Skrivni zaveznik pri zmanjševanju kalorij

Kaj če bi vam rekli, da lahko zmanjšate kalorično vrednost vaših najljubših živil, sladkih in slanih pregreh? Ni samo odrekanje hrani tisto, kar pomaga!

Če bi vas vprašali, katera hrana nas najbolj redi, bi velika večina odgovorila: tista, ki je dobra. Torej mastna in sladka. Pod sladko lahko razumemo tudi škrob v vseh pojavnih oblikah (kruh, testenine, žita in žitni izdelki, krompir …), saj se med prebavo tudi spreminja v sladkor. Seveda se je temu težko odreči. Kaj pa če bi zmanjšali kalorični vrednost te hrane? Zveni predobro, da bi bilo res. Vendar je res.

Vemo, sprva zveni zelo čudno. Ali niso kalorije, ki jih dobimo s hrano, tudi kalorije, ki se nalagajo na trebuh, zadnjico in stegna – če jih ne porabimo? Kam pa lahko izginejo kalorije?


Z inovativnim izdelkom, kapsulami CarbBlock EXTREME, kalorije iz hrane nikamor ne izginejo, ampak jih naše telo ne more vseh uporabiti. In tako nam CarbBlock EXTREME pomaga hujšati.

CarbBlock EXTREME zmanjša absorpcijo maščob in škroba

CarbBlock EXTREME je plod najnovejših znanstvenih dognanj na področju nutricistike. Vemo namreč, da je za dolgoročno izgubo odvečnih kilogramov potreben tako imenovan kalorični deficit (več kalorij moramo porabiti, kot jih pojemo). 

Kalorični deficit lahko ustvarite na 3 načine: z uravnoteženo prehrano (zaužijete manj kalorij, vendar hrano bogato s hranilnimi snovmi), z rednim gibanjem (porabite več kalorij) in s posebnimi učinkovinami, ki zmanjšajo absorpcijo najbolj redilnih hranil – maščob in sladkorjev.

Za najboljše učinke priporočamo vse tri pristope. Kot specialisti za inovativna prehranska dopolnila smo razvili nov izdelek CarbBlock EXTREME, ki oponaša nižji kalorični vnos. Poskrbi namreč za manjšo absorpcijo maščob in sladkorjev. To doseže s pomočjo patentirane učinkovine ID-aLGTM, kombinacije izvlečkov rjave morske alge in grozdnih pešk, ki klinično dokazano zavira delovanje 2 ključnih prebavnih encimov:

  • za 58 %* zmanjša absorpcijo maščob, saj zavira delovanje encima lipaza, potrebnega za razgradnjo maščob,
  • za 54 %* zavira absorpcijo škroba, saj zavira delovanje encima amilaza, potrebnega za razgradnjo škroba.

*[Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.]

CarbBlock EXTREME prepolovi vnos kalorij ogljikovih hidratov in maščob iz vaših obrokov

Odličen zaveznik pri hujšanju je tudi zato, ker ohranja raven energije in preprečuje napade lakote, za povrhu pa oblikuje vaše telo in zmanjša obseg pasu, bokov in stegen.

K temu prispevajo premišljeno izbrane naravne sestavine:

  • ID-aLGTM - kombinacija rjave morske alge in ekstrakta grozdnih pečk, ki zmanjšuje absorpcijo maščob in ogljikovih hidratov ter spodbuja izločanje telesnih maščob,
  • Farbenol® - ekstrakt semen belega fižola, z izjemno močnim učinkom blokiranja encimov, ki prebavljajo ogljikove hidrate,
  • cink, ki sodeluje pri normalni presnovi makrohranil (torej tudi maščob in ogljikovih hidratov, kamor spadata škrob in sladkor),
  • krom, ki spodbuja občutljivost celic na hormon inzulin, to pa omogoča, da celice uporabijo glukozo (sladkor) za energijo.