5 razlogov, zakaj se odločiti za nakup L-Carnitine Pure 1000

Študije potrjujejo in uporabniki se strinjajo: L-Carnitine Pure 1000 je najboljša izbira, če iščete priročen in hiter način za oblikovanje postave. Samo ena steklenička na dan vam lahko pomaga oblikovati bolj vitke roke in noge ter bolj plosk trebuh!

image

L-karnitin... Kaj sploh to je?

Ob toliko različnih prehranskih dopolnilih na trgu, ni presenetljivo, da ima marsikdo težave pri odločanju, katero dodati v svojo prehrano ...

Naši raziskovalci so na tisoče ur posvetili raziskovanju topilcev maščob in prišli so do jasnega zaključka: L-karnitin potrebujemo za prenos dolgoverižnih maščobnih kislin (večina maščob, ki jih zaužijemo) v mitohondrije, kjer se pokurijo za energijo.

Z drugimi besedami: brez L-karnitina ne bi mogli kuriti maščob in iz njih črpati energije!

Zakaj je L-Carnitine Pure 1000 najboljši med konkurenčnimi izdelki na trgu?

Tržišče je veliko in na žalost preplavljeno z izdelki nižje kakovosti, zato je nujno, da posežete po certificiranem, čistem L-karnitinu!

Predstavljamo vam 5 razlogov, zakaj se čimprej odločiti za nakup enega najbolj prodajanih Slimmium izdelkov:

  1. Vsaka steklenička vsebuje kar 1000 mg Carnipure® - premium L-karnitina, ki ga proizvaja Lonza, švicarsko podjetje z več kot 35 let izkušenj. Več kot 8000 študij je pokazalo, da je L-karnitin v naših novih stekleničkah povsem varen in učinkovit. Telesu pomaga uporabljati lastne maščobne rezerve kot gorivo, kar poskrbi za svež val energije in hitrejše rezultate.
  2. Vsebuje zeleni čaj. Dokazano je, da zeleni čaj, priljubljena sestavina za kurjenje maščob, poveča porabo energije - našemu telesu pomaga, da pokuri več kalorij, tudi med počitkom. Študije so pokazale povečano kurjenje maščob za kar neverjetnih 17% * - med vadbo z zmerno intenzivnostjo!
  3. Če se že ukvarjate s kakšno fizično aktivnostjo, ali pa želite vadbo dodati v svoj življenjski slog, ponuja odlično podporo, saj vas spodbuja in motivira. Pomaga lahko tudi pri regeneraciji po vadbi – pazite le, da vsebino stekleničke spijete pred treningom, da ne boste preveč pozorni in aktivni pred spanjem!
  4. Če niste navdušeni nad mešanjem napitkov in kapsulami, vam bo všeč L-Carnitine Pure 1000, saj je v obliki priročnih 10 ml stekleničk. Vzemite jih s seboj na počitnice, na potovanje ali v službo in dosezite boljše rezultate, s samo 1 stekleničko na dan. Zares enostavno!
  5. Je odličnega okusa! Formulo smo izboljšali in dodali poletni okus pina colade. S ponosom pa vam sporočamo, da z 1 stekleničko zaužijete samo 8 kcal.

Preizkusite L-Carnitine Pure 1000 in kurite maščobo, ne da bi se tega sploh zavedali!

*Učinki izdelka se lahko pri posameznikih razlikujejo.

Izbrani izdelki za vas