Victoria: „Zmagala sem!”

Victoria je, kot že njeno ime pove, resnično zmagovalka! Zmagala je na posebnem Sensilab tekmovanju in hkrati tudi v boju proti odvečnim kilogramom. Berite naprej.

Victoria je prava zmagovalka – kot nakazuje že njeno ime

Po letih bojev z odvečnimi kilogrami je Victoria končno dosegla želene rezultate z izdelki SlimJOY: že po enem samem mesecu potrebuje nekaj konfekcijskih številk manjše obleke! Victoria je navdušena nad Sensilabovimi izdelki in pravi, da bo nadaljevala z njihovo uporabo, dokler ne doseže želene teže.

Ključ do uspeha vseh zmagovalcev so 3 osnovni elementi:

  • odločitev, da boš nekaj spremenil;
  • dobro načrtovanje;
  • vztrajnost.

Victoria se je zavedala, da nujno potrebuje spremembe za boljše zdravje in kvalitetnejše življenje, in izdelki SlimJOY so se pojavili v njenem življenju ob pravem času:

„Mislim, da sem še na začetku mojega boja s kilogrami. Vendar sem prispela na razpotje, kjer sem morala izbrati med dvema možnostima: ali se še naprej smilim sama sebi ali pa končno nekaj ukrenem. Zagotovo sem ubrala pravo pot. Dandanes zaužijemo veliko telesu škodljivih snovi, ki so povezane s prekomerno debelostjo, zato sem se odločila nekaj spremeniti.”

„Spremembe so se videle že v prvih dneh”

Vsi vemo, da je začetek najtežji, vendar to pravilo ni držalo za Viktorijo. Z izdelki SlimJOY je imela več energije in motivacije. „Že v prvih dneh sem opazila prve spremembe, imela sem veliko energije in bolje sem spala, res sem se počutila bolj zdravo in sem kar poplesavala, resnično priporočam.”

„Z vsakim tednom so bile spremembe bolj opazne

Ko je Victoria začela uporabljati SlimJOY izdelke, je tehtala veliko več od svoje idealne teže*. Ko je začela opažati spremembe, sprva sploh ni mogla verjeti: „Uspelo mi je vsak teden izgubiti nekaj kilogramov, kar je lep uspeh. Izdelki SlimJOY so zavirali moj apetit in pospeševali prebavo. Povrh tega so zelo okusni!”

„Vsi okoli mene so opazili spremembe in me spodbujali”

Po 1 mesecu je lahko spet oblekla kavbojke iz srednje šole: „Vsi okoli mene so opazili spremembe na mojem telesu in me spodbujali. Še vedno me vzpodbujajo in so veseli zame.”

„Dobro vem, kaj pomeni imeti težave s težo.«

Victoria je zdaj srečna, vendar se spominja, kaj vse je prestala. „Dobro vem, kaj pomeni imeti resne težave s težo in kako je, če te ljudje sodijo zaradi debelosti. Lahko bi napisala celo knjigo o tesnobi, ki jo povzroča stigma debelosti. Ni lahko, in kdor trdi drugače, najbrž nima podobnih izkušenj.”

„Sem na začetku poti”

Naša zmagovalka je navdušena nad rezultati, ki jih je dosegla v samo enem mesecu uporabe SlimJOY izdelkov. Sedaj želi nadaljevati, dokler ne doseže idealne teže s kombinacijo zdravega načina življenja in SlimJOY izdelkov.

Komu Victoria priporoča izdelke SlimJOY?

„Izdelke SlimJOY priporočam vsem, ki želijo začeti zdravo živeti in najti pomoč pri boju s kilogrami!”

*[Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.]

Izbrani izdelki za vas

15-DNEVNI PAKET
-48%
Akcijska cena 23,99 € Redna cena 45,99 €
Ogled izdelka