Pia: „Lahkotno in brez napihnjenosti!”

Pia je 43-letna gospa, ki trpi za redko nevrološko boleznijo, zaradi česar je upokojena. Pia je imela težave z napihnjenostjo in oteklimi nogami, zato se je odločila poskusiti WaterOut EXTREME, potem ko je preučila njegove naravne sestavine in učinke.

Izzivi pri vadbah lahko vplivajo na težo

Pred nekaj leti so Pii zmanjšali želodec, kar ji je spremenilo življenje. Izgubila je 45 kilogramov* in od takrat naprej vsak dan skrbi za ohranitev te velike življenjske spremembe. Izzivi pri vadbi vplivajo na njeno težo, zato Pia hodi v telovadnico, vendar to ni dovolj.

„Res je veliko lažje”

WaterOut EXTREME igra veliko vlogo pri odpravi napihnjenosti in ima velik vpliv na življenje. Pia pogosto občuti napihnjenost in oteklost v nogah. Napitek WaterOut EXTREME ji je pomagal zmanjšati te tegobe, pozitivne učinke je opazila že po prvem mesecu* uporabe: „Počutim se res veliko lažje in hlače mi niso več pretesne. Lahko rečem, da je tudi moje razpoloženje boljše.”

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

„Izgubila sem že veliko kilogramov in centimetrov okoli pasu.”

WaterOut EXTREME je Pii pomagal na več načinov. Na splošno občuti, da ima več energije in motivacije, v oblačilih pa ji je udobno. „Noge mi ne otekajo več.” Po prvem poskusu je Pia še nadaljevala z uporabo izdelka WaterOut EXTREME in pravi, da so se rezultati še izboljšali - v samo nekaj tednih: „Moram reči, da imate odlične izdelke. Napitek pijem od 1. junija in rezultati so danes že odlični.”

Napihnjenost je nadležna, še posebej poleti

Napitek ji je prav tako pomagal odpraviti oteklost nog:WaterOut EXTREME je trenutno zame nepogrešljiv izdelek, pomaga mi, ko imam otečene noge, oteklost se hitro zmanjša, bolečine prav tako. Vpliva na moja boleča stopala, zato je hoja zdaj veliko lažja. Počutim se odlično.”
Pia je z izdelki zelo zadovoljna. „Zagotovo bom še naprej uporabljala WaterOut EXTREME.”

Drenažni napitek WaterOut EXTREME

Učinek 3 v 1 izdelka WaterOut EXTREME: Izloča odvečno vodo, pospeši hujšanje in zmanjša celulit. Vsebuje naravno mešanico z 8 sestavinami najboljše kakovosti za diuretični učinek, zmanjšanje napihnjenosti in ohranjanje pomembnih mineralov v telesu. WaterOut EXTREME z naravnimi sestavinami:

  • Zmanjša zadrževanje vode in poveča izločanje toksinov
  • Zmanjša napihnjenost
  • Pomaga pri hujšanju

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.