih odvečnih kilogramov, zlasti okoli trebuha.

„Pogosto sem jedla, ker mi je bilo dolgčas”

Dawn sama sebe opiše kot osebo s povprečnim tipom telesa - nima niti prekomerne telesne teže, niti ne premajhne. Toda njene težave s težo so se postopoma povečale, zlasti ker se je izgledalo, da so se kilogrami nakopičili okoli trebuha in pasu. "Kaplja čez rob je bila to, da so me ljudje začeli spraševati, če sem noseča.”

Čeprav se ni prenajedala pa prizna, da ima svoje razvade: „Pogosto sem jedla, ker mi je bilo dolgčas, ali če sem se slabo počutila. Počutila sem se okorelo in lenobno.” Kilogrami so se počasi kopičili, in ni bilo videti, da bodo kdaj izginili.

Nato pa je spoznala WaterOut**

Dawn je brskala po Facebook-u, ko je naletela na SlimJOY oglas za WaterOut EXTREME**. Ugotovila je, da lahko WaterOut EXTREME** zagotovi zelo hitre rezultate (že v nekaj dneh!)*, kar jo je prepričalo, da ga je poskusila tudi sama: „Ko sem prebrala oglas in mnenja strank, sem se odločila, da ga bom preizkusila in nisem bila razočarana!”

WaterOut EXTREME** deluje tako, da s telesa odplakne skoraj tretjino odvečne vod, zmanjša napihnjenost in zatečenost, obenem pa tudi zmanjša celulit. Zasnovan je na naravnih aktivnih sestavinah, kot so peteršilj, artičoka, javanski čaj in hibiskus ter patentirana sestavina Cactinea™ na osnovi opuncije.

S tem, ko odplakne odvečno vodo in toksine iz vašega telesa, pomaga tudi jetrom - največjemu organu za kurjenje maščob - da končno pospeši vaše hujšanje. Kako pa je deloval pri Dawn?

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

**Stranka je uporabljala izdelek namenjen drugemu trgu, a z enakimi sestavinami.

„Že po nekaj dneh je bil moj trebuh bolj raven”

Dawn nam je zaupala, da je bil WaterOut EXTREME** ravno tisto, kar ji je dalo še kako potreben zagon:

„To je bilo ravno tisto, kar sem potrebovala, da sem začela izgubljati kilograme in skrbela za zdravo prehrano. Moj pas je ožji, trebuh pa veliko bolj raven. Odkar uživam SlimJOY izdelke, sem tudi shujšala. Moja stara oblačila so mi postala prevelika! Moje telo mi je spet všeč in tudi drugi mi govorijo, kako neverjetno izgledam!”

**Stranka je uporabljala izdelek namenjen drugemu trgu, a z enakimi sestavinami.

WaterOut EXTREME** navdušuje s svojimi neverjetnimi učinki

Zdaj je tudi vaša priložnost, da se pridružite Dawn in  tisočim zadovoljnim uporabnikom po vsej Evropi!

„Izdelki SlimJOY so skrbeli, da sem ostala na pravi poti in me motivirali na poti do ciljev! Zagotovo jih bom še naprej uporabljala! Vsekakor so vredni vsakega centa.”

**Stranka je uporabljala izdelek namenjen drugemu trgu, a z enakimi sestavinami.