5 navad, ki vam bodo pomagale shujšati brez jo-jo učinka

Nedavne študije so pokazale, da ima na izgubo telesne mase velik vpliv oblikovanje dobrih navad in izkoreninjanje slabih. Izkazalo se je, da lahko že majhne spremembe naredijo velike preobrate. Ne veste, kako začeti? Berite naprej ...

Tukaj je 5 preverjenih navad, ki jih boste z lahkoto vključili v svojo rutino, saj bodo spremenile proces hujšanja. 

Bodite dosledni 

Vaši obroki morajo postati rutina. Več možnosti za izgubo teže boste imeli, če boste jedli vsak dan ob istem času. Zakaj? Odgovor je preprost! Če imate reden urnik, bo manj verjetno, da si boste med obroki privoščili prigrizke in zgolj iz dolgočasja segali po nezdravih grižljajih.

Za še boljši uspeh v svojo dnevno rutino vključite Slimmiccino. Pomagal bo zavirati vaš apetit in preprečil kopičenje maščob ter pospešil njihovo kurjenje.

Vedno bodite pripravljeni

Svoji dieti boste lažje sledili in bili vedno pripravljeni, če boste vnaprej načrtovali svoje obroke. Vzemite nekaj s seboj, kadar veste, da ne boste doma v času, ko običajno jeste kosilo.

Med zdrave prigrizke na poti sodijo sveže sadje, oreščki ali domače žitne ploščice. Ne dovolite, da vas zaradi drugačnega urnika premamijo piškoti ali slane palčke. Z njimi boste enostavno nadomestili nezdrave prigrizke.

Hodite

Hoja je ena najpreprostejših in najučinkovitejših načinov, da postanete bolj telesno aktivni. Zanjo ne potrebujete nobenih pripomočkov, niti posebnih športnih oblačil. Obujte udobne čevlje in pojdite na svež zrak.

Poskusite prehoditi 10.000 korakov na dan. Če imate občutek, da nimate dovolj časa za uro hoje na dan, v svojo dnevno rutino vključite male spremembe. Namesto z dvigalom pojdite po stopnicah, izstopite iz avtobusa kakšno postajo prej ali parkirajte nekoliko dlje in pojdite peš. Če boste vsak dan povišali svoj srčni utrip, boste občutili veliko spremembo.

Napitek Slimmiccino vam bo priskrbel vso potrebno energijo in izboljšal vašo mentalno osredotočenost. Uporabniki pa so opazili, da je bilo ob rednem pitju Slimmiccina hujšanje bolj uspešno.

Še enkrat preverite

Naredimo en poizkus. Napolnite manjšo skledico z rižem. Se vam zdi dovolj? Mislite, da vas bo takšna porcija nasitila? Verjetno ja.

Sedaj pa dajte enako količino riža v večjo skledo za solato. Se vam zdaj zdi, da je riža zelo malo? Zagotovo bi lahko pojedli več, kajne? Ni res! Ne naredite te napake.

Bodite pazljivi, da ne boste svojega krožnika preveč napolnili. Lahko se zgodi, da bodo vaši obroki obilni po nepotrebnem, vi pa boste vedno pojedli vse, kar imate pred seboj Poskusite jesti hrano z manjšega krožnika, ki ga napolnite le enkrat. Ko pojeste, popijte kozarec vode in počakajte vsaj 5 minut. Vzemite repete le, če ste po tem premoru še lačni.

Lahko noč in adijo, maščoba!

Spanec je pri hujšanju bistvenega pomena. Nekateri pravijo, da pravilna prehrana in zadostna količina gibanja za zadovoljive rezultate nista dovolj, če tudi vaš spanec ni pravilno urejen.

Tako kot za obroke si naredite urnik tudi za spanec – vsak dan pojdite spat in se zbujajte ob istih urah. Vsako noč spite vsaj 7 (ali še bolje 8) ur.

Da boste lažje zaspali in med spanjem pokurili še več maščob, v svoje navade vključite napitek NightBurn EXTREME. Pomagal vam bo ukrotiti nočne napade lakote in preprečil spreminjanje kalorij v maščobe. Prav tako bo pospešil metabolizem in ohranil vaša jetra zdrava.

Oba izdelka smo združili v poseben paket Night & Day Slimming, ki pomaga zmanjšati napade lakote in spodbuditi kurjenje maščobe podnevi in ponoči.

Izbrani izdelki za vas