Napitek, ki uničuje maščobo

Kozarec tega osvežilnega tropskega napitka pred treningom ali po kosilu vam bo pomagal hitreje kuriti maščobo. Ugotovite, zakaj! 

Kurjenje maščob

Zagotovo ste že slišali za t.i. hrano, ki kuri maščobe. To so živila, ki s pomočjo termogeneze spodbujajo presnovo - postopek, v katerem telo proizvaja toploto in zato kuri maščobe.

Eno izmed boljših živil za kurjenje maščob je zagotovo papaja. Je prijetnega okusa in vonja, privlačnih barv in v svoji sredici skriva sestavino imenovano papain, ki ima izjemno pozitivne učinke na naše telo. Njene številne koristi za telo so kar dobro poznane, med najpomembnejšimi pa so sledeče:

  • poskrbi za zdravo in urejeno prebavo,
  • ima visoko vsebnost vlaknin, kar zmanjšuje absorpcijo holesterola v krvi,
  • je odličen diuretik in antioksidant, ima visoko vsebnost vlaknin, in vsebuje zelo malo kalorij,
  • pomaga v primeru zaprtja: vlaknine so dragocen zaveznik v primeru zaprtja saj, kot že omenjeno, papaja vsebuje veliko vlaknin, ki pomagajo pri normalnem odvajanju blata,
  • vsebuje veliko vitamina A, C in B, kacija, železa in fosforja.

Vpliv papaje na razgradnjo maščobe

Papaja vsebuje sestavino, imenovano papain, ki ima znane lastnosti kurjenja maščob. Ta snov pravzaprav pospeši prebavo in presnovo, saj razgradi prehranske beljakovin, ko pridejo do našega želodca.

Papaja ima diuretično in anticelulitno delovanje. Vsebuje organske kisline, ki imajo diuretično funkcijo, učinkovito pa se borijo tudi proti zadrževanju vode, kar je glavni vzrok za nastanek celulita. Ko celulit doseže škodljive vrednosti za tkiva, lahko povzroči površinska vnetja, kar je tudi razlog za neprivlačen izgled pomarančne lupine.

Vse v enem napitku

Vse te lastnosti najdete v napitku FatBurn XXL za kurjenje maščob. Ta okusna pijača z ekstraktom papaje vsebuje 1000 mg najčistejšega L-karnitina na trgu, ki je proizveden v Švici in pomaga vzdrževati visoko raven energije. Poleg 1000 mg L-karnitina 1 napitek vsebuje tudi 1000 mg mate in 700 mg gvarane.

Napitek deluje termogeno, saj vsebuje 3 vrhunske sestavine, ki dvignejo notranjo temperaturo in pospešijo topljenje maščob med telesno aktivnostjo pa tudi nekaj ur po treningu. Izkoristite ta enkratni učinek topljenja maščob s FatBurn XXL.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka