Pitje vode lahko pomaga pri hujšanju

Kdo bi si mislil, da lahko nekaj tako preprostega, kot je pitje vode, vpliva na izgubo kilogramov? To je potrdila tudi zanimiva študija, objavljena v reviji The Journal of Human Nutrition and Dietetics. Želite izvedeti, kako je to mogoče? Berite naprej!

Študija je pod drobnogled vzela navade več kot 18.000 odraslih in jih spremljala 7 let. Raziskovalci so ugotovili, da so ljudje, ki so pili največ vode, zaužili najmanj kalorij. Ampak zakaj? Prvi razlog je, da so spili manj sladkih pijač. Poleg tega pa so pojedli manj nasičenih maščob, manj sladkorja, soli in holesterola.

1-3 kozarci vode na dan = 205 kalorij manj na dan*

Če popijete 3 kozarce vode na dan, boste verjetno zaužili kar 205* kalorij manj na dan! Hitro preračunajmo: to pomeni, da lahko izgubite 0,8 kg* na mesec – to je skoraj 10 kg* na leto – preprosto s 3 kozarci vode na dan! In to lahko naredi vsak.

Poznate ta občutek, ko želite nekaj prigrizniti? Mogoče sploh niste lačni, ampak samo žejni! To je zelo pogost pojav, ko žejo zamenjate z lakoto in si namesto kozarca vode privoščite prigrizek - pozdravljene dodatne kalorije! S seboj vedno nosite stekleničko vode in spremembe boste opazili zelo hitro.

* [Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.]

Kaj pa, če se voda zadržuje v telesu?

Če ste napihnjeni in vaše telo zadržuje odvečno vodo, se vam mogoče zdi dobra rešitev, da bi pili manj. Strašanska napaka! V takšnem primeru je pomembno, da pijete več tekočine, saj le z rednim pretokom vode lahko limfni sistem deluje normalno, kar pomaga tudi pri zmanjševanju celulita

Če želite ubiti dve muhi na en mah, je WaterOut XXL točno to, kar potrebujete. Pomagal se vam bo znebiti odvečne vode iz telesa in spodbudil hujšanje. WaterOut je odlična izbira za vse tiste, ki jim je težko piti navadno vodo. Napitek je brez sladkorja in ima prijeten, naraven okus maline.

WaterOut XXL bo pogasil vašo žejo, počutili pa se boste lažjii. Napihnjenost in zabuhlost bosta postali preteklost že posamo 1 tednu! Ko se bo vaše telo znebilo toksinov, se bodo začeli topiti tudi kilogrami. Še en razlog več, da se začnete veseliti poletja!

* [Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.]

VIr: An R. & McCaffrey J. (2016) Plain water consumption in relation to energy intake and diet quality among US adults, 2005–2012. J Hum Nutr Diet

Izbrani izdelki za vas

15-DNEVNI PAKET
-48%
Akcijska cena 23,99 € Redna cena 45,99 €
Ogled izdelka
20-DNEVNI PROGRAM
-67%
Akcijska cena 29,99 € Redna cena 89,99 €
Ogled izdelka