Irma je še en dokaz, da se sanje lahko uresničijo!

Ljudje z vsega sveta ne morejo prenehati govoriti o SlimJOY paketu Adijo, kilogrami!, ki vsebuje vse potrebno za uspešno hujšanje in ohranjanje zdrave telesne teže.

Med številnimi zadovoljnimi uporabniki je tudi Irma, ki se je po nosečnosti težko vrnila v formo. Z njo smo se pogovarjali o njeni poti od novopečene mamice brez energije, do motivirane, 15 kilogramov* lažje ženske.

SlimJOY: „Irma, kaj ste po poklicu in kako preživljate prosti čas?”

Irma: „Delam kot pomočnica medicinske sestre v centeru za geriatrično medicino. V prostem času veliko hodim in skrbim za svoj dom.”

Življenjske spremembe lahko ​​naša telesa spravijo iz ravnovesja

SlimJOY: „Kako bi opisali svoj tip telesa in kaj je povzročilo da se je vaše telo spremenilo?”

Irma: „Verjetno svoje telo najbolje opišem, če rečem, da je hruškaste oblike. Včasih sem bila zelo vitka, a zaradi pomembnih mejnikov v mojem življenju - poroka in nato nosečnost - sta moja slaba telesna pripravljenost in odvečna telesna teža postali težava, s katerima se nisem mogla spopasti. Enostavno se nisem mogla znebiti odvečnih kilogramov!”

Preveč utrujena za ukrepanje

„Svoje telo sem sovražila. Nisem se marala pogledati v ogledalu in res me je motilo, če me je kdo hotel fotografirati. Bila sem izjemno nezadovoljna s svojim izgledom in počutjem, hkrati pa nisem imel nobene energije, kaj šele želje, da bi glede tega kaj storila.”

Na srečo je Irma na Facebooku naletela na SlimJOY oglas in res dobra spletna stran jo je prepričala, da preizkusi nekaj izdelkov: „Spletna stran je verodostojna, z raznolikimi izdelki po res dostopnih cenah.”

SlimJOY: „Katere izdelke za hujšanje ste do sedaj uporabljali, Irma?”

Irma: „V zadnjih 7 ali 8 mesecih sem preizkusila številne izdelke in trenutno pijem napitka FatBurn in NightBurn , uživam pa tudi kapsule AdipoSlim**.”

**AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

Absolutni prvak hujšanja!

Izdelki, ki jih omenja Irma, so skupaj z WaterOut del najbolje prodajanega 1-mesečnega paketa za učinkovito hujšanje.

Ta kombinacija je vaša varna izbira, saj vam pomaga kuriti kar 24%* več maščobe in prepreči shranjevanje novih maščobnih celic, razstruplja telo in odstranjuje odvečno vodo iz telesa, pomaga pa tudi zmanjšati obseg pasu za 7,5 cm* in bokov za 6 cm*.

Zahvaljujoč svojim patentiranim sestavinam preprečuje tudi jo-jo učinek.

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Hitri rezultati!

Irma je prve rezultate opazila precej hitro, že po približno enem mesecu. „Takrat sem se tudi odločila, da bom začela bolj zdravo jesti in se tudi več gibati.”

Kombinacija ustreznih prehranskih dopolnil, uravnotežene prehrane in redne fizične aktivnosti je zagotovo recept za velik uspeh!

Izgledam veliko bolje in počutim se čudovito!

SlimJOY: „Kako bi opisali svoj današnji izgled? Kako se počutite zdaj, ko se je vaše telo spremenilo na bolje?

„Sem veliko srečnejša, bolj pozorna in imam več energije kot kdaj koli prej. Spim veliko bolje, ne čutim večerne želje po hrani in opažam, da se zdaj tudi večkrat pogledam v ogledalu!

Oblačila se mi lepo prilegajo, saj je moj trebuh zdaj precej bolj raven. Tudi moj obraz je bolj ozek. Izgledam veliko bolje in počutim se čudovito! Nisem več slabe volje in živčna. Tudi če si občasno kaj privoščim, lahko brez težav ohranjam svojo telesno težo.”

Irma je shujšala že neverjetnih 15 kilogramov* in je popolnoma zadovoljna s seboj in s svojim življenjem.

Preizkusite SlimJOY paket Adijo, kilogrami! tudi vi, saj je res popoln spremljevalec v vseh fazah in izzivih, s katerimi se soočamo pri hujšanju. Oblikujte postavo, ki ste si jo vedno želeli - Irma je še en dokaz, da je to mogoče!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Izbrani izdelki za vas