Hujšanje med spanjem in nega kože v enem samem izdelku

Ko govorimo o našem metabolizmu in kondiciji, je leta kar težko prištevati, kajne? S staranjem težje ohranjamo ali izgubimo svojo telesno težo kot prej, hkrati pa se izgublja tudi čvrstost naše kože in celega telesa.

Presnova se upočasni in nenadoma se nam kilogrami začnejo nabirati, ne da bi se tega sploh zavedali. S staranjem pa naše telo preneha proizvajati tudi določene molekule in snovi, ki pomagajo ohranjati zdrav videz in elastičost kože ter celotnega telesa, govorimo seveda o kolagenu.

A nikar ne mečite puške v koruzo. Za svoje telo in čudovit izgled lahko poskrbimo tako, da povečamo telesno aktivnost in uredimo svojo prehrano. Kljub temu pa se priporoča tudi jemanje prehranskih dopolnil, s katerimi telesu pomagamo obnoviti snovi, ki jih izgublja, na primer hidroliziran kolagen - z njim nadoknadimo njegov primanjkljaj v telesu in mu pomagamo ohranjati čvrstost in gladkost.

Pomembno je, da vemo, kako kolagen deluje in kateri tip kolagena je potrebno uživati za želene učinke, saj vse sestave ali vse vrste kolagena ne delujejo enako.

Vabimo vas, da berete naprej, saj vam bomo razložili prednosti kolagena in vam zaupali, kako lahko kolagen najbolje izkoristimo, da opazimo vse njegove učinke!

Kaj je kolagen in kako deluje

Kolagen je molekula, ki je prisotna v naših telesih, njena glavna naloga pa je, da ohranja prožnost in čvrstost ter krepi tkiva in organe, med drugim kožo, sklepe, kosti in hrustanec.

S staranjem se naša presnovna sposobnost zmanjšuje, prav tako pa tudi proizvodnja kolagena, zato naše telo in koža izgubljata elastičnost in čvrstost. Ocenjuje se, da od 20. leta starosti naprej vsako leto izgubimo kar 1% kolagena. Prav zato je nujno, da kolagen uživamo kot prehransko dopolnilo in si tako zagotovimo boljše zdravje in ​​vitalnost.

Če iščete najboljši kolagen, je to običajno tisti, ki ponuja največ koristi! Najbolj učinkovita izbira je tako hidrolizirani morski kolagen, saj je najčistejši, v našem telesu pa se tudi najbolje absorbira. 

Kako je potrebno uživati kolagen, da ima učinek

Ko izbiramo kolagen, glavni dejavnik ni toliko izvor, temveč tehnika, ki se uporablja za izboljšanje njegovih lastnosti in povečanje njegove učinkovitosti. Izkazalo se je, da je najučinkovitejši hidrolizirani kolagen, saj gre skozi obsežnejši postopek čiščenja, deli beljakovine, ki so v njem, ter hkrati omogoča pridobivanje aminokislin in peptidov, ki nam zagotavljajo večjo čvrstost in elasičnost.

Največ koristi prinaša hidroliziran morski kolagen, ki ga najdemo predvsem v ribah. Gre za kolagen, ki je najboljši za kožo in druge telesne organe, saj jih ohranja prožne, močne in trdne za uspešnejši boj proti znakom časa.

Pomaga shujšati in koži povrne njeno elastičnost

SlimJOY-ev nočni topilec maščob COLLAGEN Night Burner je izjemno učinkovit izdelek za boj proti izgubi kolagena v koži, poleg tega pa vam pomaga pri hujšanju - in to kar med spanjem! To je prvi tovrstni izdelek na trgu, ki lahko zaradi svoje revolucionarne oblike reši dve težavi naenkrat: bori se proti znakom staranja in spodbuja metabolizem, da kuri maščobe med nočnim počitkom.

COLLAGEN Night Burner vsebuje Naticol® - visokokakovostni kolagen tipa I, ki je prisoten v 90 % našega telesa. Gre za hidrolizirani kolagen, kar pomeni, da vsebuje visoko vpojne peptide s klinično dokazanimi učinki, ki delujejo proti učinkom staranja in kožo učvrstijo.

Klinično je dokazano, da naš COLLAGEN Night Burner zmanjšuje gube do 16,5 %*, pomaga obnoviti raven kolagena v koži in ji povrne gladkost in čvrstost. Za razliko od drugih prehranskih dopolnil s kolagenom, ki imajo okus po ribah, je naš COLLAGEN Night Burner zelo enostavno zaužiti, saj je na voljo v obliki napitka z odličnim okusom jagode.

SlimJOY hidrolizirani kolagen vsebuje tudi Sunphenon® 90D - ekskluzivni patentirani izvleček zelenega čaja, ki spodbuja termogenezo (kurjenje maščob za energijo), kar našemu telesu pomaga našemu, da porablja kalorije tudi v mirovanju.

Kar je izjemnega pomena, je še to, da NE vsebuje kofeina in  zato ne povzroča nespečnosti ter ne moti vašega spanja. Izdelek se ponaša z oznako vrhunske, 100% čistosti, kar pomeni, da vsebuje učinkovite in hkrati varne sestavine.

Začnite torej skrbeti zase in opazili boste učinke. Poskrbite, da boste z visokokakovostnimi prehranskimi dopolnili na osnovi naravnih sestavin, kot sta hidroliziran morski kolagen in izvleček zelenega čaja v COLLAGEN Night Burner, obnovili raven kolagena, ki ga vaše telo ozgublja, in se učinkovito borili proti povečanju telesne teže. Prepričani smo, da vam ne bo žal!

Minevanja časa ne moremo preprečiti, lahko pa zaustavimo njegove učinke ter poskrbimo za zdravje in vitalnost naše kože in celotnega telesa.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Viri:
https://www.farmaciaserra.com/blog/tipos-y-beneficios-del-colageno.html
https://www.guiadesuplementos.es/colageno-marino/

Izbrani izdelki za vas