Kamila: „Za nas, drobne ženske, vsak kilogram šteje”

Nekega dne se je Kamila zagledala na fotografiji in svet okoli nje se je sesul.

Manjše kot smo, težje je skriti pridobljene kilograme - tudi če teh ni veliko. „Za nas, drobne ženske, šteje vsak kilogram,” pravi čehinja Kamila Heřmanová. Visoka je samo 160 cm in večino svojega življenja je lahko svojo težo ohranjala primerno svoji velikosti.

To pa se je spremenilo, ko je zaradi napačne diagnoze težav s ščitnico začela jemati hormone. V nekaj letih nepotrebnega jemanja hormonov, se je postopoma povečevala tudi njena telesna teža. Slabo je vplival tudi njen življenjski slog, saj je poklicna voznica v tovarni avtomobilov, kjer ima pretežno sedeče delo.

„Ko sem opazila, da sem pridobila še enega od že toliko kilogramov, mi je bilo dovolj! Nisem imel nič proti dodatnim oblinam, ampak dejansko se sploh nisem zavedala, kako izgledam. Ko sem sem nekoč zagledala na fotografiji s prijateljicami, sem bila šokirana.” Začela je iskati rešitev.

Tako kot se je teža postopoma prikradla, je začela tudi izginjati

Kamila ni spremenila veliko stvari. Poskušala je jesti nekoliko bolj zdravo in s svojim psom dnevno hoditi na daljše sprehode. Ker je prav tako želela izgubiti tudi trebušno maščobo in nekaj centimetrov na stegnih - na svojih problematičnih mestih - je želela narediti neke vrste razstrupljanje.

Ko je na spletu iskala naravno in enostavno rešitevz znanstveno potrjenimimi učinki, je končno našla SlimJOY. Začela je z napitkom za razstrupljanje in se takoj zaljubila v izdelke.

„Čutim, da sem v ravnovesju. Počutim se bolje, bolje spim, imam urejeno prebavo in kot vitkejša oseba sem veliko boj samozavestna,” pove Kamila z nasmehom na obrazu.

Za kakovostnejši spanec in spodbudo kurjenja maščob ponoči, po svojem zadnjem dnevnem obroku zelo rada popije napitek NightBurn EXTREME.

„Preizkusila sem že veliko izdelkov, zato sem se nekega dne odločila naročiti še AdipoSlim** ” Od takrat je to njen najljubši SlimJOY izdelek. Prve rezultate je opazila po približno tednu dni in postopoma, se je tudi njena teža začela nižati.

Znebila se je maščobe na trebuhu in stegnih in pri svojih 30-ih izgleda fantastično!

**AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

Jo-jo učinka nihče ne mara

Sedaj, ko je ponovno dosegla svojo idealno telesno težo, z AdipoSlim EXTREME** prepreči jo-jo učinek in poskrbi, da trenutno telesno težo tudi ohranja: „Ko se pregrešim s hrano in pojem kakšno sladico, vem, da mi bo SlimJOY stal ob strani in ne bo nobenih posledic.”

Ve, da za ohranjanje zdrave telesne teže ne obstaja nobena čarovnija, toda z malo pomoči ima lahko vse pod nadzorom: „Vedno se zanesem nase, vendar je dobro vedeti, da imam svojega pomočnika, ki mi bo pomagal, če se kdaj spozabim.”

**AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

„Ni tako drago in zares DELUJE!”

Ker je že dolgo časa ljubiteljica SlimJOY, ve, da bo vsaka pomoč prišla prav. „Všeč so mi vaše akcijske ponudbe 1+1, zato vedno kupujem izdelke v paketih, saj vem, da mi ne bo žal, poleg tega pa ni predrago in zares deluje!” samozavestno doda. (Hvala, Kamila, tako veseli smo, da ti izdelki pomagajo <3)

AdipoBurn EXTREME je izjemen topilec maščob, ki rahlo poviša telesno temperaturo in s tem pospeši presnovo ter kurjenje maščob.

S spodbujanjem rjavega maščobnega tkiva (dobra maščoba, ki se bori proti slabi, beli maščob), AdipoSlim EXTREME prispeva k večji porabi energije in naredi hujšanje enostavno.

Izbrani izdelki za vas

DETOKS / TOPILEC TREBUŠNE MAŠČOBE
-52%
Akcijska cena 22,99 € Redna cena 47,99 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PAKET
-63%
Akcijska cena 26,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka