Regina: „Počutim se lažje in oblačila se mi spet dobro prilegajo.”

Regina je po poklicu frizerka, a kljub natrpanemu urniku najde čas za trening in to kar 6 dni na teden. Precej impresivno, kajne? Vas zanima, kaj je Regino pripeljalo do bolj zdravega življenjskega sloga, kaj ji pomaga, da ohranja svojo motivacijo in ostaja v formi?

Nadaljujte z branjem ...

Moje telo mi ni bilo všeč. Ko sem se pogledala v ogledalo, sem točno vedela, da moram nekaj spremeniti, vendar me je premagovala lenoba. Moj življenjski slog je bil takšen, da sem cele dneve preživljala doma - in to je bilo to - preprosto nisem našla motivacije, da bi glede tega kaj naredila.”

Predanost je ključnega pomena!

Pred približno letom dni se je Regina zavzela za bolj aktiven življenjski slog. „Pred štirimi leti sem imela 63 kilogramov in bila sem povsem brez kondicije. Preprosto nisem našla tiste potrebne odločnosti, da bi glede tega kaj storila. Ko sem brskala po Instagramu in opažala vsa ta čudovita dekleta ... preprosto sem si želela biti kot one.”

Njen osebni trener ji je priporočil L-Carnitine Pure 1000

Zahvaljujoč svojemu osebnemu trenerju je Regina našla izdelke SlimJOY in se odločila, da bo poskusila L-Carnitine Pure 1000, v upanju, da ji bo pomagal pokuriti več maščob. In res jih je! Prve spremembe je opazila že po nekaj dneh*.

*Učinki izdelka se lahko pri posameznikih razlikujejo.

Regina: „Srečna sem!”

Regina je zadovoljna z rezultati; ima več energije in nikoli ne čuti utrujenosti. „Tudi moje razpoloženje se je izboljšalo, saj se počutim lažje in oblačila se mi spet dobro prilegajo.” Izboljšala se je tudi njena prebava, „samo občasno podležem sladkarijam, sicer pa sem izboljšala tudi svojo prehrano, tako da sem v kombinaciji z vsem tem, resnično srečna in tudi bolj zdrava.”

Odlična stvar pri L-Carnitine Pure 1000** je, da ena sama steklenička vsebuje kar 1000 mg L-karnitina vrhunske kakovosti - Carnipure®, ki prelisiči vaše telo, da uporablja lastne maščobne zaloge kot gorivo. Prav zato ni nobeno presenečenje, da je Regina nad rezultati tako navdušena.

Regina: „Komaj čakam, da začnem z vadbo”

„Počutim se odlično in komaj čakam, da septembra začnem z vadbo, da se še izboljšam.” Dodajanje L-karnitina v vaš vsakdan vam lahko izjemno pomaga pri fitnesu, saj brez L-karnitina ne bi mogli kuriti maščobe in iz nje pridobivati energijo!

Naše telo lahko L-karnitin proizvaja samo, toda proizvodnjo ovirajo neuravnotežena prehrana, neoptimalno delovanje jeter in ledvic, ketogena prehrana in prekomeren stres.

Dosezite najboljše rezultate z L-Carnitine Pure 1000! 

Regina je uporabljala starejšo formulo izdelka in dosegla neverjetne rezultate. Formulo smo zdaj nadgradili in naredili še močnejšo! Poleg 1000 mg L-karnitina vsebuje še 300 mg ekstrakta zelenega čaja, ki za 17 % poveča kurjenje maščob - tudi med počitkom! Zdaj s povsem novim okusom pina colade!

Preizkusite zdaj!

*Učinki izdelka se lahko pri posameznikih razlikujejo.

** Stranka je uporabila starejšo različico tega izdelka. Preizkusite novo in izboljšano različico zdaj!

Izbrani izdelki za vas