image

Kako post zares deluje in zakaj je dobro, da se postimo

Preizkusite enega najbolj vročih trendov hujšanja in dobrega počutja.Življenje v izolaciji ni bilo prijetno, zagotovo pa je za nekatere delo od …

Preberite več
image

Oh, spet ta napihnjenost! 5 najpogostejših napak in kako se jim izogniti

Vam je poznan tisti neprijeten občutek napetosti v trebuhu, ko se počutite kot balon? Čeprav je to za mnoge od nas pogosta težava, to ne pomeni, da je ne moremo preprečiti.

Preberite več
image

Cécile: „Že po enem tednu je bilo moje telo manj napihnjeno, zlasti okoli trebuha!"

Zaupa nam, da pred odkritjem izdelkov Slimmium nikoli ni bila uspešna pri svojem hujšanju. Čeprav je sprva oklevala, je Slimmium izdeleke zelo rada uporabljala.

Preberite več
image

Věra: „Izgubila sem precejšnjo telesno težo že v nekaj tednih!”

Věra, je 37-letna mama in gospodinja, ki se je dolgo časa borila s kilogrami, ki jih je pridobila v nosečnosti. Poleg tega pa je čutila tudi nenehno pomanjkanje energije.

Preberite več
image

Pod drobnogledom: topilci maščob proti vezalcem maščob

Ob poplavi različnih izdelkov je izbira pravega prehranskega dopolnila lahko zares težavna. Bistveno je, da imamo vsaj okvirno predstavo o osnovnih vrstah prehranskih dopolnil in tako bolje razumemo, na kakšen način nas lahko podprejo.

Preberite več
image

Usmerjeno hujšanje: kako deluje?

V nasprotju s splošnim prepričanjem, da je usmerjeno hujšanje nemogoče in laž, študije potrjujejo, da je dejansko mogoče!

Preberite več