O NAS

Verjamemo, da se moramo za višjo kakovost življenja obrniti k naravi. Naše zdravstvene rešitve vsebujejo znanstveno potrjene naravne snovi najvišje kakovosti, ki so namenjene negovanju telesa in duha. 

Zavedamo se, da sama prehranska dopolnila niso dovolj za popolno spremembo. Pri SlimJOY-ju razumemo, da je vsak izmed nas edinstven. Vsi smo v različnih življenjskih obdobjih in imamo zelo raznolik življenjski slog, zato tudi mi verjamemo, da je individualni pristop do naših strank ključnega pomena. Zato vam nudimo popolno podporo za dolgo, zdravo, aktivno in srečno življenje.

Podpiramo vas na vsakem koraku

Slimmium je bil ustanovljen zaradi skupnega prepričanja o moči narave in resnične želje, da bi drugim pomagali živeti najboljše življenje. Prepoznali smo potrebo po izdelkih za hujšanje, ki presegajo hitre rešitve in nevzdržne pristope.

Zato smo se odločili ustvariti blagovno znamko, ki bi ponujala celovit pristop za ljudi v različnih življenjskih obdobjih in z različnimi življenjskimi slogi. Naš cilj je spodbuditi zdrave spremembe za tiste, ki iščejo boljše načine za uravnavanje telesne teže in izboljšanje splošnega počutja s prehranskimi dopolnili na naravni in znanstveno podprti osnovi.

Zanesljiva popolnost

image

Vaše zdravje in dobro počutje sta naša prednostna naloga številka 1, zato se trudimo prepoznati izzive, s katerimi se soočajo posamezniki, ki želijo shujšati, in pri tem upoštevamo posebne potrebe in cilje naših strank.

Da bi zagotovili učinkovite rešitve, iščemo najboljše in najučinkovitejše sestavine. Naš raziskovalni proces je obsežen, saj se poglabljamo v najnovejša znanstvena dognanja in klinične raziskave, da bi zagotovili, da naši pripravki prinašajo rezultate. Skrbno upoštevamo odmerke, formule in sinergijske učinke, da zagotovimo optimalno učinkovitost.

Ker je kakovost temelj naše blagovne znamke, vse sestavine pridobivamo od uglednih in zaupanja vrednih dobaviteljev, ki delijo našo zavezanost k odličnosti. Poleg tega so vsi naši izdelki izdelani v najsodobnejšem farmacevtskem obratu v EU, ki izpolnjuje standarde GMP in HACCP.

Nenehno vlagamo v razvoj in testiranje, da bi vam zagotovili varna in visokokakovostna prehranska dopolnila, ki jim lahko zaupate!

S podporo strokovnjakov

Poleg vrhunskih prehranskih dopolnil ponujamo tudi celovite rešitve za zdrav življenjski slog. Od prehranskega svetovanja in prilagojenih programov do nasvetov in brezplačnih informacij o zdravem načinu življenja - podpremo vas na vsakem koraku vaše poti do izgube telesne teže.

Vpogledi strokovnjakov za zdravje in prehrano so imeli dragoceno vlogo pri oblikovanju naših izdelkov in sodelovati z njimi nam je bilo v čast.

„Iz prve roke sem bila priča pozitivnemu vplivu izdelkov Slimmium na številne svoje stranke in jih toplo priporočam vsem, ki potrebujejo dodatno podporo in motivacijo na shujševalni poti.

Ko poskušate shujšati, ni univerzalne metode, ki bi ustrezala vsem. Slimmium opravlja neverjetno delo pri zagotavljanju prehranskih dopolnil za hujšanje, ki so namenjeni ljudem z različnimi življenjskimi slogi.

Linija SlimLibrium je odličen primer prilagajanja izdelkov posebnim potrebam ljudi. Zasnovana je za odpravljanje različnih hormonskih neravnovesij, ki ovirajo napredek pri hujšanju.“

Tamara Jakopič, dietetičarka

image

Obožuje ga na sto tisoče ljudi

Z več kot 15 leti izkušenj na področju proizvodnje prehranskih dopolnil imamo danes že več kot 1,3 milijona zadovoljnih strank po vsej Evropi!

V tem času smo razvili več kot 120 izdelkov, ki so na voljo na trgu v skoraj 15 državah.

Ko izberete Slimmium, storite več kot le izberete izdelek. Pridružite se skupnosti posameznikov, ki so na isti poti kot vi.

Oglejte si našo spletno skupnost, kjer si med seboj pomagamo in se motiviramo! To je prostor za izmenjavo zgodb, iskanje navdiha in povezovanje z enako mislečimi, ki razumejo vzpone in padce na poti hujšanja. Verjamemo v moč podpore in si prizadevamo za pozitivno in vključujoče okolje, v katerem se vsi počutijo dobrodošli in so deležni vzpodbude!

image

Moje telo je v kondiciji in tudi izgledu 30-letnice, čeprav sem že krepko čez 40. Zahvaljujoč Slimmium paketu Adijo, kilogrami! je prvič v življenju moje telo resnično hidrirano in zaužijem dovolj vlaknin, kar prispeva k lepi koži, urejeni presnovi in splošnemu dobremu počutju. Neskončno sem hvaležna podjetju Slimmium. Brez njihovih izdelkov bi bilo to potovanje veliko težje!“

— Nika

„AdipoSlim* sem začel uporabljati z jasno zastavljenimi cilji za zmanjšanje telesne teže. Rezultati so bili vidni tako hitro! Po enem tednu sem stopil na tehtnico in že je bilo opaziti izboljšanje! Poleg izgube telesne teže se je zelo spremenilo tudi moje razpoloženje. Počutim se veliko bolje in imam veliko več energije v vsakdanjem življenju. Izboljšala se je celo moja koža! Ljudje me pogosto pohvalijo in me sprašujejo, kako sem dosegel svoje cilje.“

— Zdeňek

*Stranka je uporabljala prejšnjo različico tega izdelka. Zdaj preizkusite novo in izboljšano različico!

image

Počaščeni smo zaradi neštetih uspehov in preobrazb, ki so bili doseženi z našimi izdelki in podporo. Vsak mejnik in dosežek potrjuje naš cilj in nas navdihuje za še večje uspehe!

 

KONTAKT:

Sensilab d.o.o, Verovškova 55a, 1000 Ljubljana, član skupine Vision Healthcare

Matična številka: 2113732000, Identifikacijska številka za DDV: SI27404927