Prekinitveni post – tako lahko jeste vse, kar si želite

Prekinitveni post ni dieta, ampak način prehranjevanja: ne gre za to, kaj jeste, temveč, kdaj jeste (in kdaj ne). Zdi se, da bi to lahko bila starodavna skrivnost za oblikovanje vitke postave. Ampak ... kako sploh deluje?

Mogoče se postite že sedaj ...

V takšni ali drugačni obliki se je občasne poste izvajalo že od nekdaj. Morda se tudi vi postite že sedaj, ne da bi to sploh vedeli. Čas med vašo večerjo in zajtrkom traja običajno približno 12-14 ur, kajne? Skoraj smo že tam!

Učinkovitost te vrste posta je odvisna od same dolžine posta. Začnite s krajšim trajanjem postenja, potem pa si prizadevajte, da boste postopoma prišli na časovno obdobje 15 ur (lahko tudi 18 ali 20). Toda vaš uspeh bo odvisen še od dveh bistvenih korakov.

1. Korak

Prvi korak je ta, da ne jeste 18 ur. Ko si privoščite zadnji obrok dneva, ne jeste več do zajtrka. A vsi vemo, da so večerna hrepenenja po hrani nekaj najhujšega! Kaj pa, če obstaja način kako se temu uspešno upreti?

Garcinia Cambogia

To je sadež, ki neverjetno vpliva na zmanjšanje apetita in zavira željo po hrani! Če boste ta sadež vključili v svojo dnevno rutino, boste na povsem naraven način povečali možnosti za uspeh. Zmanjšali boste hrepenenje po hrani, ki ga sčasoma lahko sploh ne boste več občutili!

2. korak

Drugi korak je dober spanec. Ste presenečeni? Ne bodite. Raziskave so pokazale, da imajo ljudje, ki se dobro spočijejo, več samokontrole in se odločajo za bolj zdravo prehrano. Vitamin B, magnezij in kalcij so vsekakor nepogrešljiva pomoč za dobro spanje. Kaj pravite na skodelico melisinega čaja?

Kaj pa menite o pijači, ki vsebuje vse zgoraj našteto.

Preizkusite NightBurn EXTREME!

Pravkar ste našli način, kako si zagotoviti uspeh z občasnim postenjem! S 1000 mg Garcinie Cambogie bo NightBurn EXTREME poskrbel, da zvečer ne boste imeli želje po hrani. Z vsemi svojimi pomirjujočimi sestavinami vam bo zagotovil kvaliteten spanec. Ne samo to - optimizirali boste vaše nočne procese kurjenja maščob, kar je najboljši in najučinkovitejši čas dneva za kurjenje maščob!

Po zadnjem obroku dneva si privoščite še ta osvežilen napitek z okusom limete in že ste pripravljeni!

Izbrani izdelki za vas