Spoznajte zmagovalko 28-dnevnega shujševalnega izziva, Victorio!

Victoria je sodelovala v 28-dnevnem SlimJOY izzivu in zmagala! Skupaj je izgubila 13,6*kg in s svojo zgodbo navdihnila vse nas. Zdaj njeno zgodbo delimo z vami na način, kot nam jo je zaupala ona.

“S pravimi prehranskimi dopolnili in odločnostjo lahko uspe vsak”

Stara sem 39 let, med moje hobije spadajo vrtnarjenje, potovanja, skrb za rešene živali in branje. Hormonske težave so me vedno ovirale pri hujšanju. Zavedala sem se, kako velika oblačila si moram kupovati, zato sem si želela nositi bolj prilegajoča se oblačila, kot to lahko počnejo druge ženske. 

Odločila sem se, da moram res poskusiti shujšati, saj se nisem počutila dobro v svoji koži, poleg tega pa so mi svetovali, da bi hujšanje koristilo mojemu splošnemu zdravju. 

Nenehno sem poslušala, da je veliko težje shujšati, ko si starejši, SlimJOY mi je pokazal, da to ne drži in da lahko s pravimi prehranskimi dopolnili in odločnostjo uspe vsakomur!

SlimJOY kot rešitev!

Za 28-dnevni SlimJOY izziv sem izvedela prek emaila in prejela vso potrebno spodbudo, ki sem jo potrebovala za spremembo svojega življenjskega sloga in uporabo izdelkov, ki sem jih imela na zalogi! K sodelovanju me je spodbudila tudi moja družina.

Rekli so mi, da bi bilo zame koristno vedeti, da se tudi drugi ljudje podajajo na isto pot kot jaz, in to mi je dalo dodatno motivacijo.  Že to, da sem vedela, da nisem sama, mi je dajalo pogum, da vsaj poskusim z izzivom. 

“Največji izziv je bil spremeniti prehranjevalne navade”

Moj največji izziv v 28 dneh je bil spremeniti prehranjevalne navade in zamenjati hrano za bolj zdravo. Namesto navadnega riža sem začela pripravljati cvetačni riž, uporabljala sem naravno sladilo in se popolnoma odpovedala sladkorju. Odločila sem se, da bom poskusila tudi s prehrano z manj ogljikovimi hidrati. 

Na začetku sem bila tudi nekoliko pod stresom, saj spremembe nikoli niso lahke, zlasti spreminjanje prehranjevalnih navad. Stres sem lahko ublažila z vsakodnevnim jemanjem SlimJOY Ašvaganda Premium in ne le, da mi je pomagala odpraviti stres, ampak sem začela opažati, da tudi bolje spim, kar je neprecenljivo. 

“Že v nekaj dneh sem začela opažati spremembe”

Prve rezultate sem začela opažati že po prvih dneh uporabe, videti sem bila veliko manj napihnjena in odločila sem se, da se bom tehtala le enkrat na teden. Fascinantno je bilo to, da čeprav morda v 2.* tednu nisem izgubila toliko, kot sem upala, so se moje mere še vedno zmanjševale!

Mislim, da mi je kombinacija vseh izdelkov SlimJOY, ki sem jih uporabljala, vsekakor pomagala, da sem se znebila odvečnega zadrževanja vode! :)

Victoria je skupno izgubila kar 13,6*kg: Počutim se, kot da sem izgubila še več”

Do konca izziva sem skupno izgubila 13,6*kg, vendar imam občutek, da sem izgubila več, saj nisem več napihnjena zaradi odvečnega zadrževanja vode. Vsakomur, ki ima te težave, svetujem, naj kupi izdelke SlimJOY in se sam prepriča o rezultatih!

Moji najljubši SlimJOY izdelki so CarbBlock EXTREME, WaterOut SHOTS in Ašvaganda. Poskrbela sem, da sem dodala še napitek Super Green Mix Drink za vnos dodatnih superživil v telo, zelo všeč pa so mi tudi učinki izdelka CiderCleanse EXTREME, ki je zagotovo pomagal moji prebavi in mi tudi pomagal pri izgubi teh odvečnih kilogramov. 

Resnično mislim, da so SlimJOY izdelki prispevali k mojemu uspehu, saj sem v preteklosti že poskušala shujšati in nisem videla enakih rezultatov kot sedaj, ko sem v hujšanje vključila vaše izdelke. 

“SlimJOY bi priporočila vsem!”

Največje izboljšanje sem opazila pri svoji samozavesti. Ne gledam več oblačil ter se jezim, da mi morda ne bodo prav. Imam veliko več energije in se ne zadiham tako zlahka. Iskreno, SlimJOY bi priporočila vsem!

SlimJOY izdelke še posebej priporočam vsem, ki potrebujejo dodatno spodbudo za začetek hujšanja. Izdelki, ki jih uporabljam, resnično prinašajo pozitivne spremembe in mi dajejo pravi pogum za nadaljnje izboljšanje svojega zdravja. 

Pridružite se Victorii na njeni poti do uspeha!

Če je to uspelo Viktorii, lahko tudi vam! Zdaj je čas, da se podate na shujševalno pot, SlimJOY pa vam bo nudil pomoč in podporo. Doseganje ciljev hujšanja bo hitrejše in z nekaj visokokakovostnimi izdelki, ki vam bodo stali ob strani, tudi lažje:

  • WaterOut za zmanjšanje teže vode in celulita
  • FatBurn, ki bo vaše telo spremenil v stroj za kurjenje maščob
  • NightBurn, ki odpravlja večerne napade lakote in poskrbi, da kurite maščobo tudi ponoči
  • AdipoBurn za napad na trebušno maščobo in preprečevanje jo-jo učinka

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Izbrani izdelki za vas