6 preprostih načinov, kako kuriti maščobo brez vadbe

Bi želeli vedeti, kako vsak dan kuriti maščobe, ne da bi vam bilo treba pri tem migniti s prstom? Morda potrebujete samo dodatno pomoč, da boste lahko dosegli hitrejše rezultate. Ugotovite, kako doseči cilje že z minimalnim naporom!

1. Žvečite žvečilni gumi

Vsak žvečilni gumi vsebuje 2 kaloriji, zato se ne bojte – pokurili jih boste veliko več! Če žvečiko žvečite ves dan, lahko pokurite dodatne kalorije – kar do 11 kalorij na uro! To je res najmanj, kar lahko naredite enostavno in brez razmišljanja. Poleg tega pa boste poskrbeli še za svež dah! Pazite le, da med sestankom ne boste počili balončka.

2. Nenehno bodite v gibanju 

Da, to je v nasprotju je s tem, kar so vam najverjetneje govorili v otroštvu. Prinašamo dobre novice! - „vrťte sa“ podľa svojich predstáv – kurili boste kalorije, ne da bi o tem sploh razmišljali! Igrajte se z lasmi, zibajte se na stolu, tapkajte z nogami (poskusite tako, da ne boste nervirali sodealvcev): vse to vm lahko vsak dan pomaga pokuriti veliko dodatnih kalorij

3. Sedite na tleh

Vemo, da tega ne morete početi v pisarni, doma pa lahko. Ko gledate film ali svojo najljubšo nadaljevanko, ne sedite na kavču - raje se vsedite na preprogo. Zakaj? Ko sedite na tleh, se mora vaše telo podpirati - pri tem sodeluje več miišic, porabi pa se tudi več kalorij.

4. Hodite po stopnicah

Pojdite po stopnicah namesto z dvigalom. Tudi če imate polne roke nakupovalnih vreč, ali če se pozno vrnete iz službe in se želite samo vreči na kavč. Če se 3x na dan povzpnete po stopnicah - kar vsakič traja recimo 5 minut - to je 15 minut telesne aktivnosti, med katero boste porabili več kot 100 dodatnih kalorij.

5. Znižajte temperaturo sobe

Raziskava je pokazala, da so osebe, ki so 6 tednov samo 2 uri na dan sedele v sobi s temperaturo 17°C, opazile znatno zmanjšanje telesne maščobe. Morda bi bilo dobro, da sobno temperaturo nastavite nekoliko nižje, kot ste je vajeni. Mraz vam bo namreč pomagal topiti maščobo!

6. Pijte napitek za kurjenje maščobe 

FatBurn EXTREME je napitek z okusom manga, ki kuri maščobe s pomočjo termogenihučinkov. To pomeni, da nekoliko poviša vašo telesno temperaturo in tako pomaga telesu, da že v nekaj urah pokuri do 24 %* več maščobe, tudi ko vi počivate! Če ga spijete preden se odpravite po opravkih, pred igro z otroki ali pred delom na vrtu, bo FatBurn vaša opravila spremenil v učinkovito kurjenje maščob, ne da bi vam pri tem bilo treba zares telovaditi! Naročite ga že danes in izkoristite ugodno ponudbo!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 74,97 €
Ogled izdelka