Beatriz je v 3 tednih uspelo izgubiti odvečne kilograme!

Beatriz je stara 36 let in je gospodinja. Od začetka pandemije je pridobila nekaj odvečnih kilogramov, ki se brez uspeha trudila, da bi jih izgubila.

Na spletu je odkrila naš najbolj prodajani 30-dnevni paket Adijo, kilogrami!, ki ji je zagotovil vso potrebno pomoč, da si je končno povrnila samozavest in se v svojem telesu počutila bolje.

Na začetku svoje shujševalne poti je tehtala 60 kg*. Ko smo jo spoznali, nam je pojasnila: „Počutila sem se slabo, težko sem se gibala in težko sem dokončala kakšno hišno opravilo, saj sem bila nenehno brez energije in brez moči. Moje razpoloženje se je iz dneva v dan slabšalo, moja samozavest pa je praktično izginila.”

Najtežje je začeti

Tako kot Beatriz tudi večina drugih ugotavlja, da je najtežje najti ustrezen način, kako začeti s hujšanjem. Še posebej, ko je človek slabe volje in nima motivacije.

Zato smo razvili rešitev: Adijo, kilogrami! [30-dnevni paket], ki vsebuje vse potrebno za učinkovito hujšanje in vam pomaga, da uspešno začnete s hujšanjem in ga maksimizirate!

Beatriz pravi: „To je nekaj najboljšega, SlimJOY izdelki so tako zelo učinkoviti! Spremenili so mi življenje,saj so poenostavili to, kar je bilo prej zapleteno – pomagali so se mi znebiti kilogramov, ki so se mi nabrali med pandemijo. Izdelke uporabljam približno 3 tedne in z njimi resnično uživam, saj so zares dobrega okusa!”

Po samo 3 tednih uporabe izdelkov je Beatriz izgubila 7 kg* in dosegla 53 kg*. In kar je še bolje, paket Adijo kilogrami! vsebuje vse, kar potrebujete za učinkovito hujšanje in ohranjanje dobre forme, saj prepreči, da bi se izgubljeni kilogrami vrnili nazaj!

 *Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Hitri in vidni rezultati so najboljša motivacija!

Za Beatriz so bili hitri in vidni rezultati najboljša motivacija za nadaljnje hujšanje. Že v prvih dneh uporabe paketa je Beatriz opazila zmanjšanje telesne teže in napihnjenosti, predvsem okoli trebuha.

„Zdaj se spet dobro počutim, imam več energije, poleg tega pa sem si povrnila samozavest in samospoštovanje!”

Odkrijte paket Adijo, kilogrami! po akcijski ceni

Izdelki v tem 1-mesečnem paketu vam bodo pomagali:

  • pokuriti več maščobe,
  • odplakniti odvečno zadržano vodo in toksine iz telesa,
  • preprečiti neželeni jo-jo učinek,
  • zmanjšati obseg pasu in bokov.

 *Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Izbrani izdelki za vas