Sabina: „Eno dejanje vodi v nova dejanja! - Kako je ta stavek popolnoma spremenil moje življenje.“

Pozdravljeni, Moje ime je Sabina. Stara sem 38 let, sem trenerka in lastnica uspešnega podjetja. Pred časom pa sem bila navadna oseba z nizko samopodobo, nezadovoljna s svojim videzom in nesrečna. Našla sem način, kako spremeniti svoje življenje, in zdaj želim to deliti z vami. Vas zanima? Nadaljujte z branjem ... 

Razpotje

Bila sem debelušen otrok, ki je odrasel v debelušno odraslo osebo. Nikoli nisem imela fizičnih hobijev ali se ukvarjala s športom. Imela sem grozne prehranjevalne navade. Bila sem preveč lena, da bi kuhala, in sploh se nisem zavedala, kako pomembna je zdrava prehrana.

Večino večerov sem neskončno dolgo brskala po družabnih omrežjih in občudovala vse uspešne in lepe ženske – igralke, manekenke, ženske s popolnimi postavami in kožo ter celo popolnimi karierami. Prepričana sem, da vam ni treba povedati, da sem se počutila grdo, debelo, nesrečno. Želela sem si spremembe, a nisem vedela, kje naj začnem. 

Prometni zastoj, zaradi katerega se je vse skupaj začelo ...

Nekega dne, ko sem se vračala domov po še enem groznem dnevu v službi, ki sem jo sovražila, sem obtičala v res hudem prometnem zastoju. Na radiu sem poskušala poiskati zabavno glasbo, da bi si krajšala čas, vendar sem se na koncu odločila za podcast.

Ko sem slišala voditelja, ki je govoril o načinu razmišljanja, motivaciji in o tem, kako dobiti, kar si želite, me je to takoj pritegnilo. To me je spodbudilo k razmišljanju o tem, kaj si dejansko želim. Da bi se bolje počutila, shujšala, se počutila samozavestno in srečnejšo ter našla poklicno pot, v kateri bi bolj uživala ... Kot vse uspešne ženske, ki sem jih spremljala na internetu. Toda KAKO? Takšno življenje se mi je vedno zdelo nedosegljivo.

Moto, ki stoji za vsem tem

Ko sem to predelovala, je voditelj podcasta povedal nekaj, kar mi je spremenilo življenje: „Eno dejanje vodi v nova dejanja! Ni pomembno, kakšen je vaš cilj; premaknite se in si prizadevajte za svoje sanje. Vsak majhen premik bo vodil do drugih premikov, to pa je lahko velik vir motivacije za nadaljevanje!“

In veste kaj? To je bilo točno to, kar sem morala slišati. Morda se zdi majhno ali nepomembno, vendar je zame spremenilo pravila igre. Ko sem se po nekaj frustrirajočih urah, ki sem jih preživela v prometu, vrnila domov, sem se odločila, da preizkusim ta pristop. Namesto da bi ležala na kavču in gledala televizijo, sem na spletu poiskala nasvete o samozavesti in hujšanju.

Vem, da se to zdi smešno majhna stvar, a verjeli ali ne, delovalo je! Našla sem veliko zanimivih informacij, člankov in motivacijskih objav. To me je sčasoma pripeljalo do naslednjega koraka. In nato še do naslednjega in še naslednjega – v smeri spremembe, ki sem jo tako zelo potrebovala.

Česa sem se na svoji poti naučila?

Ali ste vedeli, da vam za hujšanje ni treba stradati, jesti izključno solate ali vsak dan preteči 10 km? To je lahko veliko lažje. Kako? No, z URAVNOTEŽENOSTJO in DOSLEDNOSTJO.

Kaj mislim, ko rečem "URAVNOTEŽENOST"? Preprosto: preveč vsega je slabo. Vedno sem mislila, da bi se morala za sanjsko postavo odpovedati vsemu, v čemer uživam. Kitajska hrana, hamburgerji, čokolada, vino ...

Kaj pa, če vam povem, da lahko jeste in pijete, kar želite, pa še vedno hujšate in se počutite bolje? Kot sem rekla, gre za uravnoteženje in oblikovanje prehranjevalnih navad, ki se jih lahko dosledno in dolgoročno držite.

Pozabite na to, da bi sledili eni strogi modni dieti za drugo – ananasovi dieti, kavni dieti, keto dieti in kdo ve kakšnim drugim dietam. Morda vam bodo prinesle kratkoročne rezultate, vendar boste verjetno pridobili vso težo nazaj in še nekaj več. Grozljivi jojo učinek je vzrok za večino propadlih poskusov hujšanja ...

Kakšna je torej alternativa?

Začnite počasi, z majhnimi dejanji. Za zajtrk pojejte le en kos kruha namesto dveh in dodajte nekaj dodatnega sadja, da se nasitite. Za kosilo zamenjajte nekaj krompirja na krožniku z zelenjavo. Izpustite kozarec vina, ki si ga običajno privoščite za večerjo, in si namesto tega privoščite skodelico zeliščnega čaja. Namesto z dvigalom pojdite po stopnicah ali, še bolje, izstopite iz avtobusa eno postajo prej in preostanek poti pojdite peš.

Zagotavljam vam, da boste, ko boste začeli s temi majhnimi navadami, lahko videli in občutili razliko. To je lahko vir motivacije za nadaljevanje in celo za še večji napredek. Ne more biti enostavneje!

Tudi sama sem preizkusila ta pristop in uganite kaj? Ugotovila sem, da se vsak dan prehranjujem bolje in bolje. Odkrila sem nove recepte in okusno hrano, za katero sploh nisem vedela, da obstaja. Še vedno sem lahko zmerno uživala v pici, pivu in čokoladi, ne da bi imela občutek krivde. Uravnotežila sem hrano, ki je bila dobra zame, in svoje "pregrehe". In kar je najpomembneje, ostala sem VZTRAJNA.

Obstaja samo en zadržek

Moja nova zdrava rutina je kmalu prinesla rezultate: Izgubila sem nekaj kilogramov, izboljšala se mi je prebava in čutila sem manjšo potrebo po nenehnih prigrizkih. Vse to zato, ker sem pripravljala boljše obroke! Kmalu sem se počutila dovolj motivirano, da sem naredila naslednji korak in začela telovaditi. Začela sem redno teči in nekajkrat na teden hoditi v telovadnico.

Vendar sem kmalu naletela na težavo, ki jo verjetno poznate, če ste že kdaj poskušali shujšati. Teža na začetku običajno dokaj hitro pade, vendar sčasoma pridete do točke, ko to, kar ste počeli na začetku, ne zadostuje več, stagnirate.

Vedela sem, da potrebujem nekaj, kar mi bo pomagalo, da se bom še bolj potrudila in nadaljevala ...

Topilec maščob, ki mi je pomagal sprostiti notranjo moč

Ko sem začela pogosteje telovaditi, sem ugotovila, da imam pogosto težave s svojo energijo. Vedela sem, da je to glavna ovira pri napredku. Moj brat, ki je nenehno v telovadnici, mi je priporočil, naj poskusim pred vadbo uporabiti sredstvo za kurjenje maščob. Uporabila sem gel, ki mi ga je predlagal, in bil je izjemno učinkovit – počutila sem se popolnoma neustavljivo in svojo običajno tekaško pot sem pretekla veliko hitreje.  

Toda naj vam povem, da je bil tudi popolnoma odvraten. Že samo vonj je bil dovolj grozen, da mi je postalo slabo. Vedela sem, da mora obstajati nekaj boljšega, in na srečo sem to po temeljitem iskanju na internetu tudi našla. Izdelek, ki je bil še bolj učinkovit in neverjetnega okusa: SlimJOY FatBurn XXL.  

Uporabljam ga že nekaj časa in resnično mi je všeč njegov učinek. Zaradi močne kombinacije sestavin na naravni osnovi se bolj znojite, dobite več energije in dosežete boljše rezultate. Z drugimi besedami: omogoča vam hitrejše kurjenje neželenih maščobnih zalog. Je enostaven za uporabo in je na voljo v obliki praška, ki ga zmešate z vodo, tako da dobite resnično dober napitek z okusom manga. 

Se spomnite, kako eno dejanje vodi v nova dejanja? Predstavljajte si, kaj vse lahko dosežete, če je vsak korak popolnoma optimiziran! Ko gre za optimizacijo kurjenja maščob, nič ne deluje tako dobro kot FatBurn XXL. Pomaga mi, da se počutim polna energije, zato lahko telovadim dlje časa, po vadbi pa si veliko hitreje opomorem, zaradi česar mi je bilo veliko lažje ostati na pravi poti!  

In moji rezultati?

S pomočjo znamke SlimJOY in dopolnila FatBurn XXL sem končno premagala svojo oviro pri hujšanju in izgubila še 10* kg! Zelo dober občutek je bil, da sem dosegla cilje, ki sem si jih zastavila v glavi, in končno videla rezultate, ki sem si jih tako obupno želela. To je bilo točno to, kar sem potrebovala, da sem ostala motivirana in se držala svojih novih, zdravih navad!  

Čeprav je FatBurn XXL moj najljubši izdelek, sem od takrat preizkusila še več drugih SlimJOY izdelkov in obožujem, kar ponujajo: izdelke, ki vas podpirajo, ne glede na to, kje ste na poti hujšanja, vsi pa temeljijo na izjemno učinkovitih naravnih sestavinah. Toplo vam priporočam, da jih preizkusite! 

Končno imam postavo, ki sem si jo vedno želela, počutim se bolj samozavestno in končno sem našla pogum tudi za druge spremembe v svojem življenju – vključno z novo poklicno potjo, zaradi katere se počutim veliko bolj srečno in izpopolnjeno. Eno dejanje vodi v nova dejanja – in jaz sem dokaz za to!

Želite deliti svojo zgodbo o uspehu? SlimJOY jo nestrpno pričakuje na info@slimjoy.si.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 100,87 €
Ogled izdelka