Petra: „V samo 1 mesecu sem dosegla sanjsko postavo!”

Saj poznate tisto zgodbo o gosenici, ki se preobrazi v prelepega metulja? Izkusila jo je tudi Petra, uporabnica SlimJOY izdelkov, ki se svoje preobrazbe lotila od znotraj navzven. Za spremembo se je odločila še pred poletjem, ko smo z njo govorili mi:

„Pred 1 mesecem sem dobila priložnost, da preizkusim izdelke SlimJOY. Ker sem se malo pred tem tudi odločila, da se spet posvetim športnemu življenju, saj se je poletje začelo približevati, mi je bila ta ponudba super povod, da izdelke vključim v svoj vsakdanjik.”

Adijo odvečna maščoba na zadnjici!

Povedala nam je, da se zaveda, da ni čudežnega napitka, ki bi nam čez noč oblikoval fit postavo, zato je k svoji misiji pristopila resno.

„V tem mesecu sem vsaj 3x tedensko pridno telovadila in spremenila način prehranjevanja. Pri tem pa sem uporabljala SlimJOY izdelke, ki so mi pomagali topiti odvečne maščobe na zadnjici in stegnih. Imela sem tudi precej manjše napade lakote in manj želje po sladkem."

Petra je vedela, da bo ravno tistih zadnjih nekaj kilogramov najbolj trmastihKljub temu je imela realne in jasne cilje: „Dobila sem komentarje, da kaj pa je meni treba hujšati. Meni ni bil namen shujšati, moj cilj je bil izgubiti predvsem maščobo na zadnjici in stegnih, kar mi je v enem mesecu tudi uspelo."

Za 6 cm manjši obseg!

In še končni rezultati njene popolne preobrazbe:

„V enem mesecu sem izgubila 5 cm okoli stegen, 6 cm v obsegu zadnjice in 5 cm na trebuhu. Če imamo cilj in se držimo discipline, lahko vsakomur uspe priti do fit postave.”

S čim je Petri uspelo?

Z naborom SlimJOY izdelkov, seveda. Petrin najljubši je Slimmiccino, okusna kavica za hujšanje, ki jo je zelo preprosto pripraviti in že takoj zjutraj napolni z energijo, pomaga kuriti maščobe in zmanjšuje željo po hrani. Zdaj na voljo v akcijski ponudbi, tukaj »

Zaupala nam je, da sta jo navdušila še dva izdelka: L-Carnitine Pure 1000 sem zaužila pred treningom in se zaradi njega tudi dodatno prepotila in Shake'n'Shape, poln beljakovin, s katerim sem ustvarila tudi božanski sladoled in proteinsko omleto.

L-Carnitine Pure 1000 so napitki za kurjenje maščobe z okusom limone, ki vsebujejo načistejši L-karnitin na tržišču. Dobite jih s posebnim popustom, tukaj »

Shake'n'Shape je slasten beljakovinski shake z visoko vsebnostjo beljakovin in vlaknin, zdaj v posebni ponudbi, tukaj »

Petra je še posebej pozdravila to, da po uporabi SlimJOY izdelkovni bila več napihnjena.Sama sem v obdobju korone res postala zelo napeta, trebuh sem imela zelo napihnjen, z uporabo izdelkov se je napihnjenost občutno zmanjšala."

S čim bo uspelo vam?

Hujšanje, šport, raztrupljanje ali drenaža. Vi odločate, kje in kako se boste lotili svoje spremembe. V širokem naboru SlimJOY izdelkov, lahko zagotovo vsak najde svojo različico poti do celovite in popolne preobrazbe. S klikom na povezavo preverite naš nabor prehranskih dodatkov, ki na naraven način spodbujajo hujšanje in jih po neverjetnih cenah naročite še danes!

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 100,87 €
Ogled izdelka