Hormon vitkih? Ja, zares obstaja!

Ali lahko shujšamo z nadzorovanjem hormonov?

Znanstveniki so se tega vprašanja lotili, ker hormoni odločajo, ali bo hrana, ki jo bomo pojedli, ostala v našem telesu v obliki maščobe ali ne. In kaj so odkrili? Če poskrbimo za proizvodnjo in delovanje določenih hormonov, lahko spodbudimo telo k temu, da porabi več kalorij.

Adiponektin – hormon vitkih

Adiponektin je hormon, ki se proizvaja v rjavem maščobnem tkivu in sodeluje pri nadzoru presnove lipidov in ogljikovih hidratov. Adiponektin se pojavi, ko je v telesu zelo malo maščob, to pa spodbudi mišice, da začnejo ogljikove hidrate porabljati in jih spreminjati v energijo.

Ta hormon pospešuje kurjenje maščob, zavira apetit in ohranja sladkor v krvi v mejah normale.

Proizvodnja adiponektina se s starostjo zmanjšuje

Proizvodnja adiponektina se s starostjo zmanjšuje. Raziskave so pokazale, da se ta hormon proizvaja izključno v rjavem maščobnem tkivu, in da se njegova količina s starostjo zmanjšuje. Zato je razumljivo, zakaj toliko ljudi s starostjo pridobiva težo.

Prebudite svoj hormon vitkih z AdipoBurn XXL

Kapsule AdipoBurn XXL so bogate z antociani iz pomarančnega ekstrakta, katehini iz zelenega čaja in kapsaicini iz kajenskega popra. Učinkovito preprečujejo razpadanje rjavega maščobnega tkiva in tako skrbijo za višjo raven adiponektina v telesu.

Klinične študije so pokazale, da telo z aktivacijo rjavega maščobnega tkiva dnevno lahko pokuri tudi več kot 500 kalorij*!

Si želite imeti popolno oblikovano telo za na plažo? AdipoBurn kapsule so namenjene prav izgubljanju maščobe! Njihovi uporabniki so dosegli sledeče rezultate:

  • zmanjšan obseg pasu,
  • zmanjšan obseg na predelu bokov in stegen,
  • manj maščobe na predelu trebuha (vključno z zdravo prehrano).

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Izbrani izdelki za vas