7 znakov, da je telo nasičeno s toksini

Naša telesa kopičijo toksine od rojstva naprej. Preventiva je najboljši način za zmanjšanje toksinov v telesu. Če se najdete v spodaj naštetih simptomih, je skrajni čas, da glede tega nekaj naredite.

 1. Kronična utrujenost

Govorimo o utrujenosti, ki nas preganja četudi spimo dovolj. Je zjutraj težko vstati iz pojstelje? Kava ne učinkuje več? Problem je lahko v jetrih, ki je eden izmed najpomembnejših organov za raztrupljanje, ko so preobremenjena ne zmorejo odstraniti vseh toksinov. Posledice prisotnosti toksinov v telesu je oslabljen imunski sistem, pomanjkanje mineralov, vitaminov, encimov...

 2. Nezmožnost hujšanja

Ko se trudimo shujšati vendar ne vidimo rezultatov se krivec lahko skriva v nasičenih toksinih. Najpogosteje se nasičijo v maščobnih tkivih - od tam lahko naredijo najmanj škode. Rešitev se skriva v razstrupitvi telesa.

 3. Slab zadah

Imate kljub rednem umivanju zob slab zadah? Če nimate problemov z dlesnimi ali gnilih zob bo po vsej verjetnosti potrebno razstrupiti telo. Toksini ne le spreminjajo črevesne flore, ampak spremenjajo ustno floro. Posledica pa je slab zadah.

 4. Zaprtje

Če ne odvajate vsaj enkrat na dan, lahko pomeni da ste zaprti. Toksini, ki bremenijo ravnovesje črevesne florevplivajo tudi na prebavo. Slaba prebava prispeva k novim toksinom, ki obremenjujejo telo in se absorbirajo v krvni obtok, namesto, da bi bili izločeni.

 5. Občutljivost na vonjave

Dišave so narejene iz kemikalij, zato je občutljivost na dišave, kot so parfumi, čistila, osvežilci zraka ali detergenti za pranje perila, še en znak, da je vaše telo preobremenjeno s toksini - še posebej, če imate glavobol takoj po njih.

 6. Bolečine v mišicah

Ne govorimo o bolečini v mišicah, ki jih imate po treningu. Ta bolečina se pojavi iz nenada. Razlog za to so najverjetneje toksini, ki se naberejo v mišicah in sklepih. Lahko povzročijo tudi kronično vnetje - in to boli.

 7. Razdražena koža

Akne, izpuščaji, srbenje, rdeča koža okoli oči, luskaste lise, ki se nenadoma pojavljajo - slabi znaki. Ko črevo, jetra, ledvice in pljuča ne morejo obdelati vseh toksinov, se začnejo izločati skozi peti organ za razstrupljanje - kožo.

Če prepoznate katerekoli naštete znake pri sebi, je skrajni čas, da začnete razstrupljati telo. Zdrava hrana, veliko tekočine in naš WaterOut EXTREME so točno to, kar potrebujete.

Izbrani izdelki za vas