5 last-minute namigov za poletno postavo

Poletje je tu! Ste poskrbeli za telo, ki ste si ga želeli? Če vam ni uspelo, brez panike, še vedno imate čas. Pripravili smo nekaj enostavnih namigov, s katerimi vam bodo poletne oblekice zopet pristajale. Na koncu vas čaka tudi presenečenje. Pa se potopimo.

Jejte hrano z 'negativnimi kalorijami'

Predstavljamo vam hrano, ki bo poskrbela, da boste ob njeni prebavi porabili več energije, kot ste jo med jedjo zaužili. Gre za živila, ki so bolj »draga« za prebavo in so odličen dodatek vaši prehrani. Če boste jedli veliko hrane, kot je zelje, zelena, brokoli, solata in jabolka, boste dlje časa ostali siti. Če boste humus namesto s kruhom jedli z zeleno, so stranski učinki znani: manj kalorij = nižja telesna teža.

Pijte veliko vode

Vemo, da ste to slišali že stokrat, vendar je vse res! Poleg tega, da je voda obvezna za vse procese v telesu, je tudi naravni zaviralec apetita, in lahko zmanjša vaš skupni vnos kalorij in iz telesa pomaga odstraniti škodljive snovi, ki bi se drugače v njem nabirale in povzročale napihnjenost in utrujenost.

Gibajte se, vendar pametno

Ni vam potrebno preživljati dolgih ur, ki jih nimate na pretek, na fitnesu. Že 20-minutna dnevna vadba bo zadostovala, povečati pa boste morali intenziteto. Priporočamo vam visoko-intenzivne intervalne treninge. S 15-20 minutami dnevno boste rezultate videli zelo hitro. Ne pozabite pa na proteinski napitek Shake'n'Shape po treningu, za boljšo regeneracijo mišic.

Začinite svoje življenje

Vam je všeč čili? Kajenska rdeča paprika? Če teh dveh sestavin ne poznate, je skrajni čas, da ju vnesete v svojo prehrano. Kapsaicin, sestavina, odgovorna za pekoč občutek čilija, dokazano dobro vpliva na metabolizem. Z majhnim povišanjem telesne temperature poskrbi za to, da bo vaše telo pokurilo več kalorij.

Izgubite kilograme s paketom Adijo, kilogrami!

Vsak od zgornjih namigov bo še bolj učinkovit, če boste zraven uporabljali kakšnega od naših izdelkov. Ponujamo vam NightBurn EXTREME za naravno in učinkovito zaviranje večernega apetita, WaterOut EXTREME, ki bo poskrbel, da bo vaš limfnisistem deloval pravilno in ne bo zadrževal odvečne tekočine, FatBurn EXTREME, da boste med vadbo pokurili največ kalorij in AdipoBurn EXTREME z ekstraktom kajenske rdeče paprike za uničenje maščobe na predelu trebuha.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 100,87 €
Ogled izdelka