Kako zmanjšati željo po hrani?

Odločitve za nezdravo hrano s seboj prinesejo tudi negativne posledice za naše zdravje - tega se vsi dobro zavedamo, a kaj, ko pa je stare navade tako težko opustiti ...

Na srečo obstaja množica trikov, s katerimi lahko svoj um prelisičite, da se bo manj ukvarjal s hrano. To ni ravno lahka naloga, kajti če zavrnemo hrano, ki jo imamo radi, lahko to negativno vpliva na naše razpoloženje. Skušnjava se prikrade nazaj in je še močnejša, mi pa si hrano spet odrekamo. To vodi v začaran krog nihanj razpoloženja in nenehnega prežvekovanja.

Za vas smo zbrali nekaj trikov, ki jih lahko preizkusite že danes in poskusite premagati ovire na poti do bolj zdrave in vitkejše različice sebe.

1. Prevzemite nadzor nad svojim apetitom, tako da se držite urnika obrokov. Načrtujte 5 obrokov na dan in poskrbite, da ne boste nobenega preskočili. Beljakovine so vaši najboljši prijatelji, ki vam lahko pomagajo, da se boste dlje časa počutili siti in zadovoljni.

2. Identificirajte in odstranite morebitne stresorje, ki povzročajo nenadno hrepenenje po hrani. Čustveno prenajedanje povzroča negativni stres, zato vam bo njegovo odpravljanje prineslo pozitivno spremembo.

3. Iz prehrane odstranite hrano, po kateri hrepenite, pa naj bo to čips, sladoled, čokoladni piškoti ... ne glede na to, kakšna je vaša razvada, je morda čas, da se od nje poslovite. Daleč od oči, daleč od srca!

4. Pijte veliko, veliko vode in potem še malo več! Zelo verjetno je, da naši možgani žejo zamenjajo z lakoto, zato poskrbite, da boste ves dan hidrirani - to lahko zmanjša hrepenenje po hrani.

5. Dovolj spite. Pomanjkanje spanja zmoti naše hormone apetita, zato moči kakovostnega spanca nikar ne podcenjujte. Vsak dan si zagotovite 7-8 ur trdnega spanca in redno telovadite.

6. Bodite pozorni na svoj življenjski slog. Vsi smo bitja navad, zato je nujno, da zavestno preusmerimo svojo pozornost, ko se pojavi hrepenje po hrani. Uberite drugačno pot iz službe domov, da se izognete tistim slastnim vonjavam iz bližnje pekarne. Pokličite prijatelja ali na hitro opravite jogo, ko začutite, da vas vleče proti hladilniku.

Sirtuinska dieta

Obstaja veliko različnih diet, ki jih lahko preizkusite, med njimi pa je tudi ena, ki zagovarja - in to čisto zares - temno čokolado, rdeče vino, ohrovt, jagodičevje in kavo. Po besedah snovalcev te diete naj bi tako imenovane 'sirtfoods' stimulirale 'hormon suhih' in pospešile hujšanje.

Zveni zelo okusno, toda če ne želite vseh upov polagati na dieto s cabernet sauvignonom in ohrovtom, pa je k sreči na voljo še ena možnost, ki prav tako stimulira adiponektin - hormon suhih. Morda je ravno to manjkajoči člen vseh, ki se sicer trudijo, ampak zelo težko shujšajo.

Aktivirajte hormon vitkih

4 glavne sestavine v AdipoBurn EXTREME aktivirajo rjavo maščobo - maščobo, ki skrbi za termogenezo (kurjenje maščob za ustvarjanje toplote). S tem vaše telo spremeni v pravi stroj za kurjenje maščob, kot je bilo, ko ste bili mlajši! Zmogljiva formula poleg kurjenja maščob obenem preprečuje tudi rast maščobnih celic, kar vam pomaga do vitkejše postave in srečnejšega življenja!

Izdelek odlično deluje skupaj s HungerBlock EXTREME, revolucionarnim zaviralcem apetita, od katerega lahko že v nekaj tednih pričakujete

vidne rezultate hujšanja! Vas zanima, v čem je trik?

Kapsule vašim možganom sporočijo, da niste več lačni in posledično se vnos kalorij dnevno zmanjša do 600 kcal*. Kljub manjšemu vnosu kalorij ostanejo vaša mišična masa in nivo energije nedotaknjeni!

*[Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.]