Kako si je Alessandra povrnila samozavest

Vsakič ko prejmemo odziv svojih zadovoljnih strank, smo več kot navdušeni: vaš uspeh je tudi naš uspeh! 

Naj vam predstavimo Alessandro, najnovejšo oboževalko SlimJOY izdelkov. Zaradi sedeče pisarniške službe in omejene možnosti rekreacije je med karanteno trpela zaradi napihnjenosti, pridobila pa je tudi nekaj odvečnih kilogramov.

V službi Alessandra veliko časa presedi, v prostem času pa je precej aktivna: „Običajno se veliko ukvarjam s športom (spinning tečaji, balet, ples) in uživam v pohodništvu in naravi.“

„Življenje v karanteni je prineslo nekaj odvečnih kilogramov“

Na vprašanje, kako bi opisala svoje telo, Alessandra odgovori: „Sem relativno vitka, vendar se nagibam k kopičenju maščobe v spodnjem predelu telesa. Karantena pa je privedla k temu, da sem pridobila nekaj odvečnih kilogramov.“

Teh nekaj dodatnih kilogramov pa je na žalost začelo vplivati ​​tudi na Alessandino razpoloženje in samozavest.

Potem je prišel SlimJOY! 

Na srečo je Alessandra prek reklam na družabnih omrežij naletela na SlimJOY - to, da so izdelki narejeni iz naravnih sestavin, je takoj pritegnilo njeno pozornost.

Z željo, da bi pospešila svoje hujšanje, se je Alessandra odločila preizkusiti najmočnejši diuretični napitek na trgu, AquaSlim**, nočni topilec maščobe NightBurn, oba pa je dopolnila še s Slimmiccinom. 

Napitek AquaSlim** je bil zadnjih nekaj mesecev Alessandrin vsakodnevni spremljevalec. Med naravne sestavine, ki jih izdelek vsebuje, sodijo patentirani ekstrakt smokvove opuncije CactiNea™, regrat, artičoka, javanski čaj, rdeče grozdje, plezajoča lakota, kopriva in magnezij.

Alessandra pravi, da si zdaj ne more več predstavljati, da bi dan začela brez okusne skodelice Slimmiccina z učinki hujšanja in da bi šla spat brez nočnega topilca maščob NightBurn, ki hkrati zavira lakoto in poskrbi za dober spanec.

„Že po nekaj dneh sem začela opažati spremembe.“

„Nisem prepričana, ali je NightBurn pomagal zmanjšati željo po hrani, vendar z gotovostjo lahko rečem, da deluje! Zdaj imam veliko lažjo in bolj urejeno prebavo.“

In najpomembnejša sprememba, ki jo je opazila Alessandra? „Moje noge so veliko manj otečene.“ AquaSlim** odplakne skoraj tretjino* odvečne vode iz telesa, zato nas ne preseneča, da je Alessandra nad rezultati tako navdušena!

AquaSlim** je Alessandri resnično pomagal v boju s posledicami sedečega načina življenja.  

„Počutim se lažja in bolj samozavestna!“

SlimJOY je pomagal spremeniti Alessandrino življenje: „Izdelki so mi poleg zdrave prehrane in gibanja pomagali pospešiti proces hujšanja. Počutim se lažja in v svojem telesu bolj samozavestna!“ Kaj boljšega bi si lahko še želela?

Tako kot Alessandri lahko tudi vam uspe, da se znebite odvečne vodenapihnjenosti in otečenosti ter že v nekaj dneh opazite prve rezultate! Napitek je z novim imenom - WaterOut XXL - in dodanim magnezijem zdaj na voljo v akcijski ponudbi:

*Rezultati se lahko med posamezniki razlikujejo in so lahko različni od rezultatov, opisanih na spletni strani.

**AquaSlim je različica napitka WaterOut. Zdaj je na voljo novi WaterOut XXL z okusom jagode in dodanim magnezijem.

Izbrani izdelki za vas

ZMANJŠA ZADRŽEVANJE VODE
-50%
Akcijska cena 29,99 € Redna cena 59,99 €
Ogled izdelka
TOPILEC MAŠČOBE
-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,99 €
Ogled izdelka
10-DNEVNI PAKET
-58%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 47,99 €
Ogled izdelka