V raju s Slimmiccinom

„Ko sem odprla vrečko s Slimmiccinom je noro dobro zadišalo - mamljivo, sladko, prijetno.”

Osvojil je celo ljubitelje kave in to z razlogom – prijetno diši, ima odličen okus, hkrati pa pomaga ohranjati vitko linijo. S tem se strinjajo in potrjujejo tudi naše zadovoljne uporabnice! Preberite si, kaj pravijo.

Andreja je ostala brez besed

„Kot ljubiteljica kave, me je prva izkušnja s Slimmiccinom*, iskreno, kar presenetila. Pričakovala sem, da ne bom občutila okusa kave, da ne bo arome, da bo vse prej kot kava. Odlična je, čeprav raje pijem vročo, je tudi hladna prava nota, ki te poživi v vročih dneh kot ledena kava.

Sem skoraj vedno v moovingu, tempo in hitra priprava še kako prav pride, kot coffee-to-go tudi na poti poskrbi za mojo zbranost, koncentracijo in visoko raven energije.”

*Stranka je uporabljala starejšo različico izdelka. Zdaj je na voljo novejša in še bolj učinkovita verzija tega izdelka.

Mojca obožuje njegovo aromo in praktično pakiranje

„Zaradi napornega in hitrega življenjskega tempa sem pričela opažati, da mi primanjkuje energije. Tudi prespana noč mi ni več pomagala. Ne spomnim se, kdaj sem se nazadnje zbudila spočita in nasmejana.

Glede na to, da se vsako jutro rada pocartam z belo kavo, sem vesela, da sem našla alternativo v Slimmiccinu*, ki popolnoma nadomesti njen okus in vonj. Vonj je res omamno dober.

V občutno hitrejšem času sem fizično in psihično pripravljena na svoje obveznosti. In še en zelo velik plus: to, da so vrečke pakirane posamično - preprosto jo vržem v torbico in vzamem s seboj kamorkoli.”

Tjaša se počuti odlično, fokusirano in polno energije

„Ko sem odprla vrečko s Slimmiccinom* je noro dobro zadišalo - mamljivo, sladko, prijetno. Pripravila sem si prvo skodelico in okus res ne razočara. Navajena sem piti kave različnih proizvajalcev, z različnih koncev sveta in okus Slimmiccina* je bil en boljših. Sicer se kave ne okusi tako močno, dejansko okusim zmes arom, ki se prijetno dopolnjujejo.

Navadno si privoščim jutranjo kavo, ki ji čez dan sledi sigurno še kakšna, a tokrat to ni bilo potrebno. Gvarano, ki je tudi v Slimmiccinu, poznam in uporabljam že več let, všeč mi je tudi, ker ne čutim obremenitve želodca, kot to čutim pri navadni kavi.

Čez dan se počutim odlično, fokusirano, polno energije.”

*Stranka je uporabljala starejšo različico izdelka. Zdaj je na voljo novejša in še bolj učinkovita verzija tega izdelka.

Kako pravzaprav deluje Slimmiccino?

Ta edinstvena mešanica kave, inulina iz cikorije, ekstrakta garcinije, zelene kave in gvarane vam bo pomagala:

  • zmanjševati željo po hrani in preprečiti napade lakote,
  • preprečiti nastajanje novih maščobnih oblog,
  • poskrbi za več energije.


Poleg tega je brez sladkorja in umetnih okusov, ima pa samo 8 kalorij na skodelico.

Izbrani izdelki za vas