Annemette: „Samo še nekaj kilogramov in končno bom lahko zaživela brez bolečin”

„Ime mi je Annemette in stara sem 34 let. Vedno sem imela vitko, lepo grajeno telo, a sem bila zaradi možganske krvavitve leta 2006 telesno onesposobljena. Zaradi napačnega zdravljenja sem se močno zredila, nezmožnost gibanja pa mi je otežila hujšanje.”

„Sprva sem vložila denar v sobno kolo in začela šteti kalorije. Izgubila sem nekaj kilogramov, a ker sem visoka le 165 cm je že mojih 61 kg ob zdravstvenih težavah preveč za 1 uro hoje. Potrebovala sem skrajne ukrepe, da sem se spustila na svojo idealno težo.

To sem dosegla... vendar ni dolgo trajalo!”

„V 2 letih in pol sem se močno zredila”

„Težava se je ponovno pojavila, ko je moja najemnina postala predraga, in sem morala invalidsko pokojnino dopolniti s pisarniško službo. Na žalost je bilo to zame preveč in spet sem čutila bolečino, povezano s svojim hormonskim neravnovesjem in nenehno utrujenostjo.

Edini način boja proti bolečini je bila tolažba s hitro hrano, sladkarijami in sladkimi pijačami. Na koncu sem se morala preseliti v cenejše stanovanje, ki ni imelo dovolj prostora za moje sobno kolo. V 2,5-letnem obdobju sem se močno zredila.

„Začela sem nadzorovati svoje prehranjevalne navade in telovaditi”

„Nato sem s pomočjo dietetika začela spremljati svoje prehranjevalne navade in v svoje dneve vključila tudi vadbo. Bolečina v kombinaciji z izčrpanostjo je bila skoraj prevelika in sem že napol obupala, da bom kdaj spet shujšala. Poskusila sem več izdelkov za pomoč pri hujšanju, ki so bili precej dragi, na koncu pa sploh niso delovali.

Potem pa sem Facebooku zasledila oglas za SlimJOY. Začela sem brati o naravnih sestavinah in zagotovljenih učinkih. Opazila sem tudi, da so cene izdelkov precej nizke, kar je samo še dodatno pripomoglo k moji odločitvi, da jih poskusim.”

„Samo še nekaj kilogramov in zaživela bom brez bolečin”

„Po 10 dneh sem že izgubila prvi kilogram ... zdaj mi jih preostane le še nekaj, da se spustim na takšno težo, ki mi bo omogočila življenje brez bolečin. Moj življenjski slog je zdaj takšen, da se prehranjujem zdravo, popijem 2 litra vode na dan in telovadim 3 ure vsak teden.

Zdaj sta minila že 2 meseca odkar sem se nazadnje dotaknila sladkorja, tort, sladkarij in brezalkoholnih sladkih pijač. Svoj zdrav način življenja sem dopolnila z AdipoSlim EXTREME** in kasneje poskusila tudi z L-Carnitine Pure 1000, ki mi olajša vadbo in zmanjša napor med njo.

Končno se mi vrača zaupanje vase, in to, da lahko letos dosežem svoj cilj pri hujšanju.”

**AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

Super storitev

„Ko je pri SlimJOY izdelka, ki sem ga naročila, zmanjkalo, so mi potrdili, da za svoje stranke pripravljajo novo, izboljšano različico, ki so mi jo tudi poslali. Super storitev.

Ne obžalujem, da sem se odločila poskusiti, kajti kar naenkrat se mi ne zdi težko shujšati.”

Sedaj se počutim veliko bolje

„V enem mesecu sem precej shujšala, oblačila so mi postala ohlapna, fizično pa se počutim veliko bolje. Zdaj tudi bolj zaupam vase.

Samozavest in zaupanje sta tudi poskrbela, da mi ljubezensko življenje spet cveti. Še vedno jemljem AdipoSlim, zdaj AdipoBurn in L-Carnitine Pure 1000, nameravam pa preizkusiti še nekatere druge izdelke, na primer FatEliminator EXTREME, saj želim svoj cilj enostavno in zagotovo doseči.”