Cécile: „Že po enem tednu je bilo moje telo manj napihnjeno, zlasti okoli trebuha!"

Cécile je 27-letna svetovalka prek telefona, ki med prostim časom rada igra ideo igrice.

„Začela sem sovražiti dele telesa, še posebno svoj trebuh!”

„Včasih sem svoje telo imela rada, to pa se je z leti spremenilo. Zredila sem se in začela sovražiti določene dele telesa, še posebno svoj trebuh”, nam je zaupala Cécile.

„Pred zdravstvenimi težavami sem vsak dan obiskovala telovadnico, nato pa sem zaradi različnih razlogov prenehala. Od takrat sem izgubila vse mišice, ki sem jih razvila, moje telo pa se mi zdi še bolj grdo kot preden sem se začela ukvarjati s športom.

Cécile je v 6 tednih izgubila 3,5 kg*!

Zaupa nam, da pred odkritjem izdelkov SlimJOY nikoli ni bila uspešna pri svojem hujšanju. Čeprav je sprva oklevala, je SlimJOY izdelke zelo rada uporabljala.

Ko sem videla vse linije izdelkov, sem se kar malo ustrašila, saj res nisem mislila, da mi bo z njimi uspelo doseči cilje. Ampak vsi dvomi so se kmalu razblinili, saj sem se na izdelke hitro navadila - njihova priprava je sila enostavna, pa še odlično učinkujejo!”

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Še posebej ji je všeč napitek FatBurn EXTREME

„Izdelki so odličnega okusa. Moj najljubši izdelek je napitek FatBurn EXTREME z res slastnim okusom manga. Res ga z užitkom popijem.”

Cécile je spremembe začutila že v prvem tednu*!

„Že od prvega dne je bilo moje telo manj napihnjeno - zlasti okoli trebuha, kjer se mi je zadrževala odvečna voda. Tudi želje po hrani nisem več čutila.”

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

„Ljudje okoli mene so opažali, da se moje telo spreminja!”

Cécile nam je zaupala, da so spremembe na njenem telesu, pa tudi v njenem razpoloženju in počutju opazili tudi vsi okoli nje.

Ljudje okoli mene so začeli opažati, da imam več energije in sem bolj samozavestna. Bili so zelo presenečeni, da se moje telo spreminja, jaz pa sem jim samo povedala, da je vse to po zaslugi učinkovitih SlimJOY izdelkov.”

„SlimJOY izdelke bi priporočila vsakomur, ki se v svojem telesu počuti slabo. SlimJOY vam lahko pomaga, da si povrnete samozavest ter izboljšate svoj videz in samopodobo.”

MISIJA: Sanjska postava 2021 [60-dnevni paket] + 2 DARILI: Shake'n'Shape in Shaker GRATIS + GRATIS DOSTAVA

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 74,97 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PAKET
-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 100,87 €
Ogled izdelka